Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci! Descoperă elixirul prospețimii!

Parfumurile cu siguranță nu ne vor lipsi vreodată. Însă știați care sunt cele mai fresh dintre toate?

Aflați din rândurile următoare care este top 5 al celor mai fresh parfumuri de damă, pe care cu siguranță ar trebui să le încerci. În plus, descoperiți și care sunt notele aromate care te pot convinge să achiziționezi unui. 

top parfumuri femei 2023
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]

5. Prada- La Femme

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre cele mai fresh parfumuri de damă, se află Prada- La Femme.

Acesta a fost, este și va rămâne întotdeauna unul dintre cele mai bune parfumuri proaspete pentru femei. Acesta este pur și simplu parfumul definit în trei cuvinte: simplu, proaspăt și curat. Cu alte cuvinte, Prada- La Femme este parfumul destinat femeilor care nu își doresc să fie copleșite de o mulțime de note cu multă dulceață, un amestec de arome nebunești, ci își doresc pur și simplu să miroasă cât mai proaspăt și curat cu putință.
 

În prezent, acest parfum se află printre nenumărate preferințe ale doamnelor, fiind un parfum potrivit pentru zilele în care mergi la birou, acolo unde, cu siguranță vei lăsa în urma ta un aer scump și de lux, iar totodată și proaspăt și curat. 

  • Note de vârf – frangipani 
  • Note de mijloc- ceară de albine, tuberoză, Ylang-Ylang, vanilie 
  • Note de bază – vetiver 
  • Parfum- oriental, floral 

Citește și: Ce înseamnă EDT la parfumuri. Cunoaște detaliile și subtilitățile acestei categorii parfumate!

top 5 parfumuri fresh pentru femei
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]

Citește și: Diferența dintre Eau de Parfum și Eau de Toilette. Explorând subtilitățile concentrațiilor parfumate pentru a alege aroma perfectă!

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

4. Chanel- Chance Eau Tendre

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre cele mai fresh parfumuri de damă, se află Chanel- Chance Eau Tendre.

Acesta este un parfum regăsit la nenumărate femei, este unul absolut atrăgător, fără nicio îndoială. Cu alte cuvinte, este parfumul perfect dacă îți dorești să lași o primă impresie mai mult decât plăcută. Astfel, Chanel- Chance Eau Tendre este unul dintre cele mai potrivite parfumuri atunci când ai un interviu de angajare sau vrei să te întâlnești cu părinții iubitului tău pentru prima dată, iei micul dejun cu oameni importanți undeva într-un loc frumos, de cele mai multe ori fiind purtat în primăvară, vară. 

În ciuda acestui aspect, se pare că parfumul nu reușește să se mențină pe piele atât cât ne-am dori, având o persistență destul de slabă, dat fiind faptul că, în general, parfumurile dulci și condimentate, nu durează pentru totdeauna, însă pentru prima impresie este perfect și lasă în urmă sa un miros clasic, modern și luxos. 

  • Note de vârf – grapefruit, gutui 
  • Note de mijloc- iasomie 
  • Note de bază – mosc alb 
  • Parfum – floral, fructat 

Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]

 

3. Hermes- Twilly D'hermes

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre cele mai fresh parfumuri de damă, se află Hermes- Twilly D'hermes. Acesta face parte din categoria celor mai clasice parfumuri din întreaga lume, motiv pentru care, dacă vă plac parfumurile clasice, cu siguranță vă va plăcea și acesta. Este un parfum care deține o notă dominantă de old school, o notă foarte matură, iar totodată și foarte modernă.

 

Odată mirosit, cu siguranță nu veți mai renunța la el, simțind un miros iremediabil floral alb puternic, ceea ce înseamnă că are o notă dominantă puternică și foarte copleșitoare, însă această notă reușește să fie puțin domolită și de o mulțime de alte flori ușoare, o mulțime de fructe, de ghimbir etc. Acesta este parfumul care vă face să rămâneți  elegante, indiferent de locul în care vă aflați, putând fi utilizat zilnic, iar de asemenea, un aspect important de precizat aici este și faptul că este de lungă durată și rămâne foarte atrăgător. 

  • Note de vârf – ghimbir, portocală amară și bergamotă 
  • Note de mijloc- tuberoză, floare de portocal și iasomie 
  • Note de bază – lemn de santal și vanilie 
  • Parfum – floral, oriental 

cel mai persistent parfum de femei
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

2. Chanel- Coco Madamoiselle

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre cele mai fresh parfumuri  de damă, se află Chanel- Coco Madamoiselle. Acesta a fost, este și va rămâne întotdeauna o foarte mare vedetă, atunci când vine vorba despre parfumuri. În plus, rămâne și unul dintre cele mai vândute parfumuri pentru femei din întreaga lume, fiind unul foarte dorit, care este de foarte lungă durată și este foarte atrăgător. 

În ceea ce privește mirosul său, acesta este un parfum proaspăt și curat, purtat deseori de către femei, făcându-le să se simtă cu adevărat minunate și chiar perfecte. Cu toate acestea, dezavantajul acestui parfum este faptul că îl poartă nenumărate persoane, motiv pentru care este, automat, și mirosit peste tot în lume, ceea ce îl face destul de obișnuit din acest punct de vedere. 

  • Note de vârf – bergamotă, portocală, mandarină, flori de portocal 
  • Note de mijloc- iasomie, trandafir, mimoză, Ylang-Ylang  
  • Note de bază – patchouli, mosc alb, vanilie, vetiver, commiphora opoponax, tonka 
  • Parfum – floral, chypre 

parfum fresh femei
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]

 

1. Dolce & Gabbana- Light Blue Intense

Pe locul cu numărul 1, atunci când vine vorba despre cele mai fresh parfumuri de damă, se află Dolce & Gabbana- Light Blue Intense. Acesta este un parfum casual, proaspăt și curat, care are un miros chiar foarte bun. 

Mirosul său fiind unul casual, destul de formal, acesta este un parfum care se poate purta ziua, fiind foarte lejer, foarte atrăgător, la temperaturi ridicate, chiar și dacă ieși în oraș în timpul zilei și ești îmbrăcat casual, acesta va rămâne tot un parfum fantastic, proaspăt și curat, perfect pentru femeile de pretutindeni! 

  • Note de vârf – grapefruit și mandarină 
  • Note de mijloc- apă de mare și ienupăr  
  • Note de bază – mosc și lemn de chihlimbar
  • Parfum – fructat, oriental 

top 10 parfumuri femei
Top 5 cele mai fresh parfumuri de damă pe care să le încerci[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Diferența dintre Eau de Parfum și Eau de Toilette. Explorând subtilitățile concentrațiilor parfumate pentru a alege aroma perfectă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies