VIDEO I-a lipsit vreodată ceva Oanei Niculescu Mizil? Ce spune femeia de afaceri despre copilăria ei. „De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei.”

VIDEO I-a lipsit vreodată ceva Oanei Niculescu Mizil? Ce spune femeia de afaceri despre copilăria ei. „De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei.”
VIDEO I-a lipsit vreodată ceva Oanei Niculescu Mizil? Ce spune femeia de afaceri despre copilăria ei. „De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei.”

Oana Niculescu Mizil a vorbit despre copilăria ei și lucrurile învățate de la părinți și bunici.

Oana Niculescu Mizil, cunoscuta femeie de afaceri, care provine dintr-o  familie cu influență în lumea politicii, a vorbit, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, despre copilăria ei și despre toate lucrurile învățate în familie. Aceasta mărturisit și despre tradițiile pe care acum le duce mai departe, la rândul ei, în familia sa.  „Nimic. (Nr. Că nu i-a lipsit nimic) Am avut de toate, de la iubirea părinților mei și a bunicilor, am avut tot.

Eu nu mă dezic de trecutul meu, așa m-am născut în familia aceasta, așa a fost destinul meu. Noi sărbătoream Crăciunul, Paștele, noi am fost o familie credincioasă. Cu halvița și cu mălaiul este o tradiție înainte de a începe Postul, ne strângem cu toții și făceam de Lăsata Secului pe care și astăzi o sărbătorim. Eu continui aceste tradiții la mine în familie. Atât bunicul, cât și tatăl au fost idolii mei, am moștenit foarte multe.”
, a spus Oana Niculescu Mizil.

Cum a arătat copilăria Oanei Niculescu Mizil

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Chiar dacă nu i-a lipsit niciodată nimic, Oana Mizil spune că a învățat, în primul rând, să fie om, iar părinții și bunicii au crescut-o cu modestie, deși aveau șoferi, bucătari și bone. Mărturisește că a avut o copilărie minunată și nu ascunde nimic din trecutul ei, nici faptul că a fost crescută de Nicu Ceaușescu. 

„Bunicii și părinții mei m-au crescut, am moștenit să fiu om, în primul rând. Ne-au crescut cu modestie, deși proveneam din familia din care eram, aveam șoferi, aveam bucătari, aveam bone. De când m-am născut, cunosc ambele fețe ale monedei. Dar nu întotdeauna am avut bani, au fost și suișuri, și coborâșuri în viața mea. Copilăria a fost o copilărie minunată, nu mă dezic de trecutul meu, nu ascund nimic din trecutul meu.
Nicu Ceaușescu m-a crescut, alături de mătușa mea, am atâtea amintiri frumoase cu Nicu, cu Serghei, cu mătușa mea. Dar încă ceva, am învățat de la toți să fiu om cu demnitate, onoare și cu iubire de țara asta.”,
a mai spus femeia de afaceri.

Oana Niculescu Mizil
Oana Niculescu Mizil[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Oana Mizil. „Tot ceea ce am făcut eu în lumea politică au contribuit foarte mult la dezvoltarea mea”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies