Top 10 parfumuri de seară pentru femei. Parfumul special pentru întâlnire!

top 10 parfumuri de seara pentru femei
Top 10 parfumuri de seară pentru femei

Întâlnirile de seară sunt printre cele mai speciale. Însă știați care este top 10 al parfumurilor de seară pentru femei?

Aflați din rândurile următoare care sunt, mai exact, top 10 parfumuri de seară, pentru femei. În plus, descoperiți și notele aromate ale acestora, care vă vor uimi așa cum nu v-ați fi așteptat! 

 

10. Prada- Paradoxe

Pe locul cu numărul 10, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Prada – Paradoxe.

Acesta este un parfum perfect pentru o primă întâlnire, în special dacă se va ține pe timp de seară. Cu toate acestea, dacă vă doriți să îl purtați și pe timp de zi sau după-amiază, o puteți face, parfumul fiind unul cât se poate de versatil. Este unul foarte drăguț, sticla de asemenea primește întotdeauna complimente, iar momentul potrivit de a-l purta este chiar și... zi de zi! Cu siguranță nu te vei plictisi de acest parfum uimitor, care deține note de mandarină, bergamotă, Iasomie, chihlimbar, benzoin și vanilie.
Cu alte cuvinte, este un parfum frumos, aerisit. 

  • Note de vârf – pară, mandarină, bergamotă calabriana 
  • Note de mijloc- extras din portocală amară, floare de portocal, jasmine sambac absolute 
  • Note de bază – cihlimbar, benzoin, vanilie Madagascar, mosc alb 
  • Parfum – florale 

9. Lancôme- Idôle

Pe locul cu numărul 9, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Lancôme- Idôle.

Și acesta este unul dintre parfumurile care intră în categoria celor potrivite pentru o primă întâlnire, fiind unul extrem de frumos. Deține câteva dintre notele clasicului floral, având o combinație reușită de trandafir cu iasomie, fiind aspect un parfum elegant sofisticat. 

  • Note de vârf – bergamotă 
  • Note de mijloc- trandafir, apă de trandafiri, iasomie 
  • Note de bază – patchouli, cedru, vanilie 
  • Parfum – florale, chypre 

Citește și: Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde

Top 10 parfumuri de seară pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

8. GUERLAIN- Mon Guerlain

Pe locul cu numărul 8, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât GUERLAIN- Mon Guerlain.

A venit timpul și pentru o a doua întâlnire, motiv pentru care parfumul acesta este mai mult decât perfect, în special dacă vei participa la o cină drăguță, ca să poți vorbi și să cunoști persoana respectivă mai bine sau fie mergeți la teatru, iar apoi la cină, indiferent de caz, cu siguranță nu vei da greș cu acest parfum foarte atrăgător. De asemenea, pe cât de feminin și elegant este, emanând un miros puternic floral, pe atât de persistent și este.
Îți va oferi un aer curat, plin de prospețime. 

  • Note de vârf – Lavandă, bergamotă 
  • Note de mijloc- Jasmin Sambac, Iris 
  • Note de bază – Lemn de santal, vanilie 
  • Parfum – oriental 

7. Jo Malone- Scarlet Poppy Intense

Pe locul cu numărul 7, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Jo Malone- Scarlet Poppy Intense.

Special destinat pentru femeile care își doresc să se mai relaxeze la a doua întâlnire și să scape de stres. Cu siguranță este o alegere frumoasă, este rece, perfect pentru un astfel de moment, indiferent de sezonul în care este purtat, reușește să rămână confortabil, elegant, reconfortant, iar totodată reușește și să atragă toată atenția asupra ta. 

  • Note de vârf – Ambrette (Musk Mallow) 
  • Note de mijloc- Orris, Smochin și Mac 
  • Note de bază – boabe de tonka, heliotrop și orz 
  • Parfum – oriental 

top parfumuri femei 2023
Top 10 parfumuri de seară pentru femei[Sursa foto: freepik]

6. Burberry- Her

Pe locul cu numărul 6, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Burberry – Her. Acesta deja poate să fie parfumul perfect pentru a treia întâlnire. Cu siguranță îți dorești să te simți cât mai drăguță și elegantă cu putință, motiv pentru care, odată pulverizat acest parfum, cu siguranță vei atrage toată atenția, și vei miroși mai mult decât bine. De asemenea, dacă ești o fană înrăită a fructelor de pădure, atunci acesta este parfumul dedicat ție, combinându-se perfect și cu celelalte note fructate pe care le deține. Este fantastic, plin de viață, dar și cu o oarecare timiditate, datorită vaniliei, mandarinei și a iasomiei.  

  • Note de vârf – coacăze negre, mure, zmeură 
  • Note de mijloc- iasomie, violetă 
  • Note de bază – tonuri lemnoase, mosc, cihlimbar 
  • Parfum – de fructe, florale 

5. NEST New York- Turkish Rose

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât NEST New York- Turkish Rose. A patra zi de întâlnire deja înseamnă că devine din ce în ce mai serios, acesta fiind și motivul pentru care ai putea să porți acest parfum care este totodată și puțin mai greu, dar și puțin mai puternic, potrivit pentru zilele în care vrea să te scoată la un concert sau poate la o prăjitură și apoi la cină. Indiferent de locul în care veți merge, parfumul se va resimți pretutindeni și va fi apreciat la adevărata sa valoare, lăsând impresia totală a faptului că ești o femeie care are grijă de ea, miroase bine, este bine îngrijită, este hidratată, multe aspecte care îl va face să rămână plăcut surprins de apariția ta. Aromele de lemn de santal și iasomie face din acest parfum unul persistent, drăguț și care va atrage atenția, datorită prospețimii. 

  • Note de vârf – Prune 
  • Note de mijloc- ulei de trandafir turcesc 
  • Note de bază – White Woods 
  • Parfum – floral, fructat 

cel mai vandut parfum din lume
Top 10 parfumuri de seară pentru femei[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Yves Saint Laurent- Black Opium

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor  de seară pentru femei, este nimeni altul decât Yves Saint Laurent- Black Opium. Următoarea întâlnire este mai mult decât serioasă, ba chiar poate să devină și mai serioasă decât este deja, motiv pentru care ar trebui, cu siguranță, să utilizați acest parfum. Este unul elegant, atrăgător, cu un miros de cafea care te ademenește. Se poate purta la orice fel de eveniment îți dorești să ai un parfum de clasă, sofisticat, elegant, dar și îndrăzneț, de aici provenind și aromele nelipsite de levănțică, vanilie, Tonka etc. În plus, este și un parfum destul de persistent. 

  • Note de vârf – piper roz, flori de portocal, pară 
  • Note de mijloc- cafea, iasomie 
  • Note de bază – vanilie, patchouli, cedru 
  • Parfum – orientale 

3. Yves Saint Laurent - Intense

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor  de seară pentru femei, este nimeni altul decât Yves Saint Laurent - Intense. Acesta este un parfum pe care îl poți lua cu tine în vacanță, atunci când petreci timp de calitate alături de partenerul de viață. Cu siguranță îl vei surprinde plăcut pe acesta, odată ce îl vei folosi, te va complimenta de dimineață până seară, pe tot timpul vacanței. 

  • Note de vârf – Ghimbir, Fructe de Ienupăr și Bergamotă 
  • Note de mijloc- salvie, mușcată și lavandă 
  • Note de bază – Vetiver, Paciuli și Cedru 
  • Parfum – floral, oriental 

parfumuri de vara femei
Top 10 parfumuri de seară pentru femei[Sursa foto: freepik]

2. Viktor & Rolf- Flowerbomb

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Viktor & Rolf – Flowerbomb. Acest parfum emană mirosul unui buchet de trandafiri, cu iasomie și orhidee. Un miros destul de scump floral, care poate face din orice banalitate, un aspect foarte important. Este perfect și la un curs de yoga și pentru o cină alături de cine contează cu adevărat pentru tine. În ciuda faptului că la prima pulverizare poate avea note mai sufocante, pe măsură ce ziua trece, acestea devin chiar foarte plăcute, fiind totodată și un parfum foarte persistent. 

  • Note de vârf – bergamotă, ceai 
  • Note de mijloc- frezie, iasomie, orhidee, trandafir 
  • Note de bază – patchouli 
  • Parfum – orientale, florale 

1. Initio- Side Effect

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre topul parfumurilor de seară pentru femei, este nimeni altul decât Initio- Side Effect. Acesta este cu siguranță cel mai potrivit parfum pentru momentele în care îți dorești să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Este un parfum atrăgător din toate punctele de vedere, iar vanilia încorporată în tutun și scorțișoară, face din acest parfum unul senzual, greu, profund, picant și dulce. Se poate purta, de asemenea, și la diverse evenimente pe care le aștepți cu nerăbdare și în care îți dorești să te simți specială.  

  • Note de vârf – rom 
  • Note de mijloc- vanilie 
  • Note de bază – scorțișoară 
  • Parfum – oriental, dulce 

cel mai scump parfum din lume
Top 10 parfumuri de seară pentru femei[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies