Ce reguli de aur trebuie să respecţi pentru a avea o relaţie fericită

Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita
Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita

Fiecare om isi defineste fericirea in felul sau. Ce este important pentru cineva, este mai putin important pentru altcineva si invers.

Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita. Fiecare om isi defineste fericirea in felul sau. Ce este important pentru cineva, este mai putin important pentru altcineva si invers. Totusi, o relatie fericita poate fi definita de anumite trasaturi, pe care orice cuplu ar trebui sa le aiba. Aceste trasaturi sunt cele care aduc armonie si implinire si asigura durabilitatea cuplului, in timp, cat si consolidarea sa.

Iata cele mai bune sfaturi despre ce presupune o relatie fericita:

Iubire de sine

O relatie, ca sa fie implinita, ar trebui sa fie compusa din doi parteneri independenti emotional, care sa fie capabili de iubire de sine. Cum altfel ai putea sa dai celuilalt ceea ce nu ai? Pentru sanatatea emotionala a amandurora, trebuie sa te raportezi la sine cu aceeasi grija cu care te dedici partenerului.

Implicare

O relatie de lunga durata presupune foarte multa implicare din partea amandurora. Sa nu iti fie teama sa fii tu cea care iubeste mai mult intr-o relatie. Cand partenerul tau este potrivit pentru tine, nu va putea decat sa aprecieze efortul tau si sa ti-l intoarca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita
Ce reguli de aur trebuie sa respecti pentru a avea o relatie fericita[Sursa foto: PixaBay]

Nu te certa, ca sa dovedesti ca ai dreptate

Indiferent de ce s-ar intampla, sa nu uiti ca sunteti de aceeasi parte a baricadei si ca formati o echipa in aceasta viata. Nu tu esti problema si nici el, sunteti voi doi in fata problemei. Scopul ar trebui mereu sa fie rezolvarea situatiei si nu iesirea ta victorioasa dintr-o lupta pe viata si pe moarte cu...sotul

tau. La ce te ajuta sa ai ultimul cuvant, cand in casa voastra lipseste fericirea?

Seteaza o intentie comuna

Este important sa stii ce fel de relatie iti doresti si ca viziunea ta sa fie comuna cu cea a partenerului. Puteti apoi, impreuna, sa faceti pasi zilnic pentru a ajunge acolo ori sa pastrati ceea ce aveti.

Citeste si: Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies