Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde

Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde

Parfumurile dintotdeauna au avut un impact puternic asupra noastră. Însă știați care sunt cele care fascinează cu adevărat bărbații?

Aflați din rândurile următoare care este top 10 al parfumurilor de damă, care încântă și fascinează bărbații. În plus, descoperiți și care sunt notele aromate care te vor convinge oricum. 

top 10 parfumuri femei
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]

10. Juicy Couture – Viva La Juicy

Pe locul cu numărul 10, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Juicy Couture – Viva La Juicy.

Acesta face mari ravagii în rândul femeilor, acestea fiind cele care îl achiziționează chiar foarte des.  

Este cu siguranță unul dintre cele mai atrăgătoare parfumuri dintre toate, cu note dulci, însă în ciuda acestui aspect, parfumul tinde să nu exceleze și atunci când vine vorba despre persistența sa, acesta fiind aspectul care îl dă, mai mult sau mai puțin, în spate, în acest top. 

  • Note de vârf – fructe de pădure, mandarină 
  • Note de mijloc- gardenie, iasomie, caprifoi 
  • Note de bază – cihlimbar, vanilie, lemn de santal, caramel, praline 
  • Parfum – fructat, floral 

9. Marc Jacobs- Decadence

Pe locul cu numărul 9, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Marc Jacobs- Decadence.

Și acesta face parte din categoria celor mai atrăgătoare parfumuri, acesta este și motivul principal pentru care nu este atât de achiziționat, tocmai pentru că nu toate femeile preferă un miros atât de puternic, întotdeauna. 

Cu toate acestea, parfumul rămâne unul cu un miros minunat, perfect pentru femeile care își doresc să își expună latura lor superioară, însă nu într-un sens rău, ci mai degrabă de apreciere față de propria persoană. 

  • Note de vârf – pară, coacăze negre și iederă 
  • Note de mijloc- magnolia, lăcrămioare și iasomie 
  • Note de bază – ambră albă, zmeură și lemn de cașmir 
  • Parfum – fructat, floral 

Citește și: Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă EDT la parfumuri. Cunoaște detaliile și subtilitățile acestei categorii parfumate!

 

8. Marc Jacobs- Love Daisy

Pe locul cu numărul 8, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Marc Jacobs- Love Daisy.

Acesta este un parfum foarte ușor și plăcut, destinat femeilor care obișnuiesc să atragă atenția asupra lor, fără nicio intenție. 

Acesta este un parfum dulce, potrivit pentru zi, în special atunci când ieși în oraș cu fetele, la o prăjitură cu un potențial iubit sau chiar... când nu îți dorești să ai niciun impact asupra unui bărbat, însă... tot o vei face! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • Note de vârf – Cloudberry 
  • Note de mijloc- Daisy 
  • Note de bază – Mosc de Cashmir și Driftwood 
  • Parfum – floral 

7. Lancome – La Vie este Belle L’Eclat

Pe locul cu numărul 7, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Lancome – La Vie este Belle L’Eclat. Acesta este unul dintre puținele parfumuri care indiferent de ocazia la care este purtat, cu siguranță va avea o performanță incredibilă, dar totodată și foarte puternică, fiind un parfum pe măsură. Bineînțeles că nu putem ignora nici faptul că este foarte atrăgător și emană un miros proaspăt, potrivit pentru doamnele care își doresc să fie în centrul atenției, indiferent de evenimentul la care participă. 

  • Note de vârf – mandarină, bergamotă și frezie 
  • Note de mijloc- floare de portocal, flori Albe, iris și iasomie Sambac 
  • Note de bază – vanilie, lemn de santal și patchouli 
  • Parfum – floral 

top parfumuri femei 2023
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]

 

6. Lancome- La Nuit Tresor

Pe locul cu numărul 6, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Lancome- La Nuit Tresor. Acest tip de parfum este și el foarte atrăgător, mai atrăgător de atât nici că se putea, fiind perfect pentru o seară în club cu fetele, seară în care cu siguranță nu vei trece neobservată. 

În ceea ce privește mirosul său, acesta este un parfum care emană siguranță de sine, încredere și putere. Notele aromate și pasionale pe care le conține, susțin acest aspect din toate punctele de vedere. 

  • Note de vârf – pară, mandarină și bergamotă 
  • Note de mijloc- căpșuni, orhidee, vanilie, trandafir negru și fructul pasiunii 
  • Note de bază – pralină, caramel, lichi, vanilie, paciuli, tămâie, cafea, lemn dulce, cumarina și papirus 
  • Parfum – dulce, fructat 

5. Versace- Eros Femme

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Versace- Eros Femme. Acest parfum emană atracție din toate punctele de vedere. Cu siguranță nu veți primi niciun răspuns negativ din partea oricărui bărbat cu care vă veți întâlni, ba chiar mai mult, va ploua cu nenumărate complimente din partea celor din jur. 

De asemenea, un alt aspect important de precizat aici și destul de absent la restul parfumurilor menționate până în acest moment, în top, este legat de persistență. Acest parfum durează de obicei mult timp, în ciuda faptului că este cunoscut ca fiind un parfum sintetic. 

  • Note de vârf – lămâie siciliană, rodie și bergamotă de Calabria 
  • Note de mijloc- Lemon Blossom, iasomie Sambac, iasomie și bujor 
  • Note de bază – mosc, ambroxan, note lemnoase și lemn de santal 
  • Parfum – floral, fructat 

top parfumuri orientale femei
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]

 

4. Michael Kors- Sexy Amber

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Michael Kors- Sexy Amber. Acesta este un parfum care emană din toate punctele de vedere, chihlimbar, în ciuda faptului că această notă este deseori destinată parfumurilor de bărbați. 

Cu toate acestea, combinația între această notă, cea de vanilie dulce și atrăgătoare, dar și câteva note florale, creează un parfum feminin ieșit din tipare, absolut atrăgător, resimțindu-se și nota de mosc sintetic. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – cihlimbar 
  • Note de mijloc- flori albe 
  • Note de bază – lemn de santal 
  • Parfum – floral, oriental 

3. Dolce & Gabbana – L'Imperatrice

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Dolce & Gabbana – L'Imperatrice. Acesta este un parfum potrivit pentru petrecerile între adulți, la o cabană, în scop profesional sau la o ieșire în oraș, când savurați un cocktail de fructe. Indiferent de ocazie, acest parfum emană un miros fructat imens, chiar dacă ești lângă o persoană sau la distanță, aceasta tot va simți aroma fructată a acestui deosebit parfum. 

Este un parfum grozav pentru primăvară, nu atunci când temperaturile sunt deja foarte ridicate. Va rămâne în continuare unul dintre cele mai bune de pe piață, având o performanță excelentă și nefiind nici atât de scump. 

  • Note de vârf – piper roz, kiwi, rubarbă 
  • Note de mijloc- iasomie, pepene galben, ciclama 
  • Note de bază – mosc, lemn de santal, lemn de lămâi 
  • Parfum – floral 

cele mai bune parfumuri femei
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]

 

2. Dolce & Gabbana- Light Blue Intense

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Dolce & Gabbana- Light Blue Intense. Este adevărat faptul că acesta este un pic mai scump, în comparație cu cel anterior, deși este aceeași marcă, dat fiind faptul că are o aromă mult mai intensă și super puternică. 

Cu toate acestea, se pare că acest parfum durează mai mult decât originalul, aspect care îl aduce cu ușurință în atenția nenumăratelor femei care își doresc un aer unic, greu de confundat și de ignorat. 

  • Note de vârf – lămâie, piersică, măr verde 
  • Note de mijloc- gălbenele, iasomie 
  • Note de bază – Amberwood, mosc, cedru 
  • Parfum – fructat, lemnos 

1. Flagrance One- Night For Women

Pe locul cu numărul 1, atunci când vine vorba despre parfumurile care vor atrage bărbații din jurul tău, indiferent de locul în care ești, se află Flagrance One- Night For Women. Așa cum ii spune și denumirea, acest parfum este unul potrivit pe timp de noapte, pentru femei. 

Datorită notelor fructate pe care le conține, acest parfum devine din ce în ce mai puternic, pentru ca ulterior să devină cel mai atrăgător, cu fiecare atingere. Odată purtat, bărbații din jurul tău cu siguranță vor ajunge la concluzia: un bărbat este mai puternic cu femeia potrivită lângă el. 

 

  • Note de vârf – vanilie, ambrat 
  • Note de mijloc – flori albe, pudrat 
  • Note de bază – condimente, balsamic 
  • Parfum – oriental, dulce 

 

cel mai persistent parfum de femei
Top 10 parfumuri feminine care încântă și fascinează bărbații, dezvăluind reacții emoționale profunde[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies