Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru: „Eu sunt împotriva aruncatului, împotriva excesului.”

Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru: „Eu sunt împotriva aruncatului, împotriva excesului.”
Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru: „Eu sunt împotriva aruncatului, împotriva excesului.”

Prezentatoarea TV a explicat ce o deranjează la soțul său.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt foarte uniți, iar aceștia au adesea momente de afecțiune, pe care le împărtășesc cu urmăritorii din mediul online. Cu toate acestea, se pare că nici la ei în familie nu este totul roz. Mai exact, mai sunt momente în care unul dintre parteneri este nemulțumit de celălalt. De data aceasta, însă, prezentatoarea TV a explicat în mediul online ce o deranjează la soțul său.

Gabriela Cristea, nemulțumită de risipa pe care o face Tavi Clonda

Citește și: Ce le răspunde Gabriela Cristea celor care îi comentează viața pe rețelele de socializare. “În ciuda faptului că voi credeți că știți foarte multe lucruri despre mine, vă înșelați.”

Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru
 Gabriela Cristea și Tavi Clonda [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cum are grijă Tavi Clonda de soția lui, în timp ce este bolnavă? Gabriela Cristea a rămas impresionată „Asta înseamnă la bine și la greu.”

Vedeta susține că soțul său cumpără adesea numeroase produse pe care nimeni nu le folosește și astfel ajung la gunoi. De aceea, Gabriela Cristea este nemulțumită de acest aspect.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Eu cumpăr o grămadă de alte lucruri, pe care nu doar că le folosesc eu, dar el mi le ia, mi le subtilizează, deși el își cumpără tot felul de alte chestii, dar nu le folosește niciodată. Vă dau exemplu cu tona. De la cumpărat vișine, pentru că am mâncat destule cireșe, dar zac în frigider pentru că nu le mănâncă nimeni, deși îi explic că noi nu mâncăm vișine și că vrem cireșe, că nu ne-am săturat de cireșe.

I-am spus să nu mai cumpere salată din aia creață, pentru că nu ne place niciunuia dintre noi. Săptămâna trecută am aruncat două salate din alea pentru că s-au veștejit prin frigider. Acum un an s-a dus și a cumpărat vreo 20 de feluri de ceaiuri. Eu nu beau ceai, iar fetelor le fac ceai doar când au probleme cu stomacul. Știți câte ceaiuri am aruncat săptămâna trecută? Pe toate.
Au zăcut acolo, au ocupat spațiul de pomană și efectiv au ajuns la gunoi, cum se întâmplă cu multe alte produse. Eu sunt împotriva aruncatului, împotriva excesului. Nu îmi place să cumperi produse doar de dragul de a cumpăra. Tendința asta este pentru că noi am trăit într-o epocă în care nu prea aveam și trebuia ca atunci când găsești ceva să cumperi, să fie acolo în casă, că nu se știe niciodată când ai nevoie.
Încercăm să scăpăm de metehnele astea, cum de exemplu, încerc eu personal să scap de ultimul dumicat pe care trebuie să îl mănânc din farfurie, că dacă nu, ăla e puterea. Nu ne obișnuim cu ideea că putem să cumpărăm și mâine și poimâine și în fiecare zi, pentru că nu pleacă nici puiul, nici muștarul, nu pleacă nimic din magazin. România este statul care aruncă cea mai multă mâncare la gunoi.
De ce să cumpărăm ceva ce nu mâncăm? Pentru că așa suntem făcuți și așa suntem crescuți
.”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.

Ce o deranjează pe Gabriela Cristea la soțul său? Tavi Clonda face adesea acest lucru
Gabriela Cristea și Tavi Clonda [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Aris Eram, de urgență la spital! Ce a pățit fiul Andreei Esca? “M-au cusut.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies