Ce nu suportă Emilia Ghinescu la evenimente? Artista a dezvăluit ce anume o deranjează. „Vă rog din tot sufletul să-mi respectați această decizie”

Ce nu suportă Emilia Ghinescu la evenimente? Artista a dezvăluit ce anume o deranjează. „Vă rog din tot sufletul să-mi respectați această decizie”
Ce nu suportă Emilia Ghinescu la evenimente? Artista a dezvăluit ce anume o deranjează. „Vă rog din tot sufletul să-mi respectați această decizie”

Emilia Ghinescu a vorbit despre ce anume o deranjează la evenimentele la care merge.

Emilia Ghinescu, cunoscuta și îndrăgita interpretă de muzică populară, este mereu prezentă pe micile ecrane și la evenimentele private la care este chemată, pe care le onorează cu drag. Are o carieră de succes și este pe scenă încă de la vârsta de 12 ani, iar această lume artistică i-a dat ocazia să vadă destul de multe lucruri printre oameni la care a cântat. Emilia Ghinescu a făcut un videoclip pe rețelele de socializare prin care a venit cu o rugăminte către toți bărbații de la evenimente, cu privire la anumite gesturi care i s-au făcut până acum și

pe care nu le acceptă. 

“O situație pe care o întâlnesc la evenimente și aș vrea să o lămuresc. Anul acesta fac 46 de ani și de la 12 ani cânt la evenimente. Mărturisesc cu mâna pe inimă că sunt două lucruri pe care nu le-am făcut și nu o să le fac niciodată, pe care nu le concept de acum, la 46 de ani. Indiferent ce ar fi, am să vă rog să țineți cont de ele și să nu le mai faceți.

Și aici mă refer la domni, în general domnii fac lucrurile acestea. Vă rog nu mă mai chemați la mese cu gesturi așa (nr. cu degetul, cu mâna) sau în orice alt mod. Nu vin la masă la nimeni, efectiv nu accept lucrul acesta, indiferent ce sumă de bani aveți în mănă, nu mă interesează.

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Consider că este un gest urât, lipsit de educație, iar cei ce-l fac nu au niciun respect față de omul din fața lor. Eu îmi doresc să-mi păstrez respectul față de publicul meu și nu știu ce părere aveți dumneavoastră despre o cântăreață sau despre ceilalți cântăreți, dar eu nu sunt așa. Nu accept să fiu chemată de nimeni așa, nici măcar de bărbații din viața mea n-am fost chemată așa.

Nu mă interesează de suma pe care o aveți în mănă, vă fac dedicație și fără să-mi dați absolut nimic, fac din drag și din plăcere, iar gestul de a te apropia cu bani de mine și de am băga banii în sân mi se pare absolut înjositor, față de un om pe care nu-l cunoști, nu l-ai văzut în viața ta și nu ai nicio legătură cu el. Vreau să-mi respectați această decizie, doamnilor, de obicei ei fac asta și să respectați femeia de lângă dumneavoastră, nu neapărat pe mine ca artist.”,
a spus Emilia Ghinescu.

Ce nu acceptă Emilia Ghinescu la evenimente

Citește și: Emilia Ghinescu, rețetă de înghețată, fără zahăr! Desertul pregătit de artistă, perfect pentru zilele călduroase de vară, care nu îngrașă: „Nu are zahăr, este sănătoasă și foarte bună.”

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Citește și: A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Un alt gest care și-ar dori să intre în atenția tuturor petrecăreților și să nu mai fie făcut asupra ei este băgatul banilor în sân. Artista a mai spus că nu își explică cum o persoană poate să facă acest lucru în condițiile în care vede pentru prima dată o anumită femeie.

Roagă pe toți cei care vor dedicații să meargă spre ea pentru a-i cere acest lucru, însă nu-și mai dorește să fie chemată la mese în acest mod sau să i se bage banii în sân.  “Sper din tot sufletul să fi lămurit această problemă, să nu mai fie nevoie să o lămuresc în timpul evenimentului. Cel de-al doilea aspect pe care vreau să îl  lămuresc este băgatul banilor în sân. Eu nu știu unde ați văzut dumneavoastră lucrul acesta sau de unde vă permiteți să vă apropiați de o femeie pe care nu ați văzut-o în viața dumneavoastră, nu o cunoașteți, nu o știți, o vedeți pentru prima oară și să vreți să-i băgați banii în sân. Asta o faceți în intimitatea dumneavoastră, cu soția, cu iubita, dar nu cu mine, deci vă rog din tot sufletul, domnilor, nu am nevoie de bani în sân, nu am nevoie să mă chemați la masă așa. Veniți la mine dacă vreți dedicații și vă fac fără niciun ban dedicație, nu este nevoie de lucrul acesta. Vă rog din tot sufletul să-mi respectați această decizie. Nu banii în sân și nu gesturi așa.”, a mai povestit Emilia Ghinescu.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce a făcut Emilia Ghinescu când fiul său nu i-a dat voie să mănânce în mașină? „Nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies