Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport.
Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

Diana Bulimar este una dintre cele mai apreciate gimnaste din România. Însă știați prin ce a trecut aceasta, odată ce a renunțat la cariera sa?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact fosta gimnastă, Diana Bulimar,  dar și care este povestea din spatele performanței sale, după ce a renunțat la viața de sportivă. În plus, descoperiți și cum a reușit să le transmită un mesaj important, persoanelor care erau îngrijorate de aspectul lor fizic.

 

Cine este Diana Bulimar

Citeste si: Cine este Ovidiu Buta. „Din păcate pentru ei, opinia mea e mai puternică şi vizibilă”

Citeste si: Cine este Joaquin Bonilla. „Cred în mine!”

Diana Bulimar face parte din categoria gimnastelor care, odată ce s-a retras din lumea sportului, a început să își folosească vocea pentru a face o schimbare în sport, dar și mai mult de atât.

„Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport. Cred că gimnastică m-a ales pe mine până la capăt. Nu este atât de uşor să stai câte 8- 9 ore în sală să lucrezi, să îţi vezi tot timpul palmele cu bătături, dar în momentul în care urci pe podium şi îţi mai cântă şi imnul...

Este ceva ce nu pot exprima în cuvinte.” a spus Diana Bulimar în cadrul unei emisiuni tv.

Aceasta este o fostă gimnastă care a fost medaliată cu bronz, împreună cu echipa sa, la Jocurile Olimpice din anul 2012.  Diana Bulimar mărturisește că nu se poate uita nici acum la o fotografie postată la acea vreme pe pagina sa de Instagram, pentru că este de părere că i se vede „burtica”. 

Fosta gimnastă a dorit să își spună povestea despre corpul ei, prin intermediul unei serii cu poze denumită “Baby Blue”, aceasta fiind culoarea sa preferată, dar și filtrul aplicat pozelor pe care i le-a făcut un prieten fotograf.

În cele nouă postări publicate pe contul său de Instagram,  Diana Bulimar  a scris despre cum a trecut de la a fi o gimnastă slabă, în extrema opusă, în care și dacă încerca să țină diete, tot „grăsuță” se simțea. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

diana bulimar tumblr

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Diana Bulimar, un model pentru tinerele de vârsta ei

Diana Bulimar  a scris despre perioada în care a început să se îngrașe aproximativ nouă kilograme, după ce a renunțat la sport, la vârsta de doar 21 de ani. Acela a reprezentat totodată și momentul în care și-a permis să mănânce orice își dorește, indiferent de oră. 

Un alt aspect despre care fosta gimnastă a scris, a fost legat de criticile pe care le primea, în legătură cu  greutatea sa, pe rețelele de socializare, în momentul în care a

participat, în anul  2018, la o emisiune plină de provocări, care necesita destul de mult efort fizic. Printre aceste critici se numărau și cele care aveau legătură cu faptul că este grasă sau că nu pare să fi făcut sport de performanță, vreodată.

Diana Bulimar  a scris și despre dietele „cu mâncat sau nemâncat”, pe care le-a tot încercat după respectiva emisiune, pentru că nici măcar nu se putea privi în oglindă și nu-i plăcea deloc de modul în care arăta, și inclusiv despre fetele slabe pe care le tot vedea în mediul online.

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

diana bulimar images

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a reușit Diana Bulimar să depășească acest impas

Deși a tot urmat diverse astfel de diete,  Diana Bulimar  a hotărât să renunțe la orice regim și să-i permită corpului să-și revină, în timp. Astfel, fosta gimnastă a început să mănânce ce are nevoie, dar fără să exagereze.

Astfel, Diana Bulimar a ajuns la concluzia că și alte fete ar trebui să învețe din experiența ei, din simplul fapt că o întristează foarte tare, atunci când se gândește la adolescentele de 13-14 ani care cred nespus de mult în pozele perfecte, însă editate, postate pe social media, dorind să sublinieze faptul că există nenumărate persoane care nu arată deloc în realitate, așa cum arată pe Instagram, de exemplu.

Prin intermediul propriei sale povești,  Diana Bulimar  este cea care își dorește să transmită mesajul legat de faptul că nicio persoană nu ar trebui să facă nimic din ceea ce nu își doresc, ci ar trebui doar să fie ele.

Bineînțeles că nu a fost totul atât de ușor, mai ales că la o anumită vreme, Diana Bulimar a evitat să vorbească despre problemele din gimnastică, însă odată ce a ajuns la un echilibru în relația cu corpul său, s-a hotărât să împărtășească trăirile ei și cu restul persoanelor.  Iar datorită acesteia, multe persoane au înțeles de fapt că aparențele pot înșela și că nu ar trebui să urmeze “exemplul” vedetelor care se pozează ca fiind perfecte pe rețelele de socializare, deși lucrurile nu stau deloc așa. 

Diana Bulimar, fosta gimnastă, a înțeles faptul că poate avea o voce în societate și că își dorește să o folosească tot mai mult. „ Faptul că în gimnastică totul era tabu m-a făcut și pe mine să nu vorbesc atât de mult despre asta. Cel puțin până acum doi ani, când mi-am dat seama că e normal. E OK. E timpul să vorbim. ”, a mărturisit Diana Bulimar.

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

diana bulimar wikipedia

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Melinda Gărdescu, soția lui Puya. „Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies