Ce s-a întâmplat, de fapt, când Ilinca Vandici şi-a pus rochia în cap, la televizor

ILINCA SI VICTOR
Ilinca VANDICI SI vICTOR sLAV

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" a avut un moment când i-a lăsat pe toţi mască.

Ilinca Vandici a avut o pățanie destul de comică acum ceva timp la filmările ,,Bravo, a stil!" când rochia ei s-a ridicat în fața tuturor.

Care a fost motivul şi ce s-a întâmplat atunci? Deși "evenimentul" a fost acum mai bine de patru ani, nimeni nu poate uita momentul ,,sexy" pe care Ilinca Vandici l-a avut la una dintre ediţiile emisiunii ,,Bravo, ai stil!".

Prezentatoarea și-a ridicat fusta în văzul tuturor deoarece simțea că i se plimbă ceva pe corp

Acest moment putem spune că nu a fost ceva rău pentru telespectatorii de acasă, Ilinca Vandici fiind o femeie sexy şi senzuală. Maurice Munteanu chiar a fost îngrijorat, însă, de ce i s-a intâmplat prezentatoarei.

Citeste si: Ilinca Vandici, cu ochii în lacrimi după farsa Andreei Mantea! Ce i-a făcut prezentatoarei de la Bravo, ai stil: „M-ai supărat și m-ai dezamăgit!”

ilinca vandici
Ilinca Vandici moment emisiune[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Ilinca s-a amuzat după incident de gafa produsă, însă in momentul acela chiar era speriată, tocmai de aceea a si reacționat astfel, nemaiținând cont de camerele de filmat.

" Cea mai mare gafă a fost când mi-am ridicat fusta-n cap.

Nu era, avea rochia pe interior cusătura neterminată", a declarat Ilinca pe contul ei de TikTok atunci când a fost întrebată care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut-o. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri şi a menţionat incidentul petrecut în cadrul unei emisiuni.

Aşadar, problema iniţiala nu era că şi-a ridicat fusta în faţa camerelor, problema Ilincăi era, de fapt, ca o să se observe cusătura neterminată a rochiei.

Citeste si: ANDREI NEACȘU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soțul, Ilincăi Vandici

Ce provocare a primit Ilinca pe TikTok

Chestionarul de ,,Am/n-am" pe care aceasta l-a făcut pe TikTok a fost şi destul de îndrăzneţ, prezentatoarea fiind întrebată dacă a făcut dragoste în maşină. Ei bine, superba vedetă a răspuns afirmativ.

Nici Victor Slav nu s-a lăsat intimidat şi a răspuns, fără ezitare, la întrebare, tot afirmativ.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este ANDREI NEACȘU, soțul Ilincăi Vandici. „Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Am ieşit ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ruxi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri despre sărutul cu tiktok-erul Marius Elisei: „Tot ce mi-a venit în cap a fost...”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies