Ce poti sa faci daca iti doresti ca oamenii sa inceapa sa se poarte mai frumos cu tine

Ce poti sa faci daca iti doresti ca oamenii sa inceapa sa se poarte mai frumos cu tine
Ce poti sa faci daca iti doresti ca oamenii sa inceapa sa se poarte mai frumos cu tine

Prima impresie conteaza, din pacate sau din fericire. Prin urmare, ar fi indicat sa lasam o impresie buna de fiecare data cand ne intalnim cu una sau mai multe persoane, indiferent daca este in interes personal sau profesional. Doar daca le lasam o impresie buna vom reusi sa-i convingem pe oamenii cu care interactionam ca merita sa se poarte frumos cu noi. Descopera, in continuare, cateva lucruri simple pe care poti sa le faci daca iti doresti ca oamenii sa se comporte mai frumos cu tine.

Ai grija de dantura ta

Iti plac oamenii care zambesc frumos? Atunci, ar fi bine sa constientizezi ca si ei prefera sa li se zambeasca frumos. Prin urmare, este important sa mergi periodic la un control stomatologic de rutina ca sa te asiguri ca dantura ta este sanatoasa. Daca dantura ta este 100% sanatoasa, dar ti-ai pierdut recent un dinte din cauza unui accident, nu lasa timpul sa treaca si apeleaza la un implant dentar ieftin, ca sa-ti redobandesti rapid zambetul perfect.

Fii increzatoare in fortele proprii
Oamenii care sunt increzatori in fortele proprii si au o stima de sine ridicata sunt mult mai atractivi pentru ceilalti. Asadar, incearca sa-ti exersezi cat mai mult mentalul ca sa devii cat mai increzatoare in propria persoana. Ca sa devii increzatoare este de ajuns sa te accepti asa cum esti, cu bune si cu rele.

Iar oamenii vor adora sa fie in preajma ta, atata vreme cat iti pastrezi modestia si decenta.

Lucreaza la limbajul trupului
Limbajul trupului nu este altceva decat o forma de comunicare non-verbala, prin care fizicul tau transmite diverse mesaje. Respectivele mesaje ajung la destinatar prin intermediul pozitiei corpului si miscarilor capului, mainilor si picioarelor. Limbajul trupului ii poate transmite unei persoane cu care discuti ca esti fericita sau suparata.

De asemenea, limbajul trupului poate fi si extrem de inselator. De exemplu, daca iesi la cina cu o anumita persoana, care se incrunta si da foarte des din brate, o sa crezi, foarte probabil, ca barbatul sau femeia in cauza este intr-o stare proasta si nu te place. Insa reactiile sale ar putea fi cauzate de un reflector care ii transmite lumina in ochi si nicidecum de tine. Important este sa analizezi toate perspectivele si sa nu te grabesti sa tragi o concluzie gresita, deoarece s-ar putea ca, intr-o alta zi, sa te afli in postura partenerului tau de la cina.
Lucreaza constant la limbajul trupului tau si oamenii vor dori sa se afle langa tine!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Slabeste 10 kilograme in 10 zile cu dieta de 900 de calorii. Ce trebuie sa mananci

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Dieta South Beach - flexibila si eficienta pe termen lung

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies