Mioara Roman a fost externată din spital! Ce fotografie a postat Oana Roman pe Instagram: „Am venit la mama...."

Mioara Roman a fost externată din spital!
Mioara Roman a fost externată din spital!

Vedeta a decis să le arate fanilor cum se simte mama ei la doar câteva zie după externare.

În ultimii ani, Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, însă fiica ei i-a fost mereu aproape, ajutând-o să treacă rapid peste toate dificultățile. Vedeta i-a oferit celei care i-a dat viață tot ceea ce a fost mai bun, drept pentru care aceasta se află acum într-o stare de sănătate stabilă.

Oana Roman este foarte fericită pentru faptul că mama ei se simte mai bine acum, așa că a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram o imagine de colecție cu aceasta.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri despre copilăria ei! Ce își dorea să devină, dar tatăl ei nu a fost de acord: „Până m-am dus la școală, eu n-am fost...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cum arată Mioara Roman după ce a fost externată?

Vedeta este foarte activă în mediul online și nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor ce evenimente importante se petrec în viața ei. După cum bine știm, Oana Roman adoră să își viziteze mama, cea alături de care stă la povești și se pune în temă cu noutățile din viețile lor. Între timp, fiica lui Petre Roman nu a putut să nu remarce cât de bine poate să arate mama sa, la onorabila vârstă de 82 de ani.

Ei bine, Oana Roman a publicat o imagine pe contul ei de Instagram în care apare mama ei, cea de care este foarte mândră și pe care o iubește enorm. Mai mult decât atât, vedeta este fascinată de felul în care poate să arate tenul femeii la acești ani. Se poate observa că a slăbit multe kilograme din cauza problemelor de sănătate, însă vedeta de televiziune a ținut să menționeze că se simte mai bine acum.

Citeste si: Oana Roman are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta?

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.”, a scris Oana Roman în cadrul postării.

Mioara Roman in ultima postare a Oanei



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Nicoleta Luciu, din nou la tratament. Ce intervenție și-a făcut vedeta: „O dată pe săptămână...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies