„Am și eu dreptul să mă simt foarte bine”. Petre Roman, despre motivul pentru care a divorțat de Mioara Roman

Petre Roman
Petre Roman și Mioara Roman

Petre Roman a făcut o serie de declarații, unde a dezvăluit care este motivul pentru care el și fosta lui soție, Mioara Roman, au divorțat.

Petre Roman și fosta lui soție  au avut o căsnicie tumultoasă, peste 30 de ani, dar după trei decenii au decis că este momentul să o ia pe drumuri diferite. Fostul premier al României a ales să își asculte glasul inimii și a dezvăluit fără niciun ocoliș de ce s-a despărțit de mama copiilor lui.

În momentul de față, Petre Roman este împreună cu Silvia Chifiruc, femeia care i-a furat inima și a decis să renunțe la tot pentru ea.

Cu toate că nu mai formează un cuplu Mioara Roman, fostul premier al României are de spus numai cuvinte frumoase la adresa ei.

 

Citeste si: Mioara Roman a fost externată din spital! Ce fotografie a postat Oana Roman pe Instagram: „Am venit la mama...."

Motivul pentru care Petre Roman și Mioara Roman au divorțat

Fostul premier al României  a spus că s-a îndrăgostit până peste cap de actuala lui soție, iar în anul 2009 aceștia și-au unit destinele. În momentul în care a cunoscut-o, Petre Roman a decis că este momentul să încheie relația cu Mioara Roman.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Petre Roman a considerat că are tot dreptul să se simtă bine cu aleasa inimii lui, iar decizia pe care a luat-o a fost din pură iubire pentru cea care îi este în momentul de față soție.

M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine.

Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus fostul premier al României, în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Citeste si: Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital: „Azi, din păcate, a trebuit să o internez...”

Petre Roman vorbește frumos despre Mioara Roman

Chiar dacă nu mai sunt împreună, Petre Roman are de spus numai cuvinte frumoase despre fosta lui soție, Mioara.

El a spus că nu va vorbi niciodată urât despre ea, deoarece îi poartă un respect foarte mare, iar timp de 30 de ani și-au fost alături.

„Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus ”, a spus Petre Roman.

Petre Roman
Petre Roman și actuala lui soție[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei! Ce își dorea să devină, dar tatăl ei nu a fost de acord: „Până m-am dus la școală, eu n-am fost...”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mioara Roman a fost externată din spital! Ce fotografie a postat Oana Roman pe Instagram: „Am venit la mama...."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies