Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile. Cuceresc inimile femeilor!

Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile.  Cuceresc inimile femeilor!
Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile

Până acum am tot vorbit despre parfumurile pentru femei, însă și bărbații au parfumuri de a dreptul irezistibile. Însă știați care sunt cele care dețin arome memorabile?

Aflați din rândurile următoare, care este topul parfumurilor pentru bărbați, cu arome memorabile. În plus, descoperiți și care sunt notele acestora, note datorită cărora, inimile femeilor cu siguranță vor fi cucerite. 

 

10. Dolce & Gabbana- The ONE for Men

Pe locul 10 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Dolce & Gabbana- The ONE for Men.

În ciuda faptului că este un parfum extrem de renumit, se pare că aroma sa nu convinge întotdeauna persoanele din jur de acest aspect, așa cum am crede. Cu toate acestea, de fiecare dată când o femeie miroase acest parfum, se îndrăgostește iremediabil, și cu siguranță va complimenta bărbatul care îl poartă. Notele sale de grapefruit, tabac și floare de portocal, fac din acest parfum, unul extrem de atrăgător. 

  • Note de vârf – busuioc, coriandru, grapefruit
  • Note de mijloc- cardamom, ghimbir, floare de portocal
  • Note de bază – cedru, tabac, cihlimbar
  • Parfum – orientale, de fructe, picante

9. Armani- Acqua di Giò Profumo 

Pe locul 9 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Armani- Acqua di Giò Profumo.

Acest parfum tinde să facă concurență cu nenumărate alte parfumuri bune, datorită mirosului său, predominând nota de rozmarin, dar și de bergamota. Aceste note fac din parfum, unul care nu se poate uita prea curând, de asemenea complimentele curgând, imediat ce ai intrat într-o încăpere. 

  • Note de vârf – bergamota, tonuri marine
  • Note de mijloc- rozmarin, salvie
  • Note de bază – patchouli, tămâie
  • Parfum – aromatice, acvatice

Citește și: Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei. Vor fermeca sufletele bărbaților!

Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă EDP la parfumuri. Explicații detaliate despre această concentrație și importanța alegerii corecte în selecția parfumurilor tale!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

8. Giorgio Armani- Armani Code Absolu

Pe locul 8 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Giorgio Armani- Armani Code Absolu.

Și acest parfum face concurență cu nenumărate altele, fiind unul absolut atrăgător, din toate punctele de vedere, complimentele devenind din ce în ce mai multe, odată ce îl vei purta. Într-adevăr că este un parfum destul de fructat, pentru un bărbat, însă, s-ar spune că, cu cât este mai dulce aroma parfumurilor, cu atât mai mult vei atrage exact acel miros dulce și atrăgător. 

  • Note de vârf – Mandarină Verde si Măr
  • Note de mijloc- Nucșoară, floare de portocal si semințe de morcov
  • Note de bază – vanilie, boabe de tonka, piele întoarsă si note lemnoase 
  • Parfum – lemnoase, fructate

7. Tom Ford- Tobacco OUD

Pe locul 7 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Tom FORD Tobacco OUD.

Pe lângă faptul că și acesta face parte din categoria parfumurilor atrăgătoare pentru bărbați, nu mai este dulce, ci este unul destul de puternic, având în compoziția sa lemn de tutun, reușind să-și păstreze un echilibru între această aromă puternică, dar totodată și fină, care oferă eleganță indiferent de moment. 

  • Note de vârf – Whisky
  • Note de mijloc- Note Condimentate, Scorțișoară si Coriandru
  • Note de bază – tutun, lemn de agar (Oud), lemn de santal, tămâie, paciuli, benzoina, vanilie si cedru
  • Parfum – orientale, aromatice

top 10 parfumuri barbati
Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile[Sursa foto: freepik]

6. Guerlain- L'Homme Idéal 

Pe locul 6 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Guerlain- L'Homme Idéal. Acest parfum reprezintă o variantă extremă a lui, având un miros extrem de plăcut, deținând în compoziția sa note de migdale, vanilie, dar și piele, reușind să atrag atenția asupra ta, indiferent de evenimentul la care îl porți, cu siguranță existând persoane care vor dori să te complimenteze. 

  • Note de vârf – migdale
  • Note de mijloc- vanilie 
  • Note de bază – piele
  • Parfum – orientale, lemnoase

5. Chanel- Allure Homme Sport Eau Extreme 

Pe locul 5 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Chanel- Allure Homme Sport Eau Extreme. Acest parfum emană din toate punctele de vedere, prospețime și curățenie, toate într-un singur flacon, performanța sa fiind una absolut excelentă, mirosul fiind unul persistent pe întreaga durată a zilei. Dat fiind faptul că are un miros proaspăt, acest parfum se bazează în principal pe note lemnoase, printre care regăsim și boabe de tonka dulci, dar și piper de mentă. Cu siguranță îți va oferi o atmosferă fresh în jurul tău, complet diferită. 

  • Note de vârf – chiparos, aromă de mandarine și portocale, mentă, salvie
  • Note de mijloc- piper
  • Note de bază – cedru, mosc, lemn de santal, tonka
  • Parfum – aromatice, lemnoase

top parfumuri barbati 2023
Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Jean Paul Gaultier- La Male Ultra Male

Pe locul 4 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Jean Paul Gaultier- La Male Ultra Male. Acest parfum este unul cu totul și cu totul diferit, un parfum care cu siguranță va atrage atenția asupra ta, care poate să fie purtat atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, oferind acel miros puternic, dar plăcut, de scorțișoară. Datorită notelor sale de bergamota, vanilie și lămâie, acest parfum poate reprezenta o alegere perfectă în momentul în care îți dorești să te simți bine în pielea ta. 

  • Note de vârf – bergamotă, pară, mentă, lavandă, lămâie
  • Note de mijloc- scorțișoară, salvie, chimion
  • Note de bază – vanilie, chihlimbar, cedru, patchouli
  • Parfum – orientale

3. Dior- Sauvage

Pe locul 3 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Dior- Sauvage. Acest parfum, dar și următoarele 2, fac parte din categoria care se încadrează 100% aici, dat fiind faptul că este un parfum extrem de plăcut, dar totodată și atrăgător, potrivit pentru momentele în care participi la o ședință importantă la locul de muncă, și îți dorești să emani încredere în sine, dar și autoritate. Notele predominante, oferă acestui parfum o aromă deosebita, dar totodată și una aromatică.

  • Note de vârf – bergamota calabriana
  • Note de mijloc- ambroxan 
  • Parfum – aromatice, fougère

parfumuri persistente barbati
Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile[Sursa foto: freepik]

2. Creed- Aventus

Pe locul 2 atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Creed- Aventus. Acest parfum strigă din toate punctele de vedere, aventură. Aventură în sensul că te poți aventura în orice experiență îți dorești, pentru că, cu siguranță vei reuși să o duci la bun final, dat fiind faptul că porți acest parfum, exact așa cum se cuvine. Este un parfum în la care predomină notele de ananas, chihlimbar si iasomie, astfel încât parfumul devine unul de-a dreptul irezistibil, pentru toate persoanele din jurul tău. 

  • Note de vârf – ananas, bergamota, coacăze negre, măr
  • Note de mijloc- mesteacăn, iasomie, patchouli, trandafir
  • Note de bază – chihlimbar, mușchi, mosc, vanilie  
  • Parfum – de fructe, chypre

1. Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme

Pe locul unu atunci când vine vorba despre parfumurile pentru bărbați care își doresc să aibă un miros memorabil, se află Yves Saint Laurent- La Nuit De L'Homme. Cu siguranță acest parfum își merită primul loc în acest top, dat fiind faptul că nu ai cum să treci printr-o cameră, iar cei din încăpere să nu îți simtă mirosul absolut atrăgător, acest parfum fiind unul extrem de potrivit pentru bărbați, emanând putere, atracție, dar și eleganță. Datorită notelor predominante, acest parfum devine unul oriental, având și câteva note picante. 

  • Note de vârf – salvie
  • Note de mijloc- patchouli
  • Note de bază – lemn de santal
  • Parfum – orientale, lemnoase

top parfumuri barbati arabesti
Top parfumuri pentru bărbați care iși doresc arome memorabile[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies