Cele mai incitante 10 parfumuri pentru femei. Vor fermeca sufletele bărbaților!

cele mai incitante 10 parfumuri pentru femei
Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei

Odată ce ai trecut pe lângă un bărbat, cu siguranță acesta ți-a simțit parfumul imediat. Însă știați care sunt 10 cele mai incitante parfumuri pentru femei?

Aflați din rândurile următoare care sunt 10 cele mai incitante parfumuri pentru femei. În plus, descoperiți și care sunt notele acestora, note datorită cărora aceste parfumuri pot fermeca pe oricine. 

 

10. Viktor & Rolf- Flowerbomb

Pe locul cu numărul 10, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Viktor & Rolf- Flowerbomb.

Acest parfum face parte din categoria celor mai iubite dintre toate, dat fiind faptul că, odată ce îl vei utiliza, vei rămâne cu o impresie extrem de plăcută despre el, și te va impresiona nespus de tare. Astfel, cu siguranță îți va plăcea la nebunie, și vei dori să îl porți oriunde mergi, însă în special în vacanță, dat fiind faptul că, cu siguranță vei primi nenumărate complimente, având un miros extrem de frumos, floral, dar și dulce.
Cu toate acestea, notele sale principale de bergamotă, ceai verde, iasomie, trandafir și așa mai departe, fac din acest parfum unul la care se rezistă cu dificultate. 

  • Note de vârf – bergamota, ceai 
  • Note de mijloc- frezie, iasomie, orhidee, trandafir 
  • Note de bază – patchouli 
  • Parfum – orientale, florale 

9. Yves Saint Laurent- Black Opium

Pe locul cu numărul 9, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Yves Saint Laurent- Black Opium. Acest parfum este și el unul perfect pentru călătorii, dacă vă doriți să lăsați o impresie plăcută indiferent de locurile pe care le vizitați. Are un miros simplu însă totodată și extrem de puternic și greu de ignorat, potrivit și pentru o seară în oraș, alături de un bărbat care cu siguranță nu se va mai opri din a te complimenta.

Face parte din categoria parfumurilor extrem de atrăgătoare, care au un miros dulce, având în compoziția sa flori albe de cafea, dar și vanilie, aflându-se printre preferințele multor femei, de pretutindeni. 

  • Note de vârf – piper roz, flori de portocal, para
  • Note de mijloc- cafea, iasomie 
  • Note de bază – vanilie, patchouli, cedru 
  • Parfum – orientale 

Citește și: Top 10 parfumuri de seară pentru femei. Parfumul special pentru întâlnire!

cel mai scump parfum din lume
Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 10 parfumuri de zi cu zi pentru femei. Nu vei regreta că ai dat banii pe ele!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

8. Kayali Flagrances- Vanilla 28

Pe locul cu numărul 8, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Kayali Flagrances- Vanilla 28.

Acesta este un parfum dedicat, în special, femeile care adoră vanilia. Este un parfum super dulce, care conține zahăr brun și bineînțeles vanilie, parfum care are un miros destul de masculin, deși este de femeie, puțin lemnos și floral. Bărbații sunt cei care, în acest caz, iubesc acest miros al parfumului, în ciuda faptului că este destul de puternică nota de dulceață. 

  • Note de vârf – Vanilie, Orhidee si Iasomie 
  • Note de mijloc- zahăr brun si boabe de tonka 
  • Note de bază – Ambra, Lemn de Chihlimbar, Mosc si Paciuli. 
  • Parfum – florale, dulce 

7. Valentino- Born in Roma Donna

Pe locul cu numărul 7, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Valentino- Born in Roma Donna. Acesta este un parfum absolut uimitor, care se poate purta atunci când ieși la o primă întâlnire importantă pentru tine, fiind și acesta destul de dulce, poate chiar foarte dulce, datorită vaniliei pe care o conține. De asemenea, acest parfum face parte din categoria puținelor parfumuri care au un iz de alcool, notă care îl face și mai atrăgător decât este deja, ba chiar irezistibil. Este un parfum care persistă pe o durată mai lungă de timp și conține note precum iasomie și tonuri lemnoase. 

  • Note de vârf – iasomie 
  • Note de mijloc- vanilie Bourbon 
  • Note de bază – tonuri lemnoase 
  • Parfum – orientale, lemnoase 

cel mai persistent parfum de femei
Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

6. Yves Saint Laurent- Mon Paris

Pe locul cu numărul 6, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Yves Saint Laurent- Mon Paris. Acesta se află pe lista parfumurilor preferate, la nenumărate femei, dat fiind faptul că odată purtat, cu siguranță nu veți intra sau ieși dintr-o încăpere, fără să primiți măcar un compliment. Ambalajul este și el unul destul de atrăgător, având o formă drăguță și care îți atrage atenția din prima. Poate să fie purtat în special atunci când avem o anumită întâlnire romantică, cu un anumit bărbat, și ne dorim să-i atragem atenția, fie și printr-un parfum. Cu toate acestea, de menționat este faptul că parfumul nu are un miros extrem de profund încât să deranjeze, ci este foarte plăcut. Acest parfum se poartă deseori primăvara și vara, fiind destul de dulce, însă se poate purta și în sezonul de iarnă sau toamnă, fiind unul extrem de rezistent. Notele sale fructate, de zmeură, portocale și așa mai departe, fac din acest parfum unul fructat, bineînțeles, automat și dulce, care oferă feminitate din plin si încredere în sine. 

  • Note de vârf – căpșună, zmeura, para, bergamota, portocala 
  • Note de mijloc- datura, bujor, floare de portocal, iasomie Sambac 
  • Note de bază – patchouli, mosc alb, ambroxan, cedru, mușchi, vanilie 
  • Parfum – de fructe, chypre 

5. Mugler- Angel Nova

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Mugler- Angel Nova. Acest parfum este unul tropical, fructat, care are un miros ușor acrișor, iar dat fiind faptul că mirosul său este puțin mai diferit față de cele menționate anterior și nu numai, acest aspect face ca parfumul să atragă și mai mult atenția asupra ta, atunci când alegi să-l porți. Fie că vei petrece o zi întreagă la mare, în vânt și în soare și căldură, la finalul zilei, vei vedea că acest parfum va rămâne cât se poate de intact. 

  • Note de vârf – zmeura 
  • Note de mijloc- trandafir bulgăresc 
  • Note de bază – Akigalawood 
  • Parfum – de fructe, florale, lemnoase 

Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

4. Guerlain- Mon Guerlain

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Guerlain- Mon Guerlain. Acesta este un parfum extrem de atrăgător, având note profunde lemnoase, dând impresia de un miros masculin, clasic, însă în același timp și sofisticat, care deține note de lavandă și vanilie. Este un parfum extrem de elegant, care odată mirosit, te va ajuta să te simți mult mai bine cu propria persoană, dar și să ai mai multă încredere în tine. 

  • Note de vârf – lavanda, bergamota 
  • Note de mijloc- iasomie Sambac, iris 
  • Note de bază – lemn de santal, vanilie 
  • Parfum – orientale 

3. Dolce & Gabbana- The Only One

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Dolce & Gabbana- The Only One. Acesta este un parfum foarte apreciat, mirosul său fiind unul destul de pregnant și de puternic, miros care deține note de vanilie, cafea, iris, dar și bergamotă. În ciuda faptului că la început există șanse mari să ți se pară destul de intens, odată ce îl vei pulveriza, și va trece puțin timp, vei observa cât de fin poate să fie acest miros, parfum purtat deseori pe timp de vară și primăvară. 

  • Note de vârf – violeta, bergamota 
  • Note de mijloc- cafea, iris 
  • Note de bază – vanilie, patchouli 
  • Parfum – florale 

cel mai vandut parfum din lume
Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]

2. Burberry- Her Elixir de Parfum

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Burberry- Her Elixir de Parfum. Acest parfum conține note de căpșune, mure, vanilie și nu numai, note care îl fac absolut delicios. Vei avea tendința ca, în loc să folosești un parfum, de fapt folosești mireasma lăsată în urmă de căpșunele proaspete, dar și de vanilia dulce. Odată pulverizat pe piele, veți observa că deține o persistență de lungă durată și va mirosi din ce în ce mai bine, oferindu-vă o atmosferă dulce și fructată în jurul vostru. 

  • Note de vârf – Căpșune si Mure 
  • Note de mijloc- iasomie 
  • Note de bază – vanilie, ambra si lemn de santal 
  • Parfum – florale, fructate 

1. Yves Saint Laurent- Libre le Parfum

Pe locul cu numărul 1, atunci când vine vorba despre cele mai incitante parfumuri pentru femei, se aflã cel de la Yves Saint Laurent- Libre le Parfum. Acesta este parfumul cel mai apreciat, din acest top, dat fiind faptul că există nenumărate persoane care îl dețin deja, dar și îl achiziționează, mirosul său fiind unul extrem de elegant și de rafinat. Odată mirosit, nu îți vei mai dori să te întorci la celelalte parfumuri, acesta deținând note de ghimbir, șofran, vanilie, floare de portocal și așa mai departe, note care împreună, au rezultat acest parfum foarte atrăgător. 

  • Note de vârf – mandarina, ghimbir, șofran 
  • Note de mijloc- bergamota, floare de portocal, lavanda 
  • Note de bază – vanilie Bourbon, vetiver, miere 
  • Parfum – aromatice, florale 

top parfumuri femei 2023
Cele mai Incitante 10 Parfumuri pentru femei[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Top 4 cele mai rezistente parfumuri de damă pe care să le încerci în 2023. Descoperă aromele de lungă durată!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies