„Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții.” Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei

„Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții.” Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei
„Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții.” Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate de multă vreme, iar fiica ei, Oana Roman a fost lângă ea în orice moment. Cu toate acestea, ea se bucură de micile bucurii ale vieții și are foarte multă grijă de ea.

Problemele de sănătate pe care le care nu au doborât-o pe Mioara Roman, iar Oana îi este alături în fiecare moment și consideră că mama ei merită tot ceea ce este mai bun și își dorește să o vadă tot timpul fericită.

Citește și: “Nu mă pot opri de atâta emoție.” Oana Roman, copleșită de emoții după ce a citit compunerea scrisă de Isabela despre bunica ei, Mioara Roman

Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei

Mioara Roman are în continuare grijă de ea, deoarece își dorește să arate impecabil, la vârsta de 82 de ani, pe care i-a împlinit în luna aprilie.

Astfel, mama Oanei Roman a mers la salon, unde s-a tuns, s-a vopsit și s-a coafat, iar Oana este foarte fericită, deoarece mama ei se bucură de viață și își face micile plăceri ale vieții.

„Este vorba despre demnitatea și calitatea vieții ei, atât cât va mai fi. Nu într-un pat, uitată într-un colț, cu respect și demnitate. Și vorba cuiva: « nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei, ci să trăiască mai mult acolo unde primește atenție, grijă, respect și socializare » ”, a postat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

La începutul toamnei, Mioara Roman a avut parte de o operație la șold, iar Oana Roman a decis să o mute într-un alt centru de specialitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a transmis aceasta.

Fosta soție a lui Petre Roman are nevoie ca cineva să fie lângă ea tot timpul, ceea ce nu s-ar fi putut realiza, dacă ar fi rămas acasă.

„Se bucură și mama de vremea frumoasă. După ce s-a coafat la coaforul din incinta centrului, a ieșit la aer”, a scris, atunci, Oana Roman.

Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei
Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Suferă mult.” Mioara Roman, trece prin momente foarte grele. Care este starea actuală de sănătate

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mioara Roman are numeroase probleme de sănătate

Oana Roman a vorbit despre problemele de sănătate cu care mama ei se confruntă, iar numărul acestora nu este deloc unul mic. În cadrul unei emisiuni TV, fiica lui Petre Roman a vorbit despre problemele de sănătate ale celei care i-a dat viață.

„Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi.

Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme care țin de partea neuronală. Îi afectează starea generală, nu mai e activă, conectată la toate lucrurile”, a povestit Oana Roman.

Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei
Ce mesaj a publicat Oana Roman, după decizia luată de mama ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am și eu dreptul să mă simt foarte bine”. Petre Roman, despre motivul pentru care a divorțat de Mioara Roman



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„M-am panicat un pic”. Oana Roman, momente de îngrijorare din cauza mamei sale, Mioara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies