Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie. Balantele sunt cele mai rafinate

Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie. Balantele sunt cele mai rafinate
Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie. Balantele sunt cele mai rafinate

Rochie de mireasa. Cea mai frumoasa parte in planuirea unei nunti este cu siguranta alegerea rochiei. Exista atat de multe optiuni in ziua de azi incat alegerea a devenit pe cat de emotionanta, pe atat de grea. Rochia de mireasa trebuie sa te reprezinte, sa fie in ton cu personalitatea ta si sa te ajute sa te simti confortabil.

BERBEC
Femeile Berbec vor sa fie in centrul atentiei si pe buna dreptate, doar este cea mai importanta zi din viata. Rochia ar trebui sa lase invitatii fara cuvinte si sa te faca sa te simti cea mai puternica femeie.

TAUR
Femeia Taur va fura intotdeauna inima celor din jur. O rochie sirena iti va scoate in evidenta partea senzuala dar si cea romantica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 6 - 12 mai. Incepe dezastrul pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies