Ce s-a întâmplat între Violeta și partenerul de viață al Andreei Marin. Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut

Ce s-a întâmplat între Violeta și partenerul de viață al Andreei Marin. Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut
Ce s-a întâmplat între Violeta și partenerul de viață al Andreei Marin. Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care fiica ei, Violeta, o are cu partenerul său, Adrian Brâncoveanu.

Fosta prezentatoare TV a vorbit deschis despre discuția pe care a avut-o cu tânăra, înainte să i-l prezinte pe noul său iubit.

Citește și: „Ea nu mă iartă.” Andreea Marin, mărturisiri despre fiica sa, Violeta

Ce s-a întâmplat între fiica și iubitul Andreei Marin

Andreea Marin este o fire mai discretă și îi place să păstreze pentru ea anumite momente din viață.

Cu toate acestea, uneori, mai împărtășește câteva aspecte ale vieții sale.

 În cadrul emisiunii „Teo Show” ea a vorbit despre cât de bine se înțelege cu fiica ei și despre reacția acesteia atunci când i-a spus de noul său partener.

Violeta este rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. După ce a încheiat mariajul cu artistul, s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, de care s-a despărțit în 2017.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ulterior, Andreea Marin s-a îndrăgostit de fostul consul al României la Tripoli, Libia. Relația dintre ei a fost una foarte bună și a decis că trebuie să i-l prezinte și fiicei sale.

Violeta a fost fericită pentru mama ei și i-a spus că dacă o vede fericită, primește binele în viața lor.

Fosta prezentatoare TV fost foarte emoționată, atunci când fiica ei i-a spus toate aceste lucruri, mai ales că relația dintre ele este sudată și matură.

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă. Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă. Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: ‘Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa’.

M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta, dar ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi. Copilul nu se simte exclus, e parte din această poveste, așa cum pentru mine, în primul rând, copilul e pe locul întâi. Și e firesc să fie așa”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut
Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Andreea Marin, despre căsătorie

Andreea Marin a vorbit despre căsătorie și a spus că nu se grăbește. Ea nu vrea să zică nu, dar momentan încă nu a ajuns în acel punct din viața ei.

„Nu, eu sunt și eu trecută prin viață, cu niște istorii pe care le știm în mare, și nu mă grăbesc, să zic așa. Nu vreau să zic nici ‘nu’, pentru că nu vreau să fiu omul absurd și nu sunt marcată pe viață de ceva.

Ce merge, bine, ce nu merge, asta e, trebuie să ne vedem de vieți și unii și alții și trebuie să căutăm ce e mai bun pentru noi. Nu sunt deloc pe ideea stai acolo și suferă. Să ajungem până acolo și vom vedea (n.r. până la momentul cererii în căsătorie)”, a mai spus Andreea Marin, în cadrul aceleiași emisiuni.

Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut
Cum a reacționat tânăra, după ce l-a cunoscut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Irina Margareta Nistor. „Mi-am dorit să fiu mamă dintotdeauna!”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

”Mă doare sufletul când mă gândesc.” Andreea Marin, declarații despre relația cu fiica sa, Violeta, la puțin timp după apariția alături de Lavinia Pîrva

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies