Cine este Irina Margareta Nistor. „Mi-am dorit să fiu mamă dintotdeauna!”

cine este irina margareta nistor
Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară

Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară. Însă știați ce studii deține aceasta?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Irina Margareta Nistor, ce vârstă are aceasta, ce studii deține, dar și ce problemă de sănătate a întâmpinat chiar de la naștere. În plus, descoperiți și câteva aspecte importante legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Irina Margareta Nistor

Irina Margareta Nistor  s-a născut pe data de 26 martie, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 65 de ani.

irina margareta nistor wikipedia
Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Ce studii are Irina Margareta Nistor

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Irina Margareta Nistor  a început să învețe la Școala "Emil Racoviță", unde a studiat limbi străine, apoi a intrat la Liceul "Sfântul Sava", însă după doar un an, aceasta a fost nevoită să se mute la un liceu de italiană.

Odată cu trecerea timpului, Irina Margareta Nistor a fost învățata franceză de către mama sa, reușind astfel să intre la Facultatea de Litere, pe secțiunea Franceză-Engleză.

irina margareta nistor studii
Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. „Eu îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe, că eu o iubesc în continuare."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Ce problemă de sănătate a întâmpinat Irina Margareta Nistor, la naștere   

Deși în prezent,  Irina Margareta Nistor  se bucură din plin de viață și de reușitele sale ca și critic de film, aceasta nu a avut un început al vieții tocmai fericit, din cauza faptului că la doar câteva zile de la naștere, s-a îmbolnăvit de o infecție gravă, numită toxicoză, infecție care a fost cauzată de condițiile precare din maternitatea în care s-a născut.

Acesta a fost și motivul pentru care  Irina Margareta Nistor  a fost botezată în spital. Aceasta a supraviețuit datorită ajutorului pe care l-a primit de la familia lui Mădălin Voicu, tocmai pentru că și acesta suferise de aceeași boală, reușind să fie vindecat.  

irina margareta nistor varsta
Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Cine este Irina Margareta Nistor

Irina Margareta Nistor  este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară.

Aceasta a lucrat ca traducător pentru un post de televiziune din România, în perioada regimului comunist, cunoscându-se faptul că a ajutat la dublarea a peste 3000 de filme înregistrate pe casete video. Datorită experienței sale, Irina Margareta Nistor este decorată cu Medalia Carol I.

După anii 2000, Irina Margareta Nistor  a participat la nenumărate festivaluri de film din Europa, printre care se află și Berlinala, Cannes și Venezia.

Datorită faptului că este un critic de film renumit, aceasta este totodată și o prezență constantă la festivaluri locale de la noi din țară. Astfel, în anul 2012 Irina Margareta Nistor a înființat Festivalul de Psihanaliză și Film, urmând să fie totodată și o prezență constantă la radio, cu o emisiune dedicată în special filmului. Anul 2021 a reprezentat anul în care a fost distinsă cu Ordinul Artelor și Literelor al Republicii Franceze, în grad de Ofițer.

Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Irina Margareta Nistor nu are un partener de viață

În ciuda faptului că Irina Margareta Nistor este singură în prezent, aceasta a fost curtată de un bărbat din Mali, în timpul studenției. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste s-a terminat brusc, în momentul în care acesta a fost nevoit să se întoarcă în țara lui.

Apoi la vârsta de 27 de ani, Irina Margareta Nistor s-a logodit cu un alt bărbat, însă nu s-a și căsătorit cu acesta pentru a a ales să anuleze căsătoria. La vârsta de 30 de ani, aceasta s-a căsătorit cu un bărbat, căruia nu îi purta deloc sentimente. Poate că acesta a fost și motivul pentru care căsătoria a durat doar 6 luni. Cu toate acestea, după această relație încheiată, Irina Margareta Nistor nu a mai fost interesată de căsătorie cu vreun alt bărbat din viața sa.

În ciuda faptului că fiecare decizie din viață a fost făcută pentru a-i aduce bucurie, chiar dacă nu a fost de lungă durată, în ceea ce privește relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, Irina Margareta Nistor are doar o singură părere de rău, legată de faptul că nu a avut niciodată copii.

Mamă mi-am dorit de când eram copil. Mi-am dorit să fiu mamă dintotdeauna și o bună prietenă de-a mea, de la școală, în primă fază nu-și dorea niciodată. Ea are trei copii, eu niciunul, deci... nu știu ce să spun. Mi-am dorit, dar pe de altă parte mi-am dat seama că nu aș fi avut timpul necesar să mă ocup de un copil.”, a declarat aceasta .   

irina margareta nistor copilarie
Irina Margareta Nistor este unul dintre cei mai apreciați critici de film, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies