Ce pofta de SEX ai in functie de zodie! Zodiile astea NU s-ar satura niciodata!

Ce pofta de SEX ai in functie de zodie! Zodiile astea NU s-ar satura niciodata!
Ce pofta de SEX ai in functie de zodie! Zodiile astea NU s-ar satura niciodata!

Daca vrei sa stii cum este partenerul in pat, daca ii stii zodia poti afla mai multe decat crezi. Iata ce spun astrologii despre apetitul sexual al fiecarei zodii in parte.

Berbec

Este foarte posibil sa-ti fi atins maturitatea sexuala destul de devreme si esti inclinat spre o viata sexuala activa. Semn de Foc, te “aprinzi” repede, dar te “stingi” la fel de repede. Trebuie sa gasesti cheia mentinerii energiei sexuale astfel incat aceasta sa nu se consume mai repede decat iti doresti.

Taur

Pentru ca esti semn de Pamant, nu sunt foarte multe schimbari in viata ta sexuala.

Esti genul senzual, dornic sa se bucure de cele mai bune lucruri (aici este inclus si sexul). Nu iti place sa fii grabit, dimpotriva iti place sa savurezi fiecare moment din partida de sex.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce i-a raspuns parintele Constantin Necula unui barbat care i-a spus ca nu se poate abtine de la sex

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies