Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Jean Gavril Wikipedia
Jean Gavril are și pagină de Wikipedia

Iată în articolul de mai jos cine este Jean Gavril și cum a ajuns celebru în România.

Jean Florin Gavrilă s-a născut în 21 noiembrie 1993 în Constanța și este un cunoscut cântăreț și compozitor de pop-rock și alternative rock. În anul 2014, a lansat piesa „Nebun de legat”, iar ulterior a lansat melodia „Totul sau nimic”.

Jean Gavril a început să cânte încă de la vârsta de 7 ani, atunci când a primit o chitară de la părinții săi. Pasiunea pentru muzică se moștenește de la părinți, asta deoarece tatăl lui a studiat vioara și a cântat în corul armatei, iar mama sa se pregătește pentru a deveni profesoară de pian.

Din acest motiv, Jean Gavril a fost susținut mereu de către familie pentru a-și urma visul de a deveni cunoscut.

Cine este Jean Gavril

Citeste si: Cine este Dinu Gavril. „Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Citeste si: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Ce studii are Jean Gavril

În școala generală, Jean Gavril s-a alăturat corului școlii. A continuat să studieze la Liceul Mircea cel Bătrân din Constanța, apoi s-a mutat la București, după ce a fost admis la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu. Fanii artistului au observat faptul că este un pasionat al tatuajelor și a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a ajuns să aibă numeroase tatuaje pe tot corpul.

Citeste si: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). „Fiecare face ce vrea cu viața lui"

Jean Gavril varsta
Jean Gavril s-a născut în 1993[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

Ce vârstă are Jean Gavril

„Le ador încă de când eram copil. Mi s-a părut mereu că sunt ca o decorare a propriului corp.

Am fost fascinat de ele încă din prima clipă când am descoperit la un căpitan de vas un tatuaj cu o ancoră pe mână. Aveam 19 ani când am făcut primul tatuaj. Este un clasic dagger trough heart tattoo pe care scrie unul dintre cele 7 păcate, anume LUST, este legat despre înșelat și este făcut pereche cu încă cineva”, a declarat Jean în cadrul unui interviu pentru debarbati.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iar dacă în viața profesională se poate declara un norocos pentru că ajuns să colaboreze cu cei mai cunoscuți artiști din România, Jean Gavril nu a lăsat departe nici viața personală, iar de mai bine de 9 ani se iubește cu Bianca, femeia care i-a dăruit și o fetiță în toamna anului trecut.

„Aș putea spune destul de ușor unde sunt pentru că acum știu unde mă aflu.

Sunt în creștere, în primul rând, învăț. Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta. Și o primesc ca pe o confirmare că am făcut ceea ce trebuie. Am fost și fericit pentru că am făcut tot ceea am făcut și asta m-a făcut să merg mai departe. Sunt un om echilibrat. Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri.
Ne învățăm unul pe altul chestii. Mă cunosc și știu că și dezechilibrul poate fi productiv”,
a spus Jean Gavril la Radio Impuls.

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Jean Gavril
Jean Gavril este casatorit si are un copil[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ovidiu Buta. „Din păcate pentru ei, opinia mea e mai puternică şi vizibilă”

Jean Gavril spune că a fost cel mai puțin inspirat în momentele în care soția lui a fost plecată timp de patru ani la facultate în străinătate.

„Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani. Eu trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București. Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic”, a declarat Jean Gavril în cadrul emisiunii Invitatul de 12, emisiunea deținută Kanal D.

Cum a început povestea de dragoste dintre Jean Gavril şi soţia lui

„În ciuda aparențelor, sunt un romantic incurabil şi nu ţin să am expun aşa în public. În clasa a IX-a când am văzut-o prima dată a fost un fel de dragoste la prima vedere. În cei patru ani de liceu, eu am nutrit o dragoste secretă. Era o dragoste din ultima bancă.” a spus Jean la o emisiune tv.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Soţia lui Jean: „Ne cunoaștem de la 15 ani. Am fost colegi de clasă. Am fost amici, eram prieteni, dar abia în clasa a XII-a ni s-a pus pata unul pe celălalt.”

Jean Gavril biografie. Artistul a devenit tată în 2021

Jean Gavril și Bianca, soția lui au devenit părinți pentru prima dată pe 26 septembrie 2021, imediat după miezul nopții. Artistul și soția sa au fost extrem de emoționați.

Jean Gavril biografie
Jean Gavril a terminat Arhitectura[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Joaquin Bonilla. „Cred în mine!”

„Suntem foarte fericiți! Am așteptat cu mare emoție ca acest moment, pentru care ne-am pregătit destul de mult timp, să devină realitate. Însă oricât de mult am crezut noi că suntem de pregătiți, nimic nu se compară cu bucuria pe care o simțim acum, când o ținem, în sfârșit, în brațe pe Eva Marina. Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă, iar noi să reușim să o creștem liberă, fără niciun fel de frici”.

La rândul ei, Bianca a povestit la momentul respectiv câteva lucruri despre emoțiile prin care a trecut în timpul sarcinii, precum și despre bucuria de a deveni mamă:

„Am așteptat cu mare nerăbdare să-l cunosc și să-l țin în brațe pe acest omuleț, care este rezultatul iubirii dintre mine și Jean. Pentru Eva Marina, atât eu, cât și Jean vom face tot posibilul să fim cele mai bune variante ale noastre. Spre finalul sarcinii, deja îmi părea rău că nu o să mai fiu gravidă, chiar dacă nu a fost mereu o sarcină ușor de dus, cum nicio sarcină nu cred că este. Spun asta pentru că, în primul trimestru, am avut COVID-19, iar în cel de-al doilea trimestru am descoperit că am diabet gestațional. Cu toate acestea, pentru mine a fost o perioadă frumoasă, de care mi se pare că m-am bucurat prea puțin timp. M-am simțit foarte naturală și frumoasă, am simțit că sunt conectată la o putere mult peste noi, niște simpli oameni”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies