Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

cine este mirela retegan
Cine este Mirela Retegan

Mirela Retegan este nu doar un om important în lumea presei din România, ci și un mare sprijin pentru o mulțime de părinți de la noi din țară. Deși nu apare atât de des în lumina reflectoarelor prin intermediul showbizului românesc, acțiunile pe care Mirela le face au un impact major.

În urmă cu 13 ani, jurnalista a creat o trupă de muzică și teatru destinată copiilor, numită „Gașca Zurli”, devenind cel mai important pilon din această industrie.

Mirela Retegan vârstă

mirela retegan
Mirela Retegan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

La 52 de ani, vedeta se poate mândri cu succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Vocea inconfundabilă a Mirelei este recunoscută de milioane de români, datorită emisiunii pe care a moderat-o ani buni la un radio important din România.

„M-a atras foarte tare ideea de a descoperi oameni. Am început la radio, după care am făcut primele cursuri BBC și am început să fiu atrasă și să îmi doresc să fac jurnalism.”

, a povestit Mirela Retegan.

După ce s-a dedicat meseriei de jurnalist, vedeta a creat un proiect pentru copii și părinți, ce îi aduce multă valoare sufletească. Așadar, în 2013, Mirela punea bazele unei trupe de teatru și dans, ce avea să ajungă cea mai râvnită formă de divertisment a copiilor din România. Cu timpul, „tanti prezentatoarea”, așa cum este numită de către copii, a ajuns să devină un reper pentru părinții de la noi din țară.

Astfel, jurnalista are o comunitate foarte strânsă cu părinții ce o urmăresc, oferindu-le sfaturi atât la evenimente, cât și prin intermediul rețelelor de socializare. Iubirea sa față de copii s-a transformat într-un adevărat destin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Mie mi-au plăcut copiii dintotdeauna, fără să știu de fapt că aceasta este misiunea vieții mele și că va deveni scopul vieții mele.

Nu trecea niciun copil pe lângă mine fără să interacționez cu el. A venit un moment în viața mea, pe la 36 de ani, când am înțeles că eu trebuie să fac din asta, mai mult decât un hobby și mi-am pus toată energia în felul în care eu mă joc cu copii, în felul în care înțeleg relațiile dintre părinți și copii și le-am împachetat într-un produs care astăzi se numește Zurli.”
, a declarat Mirela.

  Jurnalista este mândră de succesul pe care îl are alături de proiectul său, „Gașca Zurli” și conștientizează ca a avut un mare impact asupra familiilor din România. Mai mult, Mirela este autoarea câtorva cărți de parenting de succes.

„Cred cu toată ființa mea că sunt o minune a lui Dumnezeu. În momentul în care te așezi în tabloul acesta și ești minunea lui Dumnezeu, ești obligat să faci tot ce ține de tine, ca minunea aceea să se împlinească în fiecare zi.”,

a mărturisit jurnalista.

Mirela Retegan soț

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vedeta nu doar că se dedică multor copii prin proiectele sale, dar are și ea un copil. În trecut, Mirela a avut o relație cu artistul Cornel Sorian, iar împreună o au pe Maya, fiica lor în vârstă de 21 de ani. Deși jurnalista și tatăl fiicei sale au divorțat când ea avea doar 4 ani, Mirela a mărturisit că a făcut ce a crezut că este mai bine pentru copilul său.

Mirela Retegan copil

mirela retegan biografie
Mirela Retegan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

Cu toate că acum, fondatoarea „Gașca Zurli” se bucură de succes, a întâmpinat și perioade foarte dificile, în care situația era neplăcută atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar.

„Despărţirea de tatăl Mayei a fost una dureroasă, aşa cum sunt toate despărţirile în cuplurile care visau să îmbătrânească împreună. Am pus fericirea copilului meu înaintea nefericirii mele, am închis ochii, am strâns din dinţi şi am fost dispusă să muncesc foarte mult pentru ca relaţia dintre noi să funcţioneze într-un climat favorabil copilului”, a povestit jurnalista.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Rareș Mariș. „Am fost la toate festivalurile și am câștigat mare parte din ele, dar nu m-au ajutat la nimic”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies