Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Descoperă parfumul potrivit pentru personalitatea ta zodiacală!

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Descoperă parfumul potrivit pentru personalitatea ta zodiacală!
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Bineînțeles că parfumul poate să fie ales în funcție de sezon și ocazie. Însă știați că acesta poate să fie ales și în funcție de zodie?

Aflați din rândurile următoare, ce parfum vi se potrivește în funcție de zodia pe care o aveți. În plus, descoperiți și care sunt notele acestor parfumuri, care fac din ele unele deosebite. 

 

Zodia Berbec- Lacoste French Panache 

Parfumul potrivit pentru zodia berbec este Lacoste French Panache. Acesta este un parfum potrivit pentru persoanele dornice de nou, dinamice, dar totodată și competitive, exact așa cum este și zodia berbec, parfumul având un aer, un miros și oferind o atmosferă de avantaj competitiv, și energetic, care cu siguranță îți va oferi o

atitudine pozitivă și încrezătoare. Vom regăsi în compoziția sa coacăze negre și trandafiri, dar și mosc, și chiar un fel de element de șampanie, care face din acest parfum unul cu adevărat deosebit, unul dintre cele mai utilizate, atunci când ne dorim să avem un miros proaspăt, și să emanăm încredere în sine și nu numai. 

  • Note de vârf – coacăze negre, bergamot si piper roz 
  • Note de mijloc- șampanie, trandafir si iasomie Sambac 
  • Note de bază – mosc, paciuli si lemn alb. 
  • Parfum – fructat, oriental 

Zodia Taur- YSL Libre 

Parfumul potrivit pentru zodia taur este YSL Libre. Acest parfum este unul potrivit pentru persoanele puternice, cu încredere în sine nemărginită, dar totodată pe de altă parte sunt și senzuale, iar în anumite momente și creative. Este un parfum care deține în compoziția sa lavandă, ceea ce îl face destul de puternic în miros, dar totodată este domolit de nota de vanilie pe care o conține, având un miros interesant și totodată senzual, însă foarte solid și de încredere.

Se poate purta indiferent de moment. 

  • Note de vârf – petitgrain- ulei de portocala amara, coacăze negre, óleo de lavanda francesa, ulei de mandarină 
  • Note de mijloc- iasomie Sambac, floare de portocal, iasmina de India, lavanda 
  • Note de bază – lemn de cedru, ambra, mosc, vanilie Madagascar 
  • Parfum – de fructe, florale 

Citește și: 8 personalități emblematice și parfumurile lor. Cu acest miros te vei simți ca o regină!

ce parfum ti se potriveste barbati
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

Zodia Gemeni- Versace Bright Crystal Absolu 

Parfumul potrivit pentru zodia gemeni este Versace Bright Crystal Absolu. Acesta este un parfum potrivit pentru persoanele extrovertite, destul de curioase de nou, dar totodată și versatile, dat fiind faptul că indiferent de locul în care se află virgula amabilitatea primează.

Este un parfum grozav care deține în compoziția sa un miros proaspăt de bujor, combinat cu fructele de pădure dar și puține citrice, iar atunci când vine vorba despre ambalajul parfumului, cu siguranță sticluțele sunt extraordinar de frumoase, iar așa cum îi spune și denumirea parfumului, strălucitoare. Mirosul profund de cocos va domina cu siguranță, ceea ce te va face să fii remarcată indiferent de locul în care te afli. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • Note de vârf – yuzu, rodie, acorduri de gheata 
  • Note de mijloc- magnolie, zmeura, bujor, lotus 
  • Note de bază – mahon, chihlimbar, mosc alb 
  • Parfum – de fructe, florale 

Zodia Rac- Chanel Chance Eau Tendre 

Parfumul potrivit pentru zodia rac este Chanel Chance Eau Tendre. Acesta este un parfum potrivit pentru persoanele intuitive, nu chiar atât de extrovertite, însă care fac totul cu pasiune și își protejează aproapele cât mai mult cu putință. Este un parfum care deține în nota sa proaspătă și mosc, fiind un parfum clasic, dar totodată și elegant, oferind în jurul tău o atmosferă de bună calitate, ceea ce nu-i va lăsa pe cei din jurul tău să te subestimeze în nicio clipă. 

  • Note de vârf – trandafir, grapefruit 
  • Note de mijloc- iasomie, mosc alb 
  • Note de bază – gutuie 
  • Parfum – de fructe, florale 

 

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]

Zodia Leu- Dior Hypnotic Poison 

Parfumul potrivit pentru zodia leu este Dior Hypnotic Poison. Acesta este un parfum potrivit pentru persoanele determinate mai mult ca niciodată să-și arate puterea, și nu fizică, ci mai degrabă psihică, atunci când reușesc să găsească o ieșire din fiecare problemă existentă, fiind o persoană sigură pe sine. Sticluța acestui parfum este asemănătoare cu un măr otrăvitor, de aici și denotă faptul că este un parfum foarte puternic și foarte intens, având în compoziția sa lavandă, dar și vanilie, care ajută parfumul de lavandă să se mai domolească puțin si pentru a-l face să fie un parfum de lungă durată, exact așa cum ne dorim, să-l purtăm indiferent de moment sau anotimp. 

  • Note de vârf – iasomie Sambac 
  • Note de mijloc- tonka 
  • Note de bază – vanilie 
  • Parfum – orientale 

Zodia Fecioară - Issey Miyake L'Eau D'Issey 

Parfumul potrivit pentru zodia fecioară este Issey Miyake L'Eau D'Issey. Acesta este un parfum care emană exces, dar totodată și loialitate, fiind potrivit pentru persoanele analitice și la locul lor. Are o mireasmă oceanică, dar curată, predominând persistența sa întotdeauna, pe întreaga durată a zilei, și fiind atât de puternic încât se poate simți de la mare distanță, aspect care denotă faptul că este un parfum de bună calitate perfect pentru orice moment. 

  • Note de vârf – yuzu 
  • Note de mijloc- nucșoară, scorțișoară 
  • Note de bază – lemn de santal 
  • Parfum – picante, lemnoase 

ce il atrage in functie de zodie
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]

Zodia Balanță- Chanel Coco Mademoiselle 

Parfumul potrivit pentru zodia balanță este Chanel Coco Mademoiselle. Acest parfum este potrivit pentru persoanele sociabile, extrem de corecte și diplomatice, fiind un parfum care denotă acest aspect, și relativ fiind și inofensiv, emanând o eleganță aparte feminină, cu un miros foarte puternic, dar nici foarte floral, dar nici foarte dulce, ci chiar între. Cu siguranță ți se potrivește dacă obișnuiești să deci o personalitate diplomatică echilibrată, iar locul tău de muncă este pe măsura acestui aspect și caracteristici. 

  • Note de vârf – bergamota, portocala, mandarina, flori de portocal 
  • Note de mijloc- iasomie, trandafir, mimoza, Ylang-Ylang 
  • Note de bază – patchouli, mosc alb, vanilie, vetiver, commiphora opoponax, tonka 
  • Parfum – florale, chypre 

Zodia Scorpion- Giorgio Armani Si 

Parfumul potrivit pentru zodia scorpion este Giorgio Armani Si. acesta este un parfum pasional, potrivit pentru persoanele încăpățânate din zodiac, dar totuși destul de descurcărețe și curajoase indiferent de situația în care se află. Acest parfum deține în compoziția sa vanilie, însă totodată nu este unul puternic, ci mai degrabă subtil și plăcut, vanilia făcând din acest parfum unul cu adevărat atrăgător și senzual, la care nu va rezista nici un bărbat din jurul tău. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – coacăz, bergamota, vanilie 
  • Note de mijloc- frezie, trandafir, patchouli 
  • Note de bază – mosc, orcanox 
  • Parfum – de fructe, florale, chypre 

parfumuri in functie de zodie barbati
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]

Zodia Săgetător- Jimmy Choo 

Parfumul potrivit pentru zodia săgetător este Jimmy Choo. Acest parfum este destinat persoanelor extrovertite, generoase cu cei din jur, optimiste indiferent de situație, făcând din orice problemă, un amuzament pentru a trece mai repede peste. În acest parfum găsim note puternice de caramel, ceea ce face din acest parfum să aibă un miros extrem de feminin, fiind destul de puternic pentru bărbați din acest punct de vedere, un parfum dulce totodată, dar este puțin mai domolit de către ardeiul iute dar și notele de paciuli cu pere. Cu alte cuvinte, este un parfum potrivit cu o versiune intensă, dar un parfum pur care rămâne preferatul multor femei. 

  •  Note de vârf – para, portocala de Italia  
  • Note de mijloc- orhidee tigru 
  • Note de bază – caramel, patchouli 
  • Parfum – de fructe, chypre 

Zodia Capricorn- Bvlgari Omnia Coral 

Parfumul potrivit pentru zodia capricorn este Bvlgari Omnia Coral. Acest parfum este potrivit pentru persoanele independente, serioase și disciplinate, care și organizează mereu timpul pentru a nu exista obstacole. În ciuda faptului că nu se clasează tocmai în această categorie, parfumul este văzut ca fiind unul exclusivist, la care nu multe persoane au acces, cu toate acestea este un parfum extrem de elegant și denotă seriozitate, fiind purtat deseori de către judecători, medici sau avocați, în funcție de slujba pe care o dețineți, însă indiferent de, obișnuiți să aveți o postură serioasă iar faptele pe măsură. Găsim în compoziția parfumului și bambus, lotus, ceea ce face din acest parfum unul super floral și dulce, dar totodată și curat și feminin. 

  • Note de vârf – bergamota 
  • Note de mijloc- hibiscus 
  • Note de bază – rodie 
  • Parfum – de fructe, florale 

parfumuri in functie de zodie femei
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]

Zodia Vărsător- Chloe EDP 

Parfumul potrivit pentru zodia vărsător este Chloe EDP. Acest parfum este potrivit pentru persoanele care obișnuiesc să fie profunde în tot ceea ce fac, au o imaginație debordantă, dar și originală totodată. Regăsim în compoziția parfumului note de trandafir floral, destul de puternice însă acest parfum rămâne unul minunat, cu un miros atrăgător care cu siguranță va atrage tot ce este în jurul tău, poate și datorită notelor de bujor, făcând din acest parfum unul capricios de feminin, dar totodată și curat, cu alte cuvinte perfect

  • Note de vârf – bujor, lici si frezie 
  • Note de mijloc- trandafir, lăcrămioare si magnolie 
  • Note de bază – cedru de Virginia si ambra 
  • Parfum – floral 

Zodia Pești- Prada Candy 

Parfumul potrivit pentru zodia pești este Prada Candy. Acest parfum este potrivit pentru persoanele artistice, dar totodată și afectuoase cu anumite persoane din jurul lor, doar cu anumite persoane. Regăsim în compoziția sa caramel profund și cald, acea căldură de afecțiune, ceea ce face din acest parfum unul bine clasat, în preferințele femeilor, fiind unul destul de serios, dar totodată și profund, reflectând acea ințelepciune ca de mamă. Rămâne un parfum creativ și artistic, perfect pentru femeile care își doresc să aibă în jurul lor o atmosferă dulce, dar totodată și fină. 

  • Note de vârf – mosc 
  • Note de mijloc- benzoin 
  • Note de bază – caramel 
  • Parfum – orientale 

ce parfum ti se potriveste in functie de zodie
Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies