Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”
Ce observă Monica Tatoiu de fiecare dată când călătorește cu avionul. Femeia de afaceri vorbește despre lucrurile care o deranjează. „În Franța nu vezi așa ceva.”

Monica Tatoiu a vorbit despre ce anume observă de fiecare dată atunci când alege să călătorească.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este mereu sinceră cu numeroase aspecte din viața ei și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume ori de câte ori are ocazia. Dacă ceva din jurul ei o deranjează, atunci nu ezită să vorbească despre acel subiect, iar atunci când este invitată în cadrul emisiunilor TV sau a podcasturilor, comentează diferite situații din jur sau anumite lucruri de viață după felul în care ea le trăiește și le simte.

Ce o deranjează pe Monica Tatoiu atunci când călătorește cu avionul

Citește și: Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

Invitată în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, Monica Tatoiu a vorbit despre numeroase subiecte din viața ei și despre lucrurile pe care le observă adesea în jurul său, iar când vine vorba de călătorii și plecat cu avionul, se știe deja faptul că îi place să viziteze și să cunoască de fiecare dată lucruri noi. Cu toate acestea, femeia de afaceri a ținut să spună ce observă de fiecare dată atunci când vine în țară și lucrurile pe care la Paris, spre exemplu, nu le întâlnești.

O deranjează atunci când vede părinți cu copii care urlă peste tot și au un comportament haotic, iar adulții nu reușesc să îi mai țină în frâu. Spune că este foarte ușor să recunoști o persoană care este din afara țării după modul în care se comportă și după cum sunt copiii ținuți pe lângă părinți.  „Mă uit când vin de la Paris, la majoritatea care lucrează la stat sau sunt mici afaceriști cu copiii care urlă ca din gură de șarpe.
Vorbesc de cei toți care sunt cu firme. Era una care venea cu o pungă mai mare decât ea și copiii urlau. Era una în pantaloni scurți de firmă și cu geantă de firmă care din cinci în 5 minute urla la fiica ei și fata urla la ea. În Franța nu vezi așa ceva. Vrei să știi de unde se pleacă la Sofia, Moscova, București? Cam astea sunt, le recunoști după comportament, după comportamentul acela de la plecare.
Urlă, țipă, copiii aleargă pe contrasens pe bandă, se uită la ei: „mamă ce deștept copil am.”,
a povestit Monica Tatoiu.

Citește și: Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Feli, despre cum a trecut peste despărțirea de fostul partener. Cine i-a fost alături artistei în clipele grele. „Eu știam, în inima mea, că acela e colacul meu de salvare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies