Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?

Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?
Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?

Anotimpurile se intampla in fiecare an, intr-un tipar previzibil. Stim cand se apropie iarna si ne pregatim pentru ea.

Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu? Anotimpurile se intampla in fiecare an, intr-un tipar previzibil. Stim cand se apropie iarna si ne pregatim pentru ea. Si daca ti-am spune tie ca si o relatie de cuplu are un tipar previzibil? Relatiile cresc, de la primul suras, pana la un posibil mariaj. Ceea ce se intampla la mijloc este reprezentat de diverse stadii pe care ar trebui sa le cunosti, ca sa fii pregatita pentru ceea ce urmeaza.

Te poti bucura de fiecare etapa, daca o imbratisezi asa cu decurge ea. Iata tot ce trebuie sa stii despre stadiile unei relatii:

Familiarizarea

Este o prima etapa a oricarei relatii si, in cadrul acesteia, cam ai tendinta sa vezi in partener perfectiunea. El iti pare un adevarat dar ce a intrat in viata ta. Simti cum ai nevoie de el, de prezenta lui.

La inceput nu stai sa te gandesti prea mult de cum vor decurge lucrurile, daca te vei intelege bine cu el pe viitor, daca vei gasi un spijin in el sau daca veti construi impreuna. Esti interesata doar sa il ai alaturi si sa petreceti cat mai mult timp impreuna.

Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?
Etapele oricarei relatii. Le-ai trait si tu?[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Acomodarea

Este o etapa foarte importanta a oricarei relatii. Este acel moment in care ajungi sa fii tu insati langa el si el la fel. Ati prins incredere unul in celalalt, iti arati cine esti tu cu adevarat, temerile s-au dus.

Prietenia

Pe masura ce trece timpul, interactiunea voastra evolueaza, ajungeti astfel sa faceti cat mai multe lucruri impreuna. Daca perioada de acomodare presupune inclusiv implicarea unor persoane dragi voua, precum familie si prieteni, in perioada de prietenie sunteti doar voi doi si legatura voastra este tot mai stransa.

Ajungeti sa impartasiti totul, de la bucurii pana la griji si va simtiti ca un adevarat cuplu.

Citeste si: Stapaneste-ti fluturasii din stomac si fii atenta la semnalele de alarma de la inceputul relatiei

Intimitatea

Este acea etapa a relatiei voastre in care aveti codul vostru, secretele voastre, propria voastra lume interioara, pe care doar voi doi o stiti.

Este ceea ce va uneste cu adevarat si va consolideaza viitorul.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies