Ce regreta oamenii pe patul de moarte. FA aceste lucruri, pana nu e prea tarziu!

Ce regreta oamenii pe patul de moarte. FA aceste lucruri, pana nu e prea tarziu!
Ce regreta oamenii pe patul de moarte. FA aceste lucruri, pana nu e prea tarziu!

O asistenta medicala, Bronnie Ware, a scris despre regretele rostite de oamenii aflati pe patul de moarte.

Femeia aminteste despre fenomenala claritate pe care aceste persoane o capata in ultimele clipe ale vietii lor si despre ce ar trebui sa invatam noi din intelepciunea lor. „Atunci cand sunt intrebati despre ce regreta sau ce ar face diferit daca ar lua-o de la inceput, apar mereu aceleasi teme”, a povestit femeia.

Iata top cinci regrete ale oamenilor pe patul de moarte.

1.

Mi-as fi dorit sa fi avut curajul sa-mi fi trait viata asa cum simteam eu si nu conform asteptarilor celorlalti

Este cel mai intalnit regret. Cand cineva isi da seama ca viata sa se apropie de sfarsit si priveste inapoi cu claritate este usor sa vada care sunt visele care au ramas neimplinite. Cei mai multi dintre oameni n-au realizat nici macar jumatate din ce au visat si mor stiind ca se intampla asta din cauza deciziilor pe care le-au luat sau, dimpotriva, s-au temut sa le ia.

Este foarte important sa incerci sa-ti indeplinesti cateva dintre visele tale. Pentru ca in momentul in care ti-ai pierdut sanatate este prea tarziu sa mai faci ceva. Multi oameni inteleg abia cand si-o pierd ca odata cu ea s-a dus si libertatea lor.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cutremurator! Care a fost ultima dorinta a Marinei Scupra inainte de moarte! “Nu a vrut sa o mai vada nimeni in starea in care se afla!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies