Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”
Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”

Femeia de afaceri a vorbit despre femeile credincioase.

Monica Tatoiu este o figură extrem de prezentă în spațiul public, care datorită experienței sale de viață și a cunoștințelor pe care le-a acumulat în diverse domenii, are idei ample asupra diferitelor subiecte, care sunt dezbătute în cadrul unor emisiuni. De data aceasta, femeia de afaceri a vorbit despre femeile măritate care trebuie să își acopere capul și despre ceea ce înseamnă, de fapt, relația cu Dumnezeu.

Ce spune Monica Tatoiu despre faptul că femeile măritate trebuie să își acopere capul?

Citește și: Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul?
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce spune Monica Tatoiu despre branduri și care sunt aspectele de care ține cont atunci când cumpără ceva. “Cei care caută brandurile, nu au propria identitate. Eu am încredere că știu să aleg.”

Pornind de la un exemplu personal legat de mama sa, fosta profesoară de matematică este de părere că purtarea unei pălării de către femei este un gest de respect, ci nicidecum unul care denotă credința.

Mai mult decât atât, Monica Tatoiu le-a criticat pe femeile care aleg să își pună eșarfe voluminoase pe cap și să îngenuncheze în biserică, să pupe icoanele, iar ulterior dai dovadă de răutate față de cei din jur, subliniind faptul că trebuie să dăm dovadă de credință în suflet, ci nu prin gesturi fățarnice.

Poate pentru cineva care este o persoană foarte credincioasă, care a fost crescută într-un anumit spirit, eu le văd.

La Sfântul Maslu eu pot să îmi pun o pălărie, dar ele își pun broboadele alea și se apleacă. Eu nu am fost învățată așa la Timișoara. Să porți o pălărie la un eveniment este dovadă de respect pentru cei care organizează evenimentul. În vremea comunismului, mama nu ieșea pe stradă fără mănuși și fără pălărie. Era o chestie de respect. Mergeau duminica pe stradă și se salutau, tata își scotea pălăria.
Era o chestie de civilizație, dar nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Cel mai important lucru este esența relației tale cu Dumnezeu, nu forma. Forma s-ar putea să acopere lipsa fondului de multe ori, la mulți credincioși. Terminați cu astea! Mergeți și pupați alea, iar după acelea înjurați vecina. Nu
.”, a declarat Monica Tatoiu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Betty Salam vorbește despre cea mai mare temere cu privire la fiul său! „Nu cred că o să îmi reproșeze, pentru că eu îl țin după mine.”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

UNTOLD 2024. Programul complet pe ore pentru ziua 3 de festival

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Mirabela Dauer si Alex Velea, invitații speciali ai lui Dan Negru la "Tu urmezi!" în acest weekend, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies