Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie. Sunt cele mai puternice rugăciuni pentru a-ți găsi jumătatea

Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie. Sunt cele mai puternice rugăciuni pentru a-ți găsi jumătatea
Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie. Sunt cele mai puternice rugăciuni pentru a-ți găsi jumătatea

Îți dorești să îți găsești jumătatea? Iată cum poți cere ajutor divinității și care sunt rugăciunile care te vor aduce mai aproape de jumătatea sufletului tău.

Tinerii care își doresc întemeierea unei familii armonioase, pot cere ajutorul divinității și pot rosti cât mai des cu putință pslami pentru căsătorie grabnică. Aceștia au o putere absolută pentru toți cei care vor să-și găsească sufletul pereche și să pășească în fața altarului.

Psalmii care se citesc pentru căsătorie grabnică

Citește și: Rugăciune către Maica Domnului pentru a avea copii. Cuvintele puternice pe care e bine să le rostească femeile care își doresc să devină mame

Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.
Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cea mai puternică rugăciune de împăcare. Ce cuvinte să rostești pentru împăcarea cu cei dragi

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Credința ne poate salva din foarte multe situații de viață, iar acest lucru este valabil și atunci când tinerii vor să se căsătorească.

Pe lângă rugăciunile și acatistele citite de zi cu zi, psalmii au o putere aparte, iar aceștia se rostesc după o rânduială anume. Tinerii necăsătoriți, care își doresc să-și găsească sufletul pereche și să ajungă cât mai repede în fața altarului, poți citi zilnic cei mai puternici pslami care să îi ajute pentru a oficializa această taină.  „Atotbunule Doamne! Știu că fericirea mea cea mare stă în a Te iubi cu tot sufletul meu și cu toată inima mea și în a împlini întru totul sfânta voia Ta.
Așadar, Tu Însuți îndrumă, Dumnezeule, sufletul meu și umple inima mea: vreau să Îți plac doar Ție, fiindcă Tu ești Ziditorul meu și Dumnezeul meu. 
Iar întrucât legea Ta poruncește că oamenii să trăiască în căsnicie cinstită, adu-mă, Părinte Sfinte, la această chemare sfințită de către Tine, fiindcă Tu ai zis: „Nu este bine că omul să fie singur” și făcându-i lui femeia că să-i fie ajutor, le-ai dat binecuvântare să crească, să se înmulțească și să umple pământul. 
Auzi smerita mea rugăciune, care se înalță către Tine din adâncul inimii de fecioară: dă-mi soț cinstit și binecredincios, că să Te preaslăvesc în dragoste și înțelegere împreună cu el pe Tine, Dumnezeul Cel Milostiv, pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

La cine e bine să te rogi ca să-ți găsești jumătatea

Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.
Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.[Sursa foto: freepik]

Indiferent de vârstă, mai devreme sau mai târziu, cu toții ne dorim să ne găsim jumătatea, cu care să împărțim bune și rele până la sfârșitul vieții, iar dacă a venit momentul în care simți și tu că ești pregătit pentru o călătorie alături de persoana iubită, iată sfinții la care să te rogi pentru a-ți găsi persoana vindecătoare din viața ta. 

Atunci când îți dorești cu tot sufletul să apelezi la ajutorul divin pentru a-ți găsi jumătatea, te poți ruga cu încredere către sfântul Spiridon, fiind ocrotitorul persoanelor căsătorite, iar povestea lui de viață a fost una plină de iubire. De asemenea, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou și Sfânta Xenia au rugăciuni vindecătoare și ajutătoare pentru găsirea sufletului pereche atunci când îți dorești cu adevărat acest lucru.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Ce sunt psalmii

Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.
Ce psalmi să citeşti pentru căsătorie.[Sursa foto: freepik]

Psalmii reprezintă o parte a Bibliei ebraiece, în versuri și proză. Conținutul lor este de rugăciune și cântare spre închinarea lui Dumnezeu. Aceștia au fost scriși de-a lungul timpului de mai multe persoane, chiar și la sute de ani distanță. Mulți psalmi încep cu o plângere și se termină cu închinare, întrucât scriitorul s-a gândit la bunătatea lui Dumnezeu și la toate lucrurile pe care le va primi ulterior, dar  și la dorințele îndeplinite. Pe lângă rugăciune și acatiste, psalmii au o putere aparte, iar aceștia pot fi citiți în diferite momente ale vieții, mai ales când suntem încercați de o cumpănă. Când vine vorba de căsătorie, nu există ajutor mai mare decât cel venit din partea divinității, iar tinerii necăsătoriți se pot ruga, în timp ce îi citesc, ca drumul lor să fie unul luminat spre a-și găsi jumătatea și liniștea sufletească, așa cum au visat dintotdeauna.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

La ce sfânt să te rogi pentru bani. Cea mai puternică rugăciune pentru ca abundența să intre în viața ta

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Schimbare radicală de look pentru Antonia. Artista a atras atenția cu această culoare neașteptată: "O doamne te-ai vopsit!"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies