Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă. „Nu trebuie să faci un efort ci să ai piese care se potrivesc între ele. ”

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă
Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă. „Nu trebuie să faci un efort ci să ai piese care se potrivesc între ele. ”

Află din rândurile următoare care sunt piesele vestimentare ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

De multe ori ni s-a întâmplat ca oricât de multe haine am avea să fim puși în situația de a nu știi cum ce să ne îmbrăcăm. Mai mult decât atât, avem tendința să ne cumpărăm haine doar pentru că ni se par interesante sau ne place cum arată, fără să ținem cont dacă avem cu ce să le combinăm sau cât de bine stau pe noi.

De aceea, este foarte important ca în orice garderobă să existe anumite piese vestimentare versatile pe care să le combinăm între ele pentru a avea parte de un look plăcut și

corect din punct de vedere vestimentar.

În cadrul emisiunii „ Dimineața cu noi ”, difuzată pe Kanal D, cunoscutul fashion editor, Maurice Munteanu a abordat un subiect extrem de important pentru orice doamnă și domnișoară. Juratul „ Bravo, ai stil ” ne-a spus care sunt piesele vestimentare ce nu au voie să lipsească din garderoba noastră.

Citește si: Sfaturile lui Cătălin Botezatu, despre ce să nu porți la o nuntă ca femeie. “Vor arăta ca o butelie cu husă.”

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă
Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă[Sursa foto: Captură YouTube]

Care sunt piesele de bază pe care trebuie să le avem în garderoba noastră

Citește si: Sfaturi pentru a purta pardesie și trenciuri. „Stăpânul absolut este pielea”

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Maurice Munteanu mărturisește că nu trebuie să ne lipsească din garderobă clasica rochie neagră și esențialii pantofi stiletto.

Pe lângă acestea, în 2022, o garderobă perfectă, spune Maurice, conține și alte elemente față de cele enumerate mai sus. Fashion editorul definește noțiunea de garderobă echilibrată ca fiind „acea garderobă la care în momentul în care te uiți are în componență acele piese care se potrivesc între ele”.

În 2022 o garderobă perfectă conține alte elemente față de ce conținea ea acum 20 de ani.

Jacheta biker

Citește si: 4 Piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Jacheta biker este o piesă vestimentară care nu are cum să lipsească din garderoba oricărei doamne sau domnișoare. Este o piesă versatilă care poate fi purtată în diferite combinații și este una dintre tendințele modei din zilele noastre.

Fashion editorul ne atrage însă atenția că atunci când ne cumpărăm o jachetă biker, trebuie să alegem un cât mai simplă.

Din punctul meu de vedere, aceasta ar trebui să fie cât mai simplă, fără aplicații ”, spune Maurice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sneakers albi

Citește si: Cele mai cunoscute stiluri vestimentare pentru femei

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Sneakers albi reprezintă un must atunci când vine vorba de încălțăminte. Aceștia ne oferă lejeritate în mișcare și este încălțămintea ideală pentru o zi obișnuită. Specialistul în domeniu spune că aceștia nu trebuie să fie de un alb imaculat, dar să aibă un aspect îngrijit.

 „ Îmi place ca o încălțăminte să aibă personalitate. Nu trebuie să arate scoși ca dintr-o troacă, dar nici să fie alb optic, impecabil ca și cum ar fi fost spălați cu pastă de dinți.”, spune fashion editorul.

Pantalonii negri

Citeste si: Cum a ajuns jeans-ul să fie atât de iubit și cum să purtăm unele piese

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Sigur toată lumea are în garderobă o pereche de pantaloni negri, iar dacă nu, acum este momentul să-și achiziționeze una. Trebuie să fim foarte atenți totuși ca aceștia să nu fie nici foarte scurți astfel încât să ofere o vedere asupra gleznei, nici foarte strâmți și să nu conțină în compoziția lor un material elastic.

De asemenea, când vorbim de jeans, se aplică aceleași mențiuni ca cele de mai sus, doar că pot fi ori negri, ori de un albastru japonez clasic.

Tricouri simple

Citește si: Cum se asortează șosetele la costum. „Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum!"

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Un tricou alb, unul negru și unul gri. Acestea sunt cele trei piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Maurice ne recomandă să optăm pentru tricouri simple în tonuri neutre, din bumbac și fără mesaje sau alte logo-uri.

Sfatul meu este ca niciodată să nu-ți iei tricoul în aceeași măsură. Aici nu vorbim de supradimensionat. Dacă tu de exemplu, porți S, îți iei M. Tricourile de bumbac nu trebuie să aibă terminația aceea de la gât foarte foarte fixă. Trebuie să fie mai larg. Nu alegi un tricou cu an chior în V.”, ne sfătuiește specialistul în domeniu.

Cămașa albă

Citește si: Sfaturi despre cum să asortezi ia tradițională pentru un outfit WOW. "Am învăţat ce înseamnă o ie cu istorie, o ie cu poveste, toate zonele istorice"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Această piesă vestimentară ne poate salva în multe dimineți în care deschidem șifonierul și nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Trebuie să ținem cont de faptul că vorbim despre o cămașă albă, simplă, din plopină, nici foarte strâmtă, nici foarte largă. Și cel mai important aspect: nu trebuie să aibă nasturii negri.

Sacoul

Citește si: 4 ținute de iarnă cu bocanci pentru un look edgy

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Când vorbim despre sacou ne referim tot la o piesă vestimentară simplă care să fie în concordanță cu silueta noastră, vârsta, dar și genul vestimentar pe care îl abordăm în viața de zi cu zi

Dacă ne referim la o garderobă modernă purtăm sacou cu pantalon .”, spune specialistul în domeniu.

Dresul

Citeste si: De ce poartă femeile brățară la picior

Ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Dresul este un element care nu poate să lipsească din garderoba doamnelor și domnișoarelor. Atunci când alegem dresul potrivit trebuie să fim foarte atente la materialul din care este făcut, cusătura și culoarea acestuia.

De asemenea, combinația pe care o facem între dess și fustă, rochie sau pantof este foarte importantă.

Sunt dresuri speciale pentru sandale. Aceste dresuri nu vor fi culoarea piciorului, nu vor fi bej, vor fi negre, gri, argintii, aurii etc .”, explică fashion editorul.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum alegi bijuteriile potrivite in functie de stilul tau vestimentar: idei care sa te inspire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies