Ce pensie încasează Petre Roman. Fostul premier al României consideră că este o sumă mică

Ce pensie încasează Petre Roman. Fostul premier al României consideră că este o sumă mică
Ce pensie încasează Petre Roman. Fostul premier al României consideră că este o sumă mică

Petre Roman consideră că pensia pe care o primește este mică, dar realitatea spune cu totul altceva. Iată care este suma fabuloasă pe care fostul premier al României o primește de la stat! Mulți români doar visează.

Petre Roman a vorbit sincer despre situația lui financiară, fără niciun ocoliș, și a dezvăluit care este suma pe care o primește de la stat în fiecare lună. Din punctul său de vedere, banii sunt foarte puțini, dar mulți români nici nu îndrăznesc să viseze! Iată cât primește lunar fostul premier al României.

Citește și: „Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții.” Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei

Fostul premieri al României, despre pensia sa

Cu toate că Petre Roman este de părere că are o pensie mică, el primește de la stat suma de 10.000 de lei, bani la care mulți români doar visează. În trecut, fostul premier al României, declara că încă lucrează, deoarece își dorea încă un venit în plus.

Tatăl Oanei Roman a declarat că încă activează ca președinte și profesor în cadrul unei universități din Geneva, unde este foarte bine plătit.

Petre Roman este destul de mulțumit cu veniturile pe care le are și primește o pensie fabuloasă deoarece a avut cinci mandate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu și acum muncesc pentru a câștiga un ban în plus. Sunt profesor și țin niște cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt și președinte și profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit și am și pensia mea.

Am pensia mea și pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a declarat Petre Roman în urmă cu mai mult timp.

Citește și: “Urgent, am nevoie de ajutor!” Oana Roman, speriată după ce a aflat că un membru al familiei se confruntă cu probleme de sănătate

Fostul premier al României consideră că este o sumă mică
Fostul premier al României consideră că este o sumă mică[Sursa foto: Facebook]

Ce pensie încasează Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a reușit să se pensioneze la vârsta de 57 de ani, iar din acel moment primește 35.000. Cu toate acestea, afaceristul nu este mulțumit, deoarece i-au fost scăzuți 5.000 de lei din cei 40.000 de lei.

Parlamentul a hotărât să elimine indemnizațiile salariale și mai multe privilegii, iar atunci i s-a scăzut din suma hotărâta inițial.

Fostul premier al României consideră că este o sumă mică
Fostul premier al României consideră că este o sumă mică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andra, apariție de senzație la „Gala Femeilor Remarcabile". Artista a interpretat cele mai frumoase piese ale sale



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Veste importantă despre recalcularea acestor pensii! Este anunțul momentului în România

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies