Ce NU trebuie sa faci intr-o zi de vineri! Orice femeie trebuie sa stie asta! E mare PACAT

Ce NU trebuie sa faci intr-o zi de vineri! Orice femeie trebuie sa stie asta! E mare PACAT
Ce NU trebuie sa faci intr-o zi de vineri! Orice femeie trebuie sa stie asta! E mare PACAT

Ca si miercuri, vineri este una din zilele benefice, dedicate curatirii spiritului. Vinerea este zi de post si chiar de post negru, deoarece aceasta a fost ziua in care Isus a fost rastignit.

Vineri seara nu e bine sa se manance usturoi, pentru ca sambata dimineata este timpul de impartasire a ingerilor. Este foarte bine insa ca o persoana sa tina post vinerea, pentru ca va putea sa-si indeplineasca tot ce-si pune in cap. Exista 12 vineri de peste an in care e indicat sa se tina post: inainte de Sf. Andrei, Craciun, Stratenie, 40 de Sfinti, Blagovistenie, Duminica Mare, Sanzieni, Sf. Petru, Schimbarea la Fata, Sf.

Maria, Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, Ziua Crucei.

Citeste ce NU trebuie sa faci pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Denisa Manelista, prima declaraţie după ce s-a aflat că suferă de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete! Ce-a putut să spună cântăreaţa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies