Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei! Ce își dorea să devină, dar tatăl ei nu a fost de acord: „Până m-am dus la școală, eu n-am fost...”

Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei!
Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei!

Fiica lui Petre Roman a vorbit despre ce își dorea să devină atunci când era mică, dar și despre cum a fost copilăria ei. Ce nu a lăsat-o tatăl ei să facă?

Oana Roman se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Fiind mereu sinceră și cu zâmbetul pe buze, aceasta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, acolo unde nu ratează niciodată ocazia de a povesti tuturor cele mai importante evenimente care se petrec în viața ei.

Citeste si: Oana Roman are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta?

Oana Roman și-a dorit să profeseze într-un alt domeniu!

În urmă cu scurt timp, vedeta a acordat un interviu în care a dezvăluit câteva pasaje importante din copilăria ei, recunoscând faptul că și-a dorit să profeseze în cu totul alt domeniu, însă cel care a împiedicat-o a fost chiar tatăl ei.

„Am vrut să mă fac actriță, dar tata nu a fost de acord”, a dezvăluit vedeta, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei!
Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei![Sursa foto: Instagram]

Cum arată copilăria Oanei Roman?

Chiar dacă nu a reușit să își îndeplinească marele vis, Oana Roman spune că a avut o copilărie extrem de frumoasă.

Aceasta a mărturisit că avea mulți prieteni alături de care îi plăcea să își petreacă timpul, dar și posibilitatea de a merge la țară, la bunicii ei, acolo unde a trăit „cei mai frumoși ani din viață”. Călătorind mult alături de părinți, vedeta a acumulat amintiri superbe, despre care vorbește acum cu mare drag.

„Copilăria mea a fost una cât se poate de normală, am copilărit la țară.

Până m-am dus la școală, eu n-am fost la grădiniță, am fost la țară la sora bunicii mele și au fost cei mai frumoși ani din viața mea. Am avut o copilărie cât se poate de frumoasă și de normală! Mergeam cu ai mei la mare, la munte, făceam sărbătorile împreună, aveam prieteni, aveam gașcă în cartier”, a adăugat ea.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital: „Azi, din păcate, a trebuit să o internez...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies