Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație? „Eu sunt femeia perfectă în relație! Nu sunt deranjantă, nu sunt cicălitoare, nu sunt geloasă.”

Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație? „Eu sunt femeia perfectă în relație! Nu sunt deranjantă, nu sunt cicălitoare, nu sunt geloasă.”
Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație? „Eu sunt femeia perfectă în relație! Nu sunt deranjantă, nu sunt cicălitoare, nu sunt geloasă.”

Artista a vorbit despre cum se comportă ea într-o relație.

Nicoleta Nucă a fost invitată în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, acolo unde a dezvăluit ce nu acceptă sub nicio formă într-o relație.

Nicoleta Nucă nu acceptă să fie înșelată

Citește și: Nicoleta Nucă, afectată de lipsa tatălui din viața sa: „Se activează rana abandonului. Mi-aș fi dorit ca atunci când am o serbare să fie și tata.”

Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație?
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă. „Am învățat să mă accept, nu mă pedepsesc.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Artista a trăit o poveste de dragoste alături Alex Ursache, alături de care se pregătea să ajungă în fața altarului, dar din păcate, povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Acum, Nicoleta Nucă este o femeie singură și vorbește despre lucrurile pe care nu le acceptă într-o relație.

Limita este înșelatul, trădarea. Trădarea de orice fel. Nu trec peste sub nicio formă. Asta înseamnă pur și simplu că mă lipsești de respect ca bărbat. Eu îți ofer respectul cuvenit, mă comport super frumos .”, a declarat artista.

Nicoleta Nucă, femeia perfectă într-o relație?

Ce nu poate accepta Nicoleta Nucă într-o relație?
Nicoleta Nucă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Fetele fierb de gelozie, iar băieții sunt emoționați: "Îmi tremură mâinile!" Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 septembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Vedeta a vorbit și despre cum se comportă ea într-o relație, susținând că este iubita perfectă.

Mereu am zis că eu sunt femeia perfectă în relație. În glumă, bineînțeles. De ce zic asta? Nu sunt genul ăla de femeie cicălitoare, îți las spațiu, te las să ai timpul tău cu tine, pentru că și eu la rândul meu vreau chestia asta. Am zile în care poate vreau să stau singură în casă și lasă-mă în pace, nu mă bâzâi.

Lasă-mă să stau acasă liniștită sau să ies cu fetele și nu mă suna din 5 în 5 minute. Pentru că ofer chestia asta. Dacă îmi spui că ieși cu băieții, bine. Merg pe încredere foarte mult. Poate sunt inconștientă că fac asta în zilele noastre, la cum sunt oamenii, mare parte dintre ei. Totuși, încerc să fac asta. Încerc să ofer încredere. Eu nu aș înșela niciodată, oricât de nereușită ar fi relația respectivă.
Eu nu am înșelat niciodată în cadrul relației în care am fost. Atunci, pentru că știu că eu sunt așa, într-un fel mă aștept și de la celălalt. Viața vine mereu cu niște lecții, care poate o să te surprindă și din care poți să înveți ceva nou. Pentru că ofer această încredere, cum am spus, sunt perfectă în relație, sunt comodă. Nu sunt deranjantă, nu sunt cicălitoare, nu sunt geloasă.
Eu nu sunt o femeie geloasă. Mulți bărbați au impresia că nu îi iubești dacă nu ești geloasă, dar eu nu sunt geloasă. Dacă ai de gând să faci ceva, să mă înșeli, o să o faci oricum. Ce folos că îmi ies eu din minți și să urlu la tine, să plâng și să fac ca toate alea? Dacă tu oricum ai de făcut chestia asta, o să o faci și nu o să te intereseze pe moment, să te gândești că nu te mai culci cu aia pentru că cea de acasă e nebună și geloasă. Sigur, cum să nu?!”
, a mai spus Nicoleta Nucă.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cu ce se ocupă Catrinel Sandu în America? „Asta a fost cea mai mare realizare a mea din punct de vedere profesional, pentru că a fost foarte greu! Au fost 8 pe loc.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mikaela, fiica Iuliei Albu, apariție impresionantă în prima zi de liceu! Cum s-a îmbrăcat fiica criticului de modă la începutul noului an școlar

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies