Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023

În ciuda faptului că parfumurile dulci pot fi o alegere potrivită pentru anumite persoane, pentru altele nu este una pe măsură. Însă știați care sunt la modă în anul 2023?

Aflați din rândurile următoare, care sunt cele mai populare parfumuri dulci din anul 2023. In plus, descoperiti și cum puteți alege parfumul potrivit, în funcție de mai multe caracteristici. 

Cele mai populare parfumuri dulci in 2023 

10. Viktor&Rolf- BonBon 

Pe locul cu numărul 10 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Viktor&Rolf – BonBon.

acest parfum emană un miros spectaculos de caramel, iar ambalajul este unul absolut superb, dat fiind faptul că reprezintă o fundiță foarte drăguță și estetică. Parfumul se poate purta cu ușurință indiferent de ocazie, fiind unul sofisticat, dar totodată și moale virgula având în compoziția sa fructe de pădure și pudră, iar în ciuda faptului că se află în acest top al parfumurilor dulci, acest parfum nu deține o dulceață copleșitoare, ci mai degrabă este acea dulceață care te face să primești multe complimente. 

  •  Note de vârf – mandarina, portocala, piersica 
  • Note de mijloc- caramel, iasomie, flori de portocal 
  • Note de bază – lemn de guaiac, lemn de santal, cihlimbar, cedru 
  • Parfum – de fructe, floral 

9. Guerlain- La Petite Robe Noire Intense 

Pe locul cu numărul 9 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Guerlain- La Petite Robe Noire Intense.

De acest parfum cu siguranță te vei îndrăgosti, având un miros intens de afine dar totodată și de vată de zahăr, iar în ciuda faptului că deține un miros destul de intens, rămâne un parfum destul de moale și plăcut, dar absolut delicios. Se poate purta cu ușurință și cu mare încredere la diverse evenimente, precum sunt și cinele romantice, emanând o atmosferă confortabilă atât pentru tine cât și pentru partener.
Persistența sa este una potrivită, iar notele de vanilie lemn și mosc fac din acest parfum unul dulce, dar totodată și sofisticat, pe care cu siguranță îl vei adora din toate punctele de vedere. 

  • Note de vârf – coacaze, bergamota, capsuna 
  • Note de mijloc- trandafir, floare de portocal, iasomie 
  • Note de bază – vanilie, lemn de santal, mosc alb, patchouli, vata de zahar 
  • Parfum – floral, gurmand 

Citește și: Diferența dintre parfum original și fake. Cum să recunoști și să alegi parfumul autentic!

cele mai bune parfumuri femei
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile. Cuceresc inimile femeilor!

8. M.Micallef- Ylang in Gold 

Pe locul cu numărul 8 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar M.Micallef- Ylang in Gold. Acesta este un parfum dulce cu aromă intensă de vanilie având astfel un miros absolut unic, de preferat fiind să fie purtat în sezonul cald, vara.

Face parte din categoria parfumurilor florale, dar și tropicale, în compoziția sa aflându-se și note de cașmir și de miere, pe lângă cele predominante de vanilie, făcând din acest parfum unul cu adevărat magic, foarte special, care cu siguranță va atrage atenția asupra ta și te va face să te gândești direct la un desert apetisant, imediat ce îl vei mirosi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • Note de vârf – piersica, lici, salvie, mandarina, rozmarin, pelin, muscata si portocala amaruie 
  • Note de mijloc- ylang-ylang, lemn de santal, menta, magnolie, trandafir si lacramioare 
  • Note de bază – vanilie, nuca de cocos, mosc si lichen 
  • Parfum – fructat, dulce, floral 

7. Yves Saint Laurent- Mon Paris 

Pe locul cu numărul 7 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Yves Saint Laurent- Mon Paris. Acesta este considerat a fi un parfum uluitor, fiind utilizat la anumite ocazii speciale, și perfect pentru al folosi sau pentru a-l dărui, dacă faceți parte din categoria persoanelor care iubesc căpșunele. Este un parfum elegant totodată, dar și suficient de profesionist, astfel încât aroma intensă de căpșună să nu deranjeze, ci mai degrabă să atragă. În compoziția sa regăsim și notele de zmeură, dar și de fructe de pădure, parfumul având un miros asemănător cu o tartă plină de fructe, din care nu lipsește echilibrul dintre plăcut și atrăgător, parfum care se poate utiliza și atunci când participați la o întâlnire casual, foarte lejeră, dar totodată și specială.

  • Note de vârf – capsuna, zmeura, para, bergamota, portocala 
  • Note de mijloc- datura, bujor, floare de portocal, iasomie Sambac 
  • Note de bază – patchouli, mosc alb, ambroxan, cedru, muschi, vanilie 
  • Parfum – de fructe, chypre 

cel mai persistent parfum de femei
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

6. Yves Saint Laurent - Libre Intense 

Pe locul cu numărul 6 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Yves Saint Laurent - Libre Intense. Acest parfum are un miros intens de vanilie, floarea de portocal, lavandă și flori albe, un miros foarte puternic, atunci când toate aceste note se combină, dar totodată parfumul rămâne unul proaspăt și foarte plăcut. Se recomandă să fie purtată în special în sezonul rece, iarna, iar atunci când vine vorba despre ocazia potrivită, îl puteți purta indiferent de moment, fiind în continuare un parfum casual, dar și atrăgător pe timp de noapte, care are un miros absolut divin și o persistență pe măsură, care oferă persoanei care alege să îl poarte, o experiență desăvârșită și cu siguranță dulce. 

  • Note de vârf – ulei de mandarină, ulei de bergamotă, óleo de lavanda francesa 
  • Note de mijloc- ulei de lavandă Diva, jasmine sambac absolute, tonuri de orhidee, floare de portocal 
  • Note de bază – vanilie Madagascar, vetiver, ambra 
  • Parfum – floral 

5. Hate Me Love Me- Suicide Blonde 

Pe locul cu numărul 5 atunci când vine vorba despre parfumurile  dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Hate Me Love Me- Suicide Blonde. Și acesta face parte din categoria parfumurilor care dețin un miros puternic de vanilie, dar totodată și de cașmir, având în compoziția sa și note de portocală amară, de care cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil, fiind un parfum absolut confortabil, puțin pudrat, dar uimitor, cu adevărat unic. De asemenea, nu trebuie să uităm nici de nota de bujor pe care o adaugă subtil în acest miros absolut bogat și natural, făcând din acest parfum unul extrem de atrăgător, perfect pentru anotimpul rece, fiind purtat deseori iarna, care cu siguranță îți va crea dependență. 

  • Note de vârf – portocala amaruie 
  • Note de mijloc- bujor 
  • Note de bază – boabe de tonka, vanilie, heliotrop si cashmeran. 
  • Parfum – tropical, dulce 

top parfumuri femei 2023
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

4. Lancome- Jasmins Marzipane 

Pe locul cu numărul 4 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Lancome- Jasmins Marzipane. Acesta este un parfum care deține în compoziția sa marțipan, motiv pentru care dacă ești o persoană căreia îi place marțipanul, cu siguranță îți va plăcea și acest parfum. Deține un miros dulce lemnos, având în compoziția sa note de iasomie dulce, lemn de migdale și vanilie, făcând din acest parfum unul cu un miros bogat, foarte dulce, nefiind nici prea intens, dar nici prea moale, ci exact la mijloc, perfect. Acest parfum rămâne unul perfect pentru timpul rece, iarna, ne lipsi din compoziția sa iasomia dulce, dar și lemnoasă, iar persistența este una de durată. 

  • Note de vârf – jasmin sambac 
  • Note de mijloc- iasomie grandiflorum 
  • Note de bază – vanilie, lemn de migdale 
  • Parfum – floral 

3. Burberry- Her Intense 

Pe locul cu numărul 3 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Burberry- Her Intense. acesta este un parfum care are un miros de-a dreptul intens, așa cum îi spune și numele, iar în ciuda faptului că este unul dintre cele mai dulci parfumuri, acesta nu are un miros greu, neplăcut, ci dimpotrivă, datorită notei sale de căpșune, mure și cireșe, acestea fac din parfum unul care să aibă un miros absolut delicios, asemănător cu cel de înghețată cremoasă, făcându-te să te simți extrem de confortabil în orice loc îl porți, dar totodată și atrăgătoare. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – fructe rosii si mure 
  • Note de mijloc- iasomie 
  • Note de bază – rasina benzoica 
  • Parfum – fructat, floral 

parfumuri dulci la moda 2023
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

2. Kayali Flagrances- Eden Juicy Apple 

Pe locul cu numărul 2 atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Kayali Flagrances- Eden Juicy Apple. Acesta este un parfum care deține în compoziția sa o nota predominantă de măr suculent, având un miros plăcut, nu atât de sofisticat pe cât ne-am aștepta, însă oferă o eleganță aparte, fiind un parfum fructat care provoacă dependență cu siguranță. parfumul se poate purta oriunde, indiferent de ocazie, însă cu siguranță odată ce vei intra în orice încăpere, atmosfera, dar și ochii, vor fi ațintiți asupra ta. Datorită notelor predominante de fructe de pădure, măr, parfumul este unul cu adevărat plăcut și dulce, iar persistența sa fiind una pe măsură. 

  • Note de vârf – mar rosu, lici, coacaze negre si grapefruit roz 
  • Note de mijloc- fructe mici salbatice, flori de zmeur, iasomie si trandafir de mai 
  • Note de bază – zahar, mosc, floare de vanilie, ambra si muschi
  • Parfum – dulce, fructat 

1. Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 

Pe locul cu numărul unu atunci când vine vorba despre parfumurile dulci care sunt la modă în anul 2023, este chiar Maison Francis Kurkdjian - Baccarat Rouge 540. Acesta este un parfum dulce, dar totodată și aerisit care de asemenea va provoca dependență, în special dat fiind faptul că se află și pe locul unu în acest top, însă de asemenea, mirosul rămâne unul intens care te va încânta de fiecare dată când îl vei simți, aspect valabil și pentru persoanele din jurul tău. Este un parfum care se poate purta indiferent de ocazie, însă totodată se recomandă a se păstra pentru momentele speciale din viața ta. 

  • Note de vârf – sofran si iasomie 
  • Note de mijloc- lemn ambrat si Ambergris 
  • Note de bază – rasina de brad si cedru 
  • Parfum – oriental, dulce 

parfumuri dulci dama
Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]

 

Cum sa alegi parfumul potrivit pentru tine 

  • Stil personal- în primul și în primul rând, alegerea unui parfum potrivit pentru tine, se face în funcție de stilul personal. Parfumul trebuie să exprime personalitatea și stilul tău propriu, fie că este vorba despre unul elegant și sofisticat care deține note florale și orientale, fie că îți dorești să emane energie printr-un parfum citric și condimentat, sau poate îți dorești să predomine simplitatea, motiv pentru care le vei alege pe cele care dețin note lemnoase în compoziție. 
  • Persistența parfumului- Persistența parfumului reprezintă un aspect extrem de important atunci când îți dorești să ai un parfum potrivit pentru tine. Cu toate acestea, trebuie să știi faptul că un parfum puternic poate să fie în unele momente destul de copleșitor, dar de asemenea unul mai slab poate să fie prea subtil decât îți dorești de fapt. Persistența unui parfum poate să fie oferită și de tipul acesteia, alegând fie dintr-un parfum, o apă de parfum, o apă de toaletă, sau apă de colonie. Dintre toate acestea, parfumul este cel care deține o persistență puternică, iar apa de colonie una dintre cele mai slabe. 
  • In funcție de anotimp- înțeles că parfumul este unul care se poate alege și în funcție de anotimp, cel floral fiind potrivit pentru primăvară și vară, iar pentru toamnă și iarnă se recomandă parfumurile lemnoase, în timp ce parfumurile citrice și condimentate se recomandă a se purta oricând și oriunde. 
  • În funcție de ocazii- bineînțeles că și ocazia este un aspect important de luat în seamă atunci când ne alegem un parfum, cele puternice și sofisticate fiind potrivite în special pentru evenimentele formale, atunci când avem o întâlnire de afaceri sau chiar și cu prietenii, le putem alege pe cele mai subtile, însă în momentul în care vine vorba despre o activitate sportivă, putem alege parfumurile potrivite, ușoare.  

Ce parfumuri dulci sunt la modă în 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Diferența dintre tester și parfum. Ce trebuie să știi despre testere și parfumurile standard!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies