Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. „Eu îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe, că eu o iubesc în continuare."

cine este logodnicul adrianei bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc. Însă știați cine este logodnicul acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, dar și cu ce se ocupă acesta. În plus, descoperiți și cum s-au cunoscut cei doi, când a avut loc logodna, dar și cine este tânăra care a declarat că este fiica nerecunoscută a acestuia.

 

Cu ce se ocupă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, George Restivan, căci despre acesta este vorba, lucrează în imobiliare.

cine este georgae restivan
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

 

Cine este logodnicul Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan trăieşte în Statele Unite încă din anul 1999 şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară.

george restivan varsta
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

 

Cum și-a cunoscut Adriana Bahmuțeanu,  logodnicul

Adriana Bahmuțeanu și-a cunoscut logodnicul, pe George Restivan, prin intermediul prezicătoarei Carmen Harra, atunci când se afla într-un live cu aceasta. La scurt timp, acesta a făcut tot posibilul pentru a o întâlni pe cea care urma să îi devină logodnică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Carmen Harra ne-a făcut cunoștință, după ce eu am pus ochii pe Adriana. Am văzut-o când urmăream un live pe net de-al doamnei Carmen Harra. Mi-a venit atunci ideea să merg la București cu un pachet să-l duc. M-am oferit eu că am o treabă pe la București, dar adevărul e că eu voiam să mă bag în seamă cu Adriana! În realitate nu aveam nicio treabă!  (…)

Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun…”, a declarat George Restivan.

george restivan studii
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit

Pe data de 27 iulie 2022,  Adriana Bahmuțeanu și-a unit destinele cu iubitul său, George Restivan, la biserică. Acesta a venit din California pentru a se căsători cu aceasta, în ciuda faptului că există nenumărate persoane care au dorit să îi despartă.  

Este o jumătate din lume care încearcă să ne despartă, și o altă jumătate care ne e alături! Eu îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă

strâmbe, că eu o iubesc în continuare. Orice ar zice ei, eu tot mă însor cu ea! ”, a declarat acesta, la acea vreme.

Chiar Adriana Bahmuțeanu a povestit faptul că ea și George Restivan, au primit binecuvântarea pentru relația lor la biserică, logodindu-se în fața lui Dumnezeu.

N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia.

Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită ”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu.

george restivan ocupatie
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Bordea. „Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească”

 

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are și o fiica

Nu cu mult timp în urmă, George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, a aflat că are o fiică nerecunoscută, o tânără de 25 de ani, pe nume Melissa. Acesta a afirmat faptul că nu a știut niciodată de existența acesteia, în timp ce tânăra a declarat faptul că nu a fost niciodată interesat de viața sa. Melissa, tânăra care a declarat că este fiica lui George Restivan, spune că a aflat la vârsta de 15 ani cine este tatăl său.

Nu l-a interesat despre viața mea. Când am avut eu 15 ani, aproape 16, atunci l-am văzut pentru prima și ultima data, pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului ”, a povestit aceasta.

În ciuda celor declarate de către tânără, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu susține faptul că nu o cunoaște pe aceasta. Ba chiar mai mult, acesta a mărturisit faptul că în perioada în care soția sa s-a stins din viață, mama Melissei ar fi apărut la ușa sa, pentru a-i cere bani.

În perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi suna verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN)”, a spus logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

Deși puține persoane se așteptau, reacția Adrianei Bahmuțeanu nu a fost deloc una negativă, dimpotrivă, reacția acesteia a fost una primitoare și foarte deschisă față de această tânără.

Dacă ea crede că este fiica lui George, eu abia aștept să o cunosc. Până la urmă, într-o familie, lucrurile trebuie puse în ordine. (…) Doamna Melissa, puteai să mă cauți pe mine, să îmi dai un mesaj. Eu m-aș bucura să afle și cel mic că are o soră mai mare ”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

adriana bahmuteanu sot
Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai prezente vedete din showbiz-ul românesc[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies