Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”

Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”
Unde ascunde Monica Tatoiu banii atunci când merge în vacanță. „Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.”

Monica Tatoiu a povestit despre unde ascunde banii atunci când merge în vacanță.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, este mereu sinceră atunci când vine vorba de viața ei personală și profesională, iar atunci când vorbește de vacanțe, îi place de fiecare dată să încerce lucruri noi și este adepta simplității. Este mereu sinceră și deschisă atunci când vorbește despre multe lucruri din viața ei și împărtășește de fiecare dată aspecte cu toți cei din jur.

Locurile inedite în care Monica Tatoiu ascunde banii și actele atunci când merge în vacanță

Citește și: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Care este relația Monicăi Tatoiu cu Dumnezeu și ce ritual are aceasta în fiecare zi? “Eu am avut un maestru care m-a învățat.”

Invitată în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu, Monica Tatoiu a vorbit despre un aspect foarte important atunci când vine vorba despre vacanțe. Aceasta nu stă niciodată cazată la hoteluri de lux, ci doar la case și în apartamente, iar atunci când vorbim de sumele de bani, trebuie să găsească locuri ideale pentru a-i ascunde pe perioada călătoriei. De multe ori nici ea nu mai ține minte ce face cu banii, așa că a recunoscut că face fotografii pentru a-și aminti unde i-a ascuns. 

„Pe unde mă duc eu, prin bălăriile prin care merg, că nu mă duc la cinci stele, nu pot să-ți spun unde ascund banii și actele. Eu stau în casă, în apartamente și trebuie să găsești niște locuri. Mi-am pus în locurile în care țineam lucrurile care nu se folosesc. De exemplu, dacă stai undeva, este patul de copil care are lucrurile amestecate cu ale lui, că eu dorm în apartamente.

Fac fotografie că și eu uit unde i-am pus.Trebuie să îi puneți într-un loc la care nici tu să nu te gândești că le-ai pus și îți faci o poză cu telefonul mobil, că eu așa fac. Nu puneți sub pernă sau chestii de-astea. Odată am pățit eu cu Victor, o zi întreagă am căutat unde am pus. Acte, în primul rând, pașaportul, unde mă duc eu nu am casă de valori și de astea.
Imaginație, dar faci o poză că uiți dacă este foarte special locul acela. Vă jucați.”,
a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Simona Pătruleasa se dedică unor proiecte personale şi se retrage de la pupitrul Stirilor Kanal D

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies