De ce poartă femeile brățară la picior

de ce poarta femeile bratara la picior
De ce poartă femeile brățară la picior

Brățara de picior este un accesoriu des purtat de către femei, în anotimpul cald, de cele mai multe ori, pentru a-și etala picioarele.

Chiar dacă acest accesoriu este purtat de multe persoane, oare există și o semnificație în spatele unei brățări de picior? Aflați din rândurile următoare.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

 

De ce purtau femeile brățară la picior, în trecut

Brățările de picior au fost purtate încă din antichitate.

Acest lucru a fost descoperit datorită faptului că arheologii au săpat de-a lungul timpului în anumite zone și le-au găsit. În acea vreme, acest accesoriu (brățara de picior), era purtat doar de către femeile care aveau un anumit rang. Lucru care semnifica faptul că femeia respectivă făcea parte din înalta societate.

În Egiptul antic, se obișnuia să se poarte brățara de picior de către femei, pentru că acestea credeau că le vor aduce noroc și avere.

Atunci când facem referire la femeile sumeriene, acestea își împodobeau la propriu picioarele cu aceste accesorii, semn că soțul este bogat. În schimb, în India, brățara de picior  era purtată doar de către femeile căsătorite și de fetele necăsătorite, pentru că scoteau un clinchet, datorită căruia insectele se îndepărtau în momentul în care acestea munceau la câmp.

În ceea ce privește partea estică a lumii, acolo fetele obișnuiau să poarte pe ambele picioare anumite lănțișoare, pe post de brățări.

Acestea scoteau niște sunete asemănătoare cu cele ale clinchetelor. Acest accesoriu era folosit deseori în momentele în care fetele trebuiau să danseze, astfel atrăgând atenția asupra lor. Tot din Țările estice a ajuns și la noi această tradiție și s-a răspândit peste tot în lume.

Potrivit unui mit, se spune că dacă brățările de picior erau purtate la glezna stânga semnifica faptul că persoana respectivă este singură, iar dacă o purta la glezna dreaptă, era semn că este căsătorită.

bratara de picior

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

De ce poartă femeile brățară la picior, în prezent

Deschisă la propuneri

O semnificație a purtării unei brățări de picior, este dată de faptul că persoana respectivă poate să se afle într-o relație sau să fie căsătorită, dar totuși

să fie deschisă la alte propuneri din partea altor persoane. În acest caz, există permisiunea din partea partenerului de viață, iar femeia o poartă pentru a arăta că este deschisă la atenția celor din jur. Bineînțeles, această semnificație nu se aplică la toate femeile care poartă brățară de picior.

Pentru a se face auzită

Femeile din India poartă brățările de picior pentru a se face auzite, în momentul în care ajung în familie.

Acest lucru se întâmplă, pentru ca cei din jur să aibă un comportament decent în preajma lor. O altă variantă poate să fie în funcție de piciorul la care se poartă brățara. Femeia poate avea intenția de a arăta că este singură sau chiar că este deschisă la propuneri, exact ca în exemplul anterior.

Simpla plăcere

În ziua de astăzi, nu toate persoanele știu că în spatele purtării unei brățări de picior, se pot afla astfel de semnificații.

Prin urmare, femeile obișnuiesc să poarte aceste accesorii pentru a-și pune în valoare frumusețea și ținuta, oferindu-le un aer fresh. Acesta este motivul principal pentru care se poartă brățările de picior, astfel încât ne oferă o modalitate de a ne pune în evidență.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

semnificatia purtarii bratarii la picior

Citeste si: DESCOPERĂ: Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta

Beneficiile purtării unei brățări de picior din argint

Atunci când vorbim despre amorțeală, dureri de picioare, furnicături sau slăbiciune la nivelul picioarelor, dacă veți alege să purtați o brățară de picior din argint, veți putea observa că acesta este un remediu numai bun pentru aceste probleme.

Chiar dacă poate nu știați acest lucru, purtarea unei brățări de picior din argint, permite fluxului de energie să circule în corp, datorită ionilor pozitivi. Prin urmare, energia care se află în corpul nostru, este recalibrată înapoi.

Brățara de picior nu este folosită doar pentru a înfrumuseța piciorul sau întreaga persoană, ci și pentru a spori imunitatea întregului organism. Datorită argintului, glandele limfatice se activează și duc la sporirea imunității.

beneficiile purtarii unei bratari de picior

Citeste si: DESCOPERĂ: 4 piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Modele de unghii cu ojă semipermanentă 2022. Ce culori se poartă anul acesta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies