Ce s-a schimbat la locul de veci al Ileanei Ciuculete, la șase ani după ce s-a stins din viață. Fanii au remarcat acest lucru

Ce s-a schimbat la locul de veci al Ileanei Ciuculete, la șase ani după ce s-a stins din viață. Fanii au remarcat acest lucru
Ce s-a schimbat la locul de veci al Ileanei Ciuculete, la șase ani după ce s-a stins din viață. Fanii au remarcat acest lucru

Admiratorii Ilenei Ciuculete au fost profund marcați atunci când au vizitat mormântul acesteia.

În acest loc, oamenii care trec pe acolo își amintesc cu durere de cea care a părăsit această lume în urmă cu șase ani. Această remarcabilă cântăreață de muzică populară s-a stins din viață într-o zi tristă de 14 martie 2017, căzând victimă unei cumplite boli, ciroza, iar teribila veste s-a răspândit precum un fulger.

Citește și: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru

Ce s-a schimbat la locul de veci al Ileanei Ciuculete, la șase ani după ce s-a stins din viață

La vârsta de 65 de ani, Ileana Ciuculete a fost învinsă de nemiloasa ciroză, iar aproape doi ani mai târziu, după tragica ei dispariție, soțul ei, Cornel Galeș, și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier.

Cu inima plină de nostalgie, bărbatul și-a exprimat ultima dorință, aceea de a-și găsi odihna eternă alături de soția sa iubită, în Cimitirul Străulești, o dorință care a fost cu grijă îndeplinită de cei apropiați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cei care vin să le viziteze mormântul celor doi soți găsesc mereu flori proaspete și icoane aduse de către cei care i-au iubit și i-au prețuit. Fanii dedicați ai regretatei interprete de muzică populară continuă să-și exprime aprecierea prin omagii, iar acest tribut continuă să trăiască și în ziua de astăzi.

Cu fiecare vizită, aceste suflete nobile și talentate rămân vii în amintirile și inimile celor care i-au iubit și i-au admirat.

Cum s-au cunoscut cei doi

Într-o lume plină de coincidențe, Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au fost predestinați să se întâlnească în anul 1989, într-un simplu taxi care avea să devină începutul celei mai frumoase iubiri.

Această întâlnire a fost un adevărat moment de cotitură în viețile lor, deoarece au simțit din prima clipă că este dragoste la prima vedere. Această scânteie a iubirii s-a transformat într-o legătură de nedespărțit, un parteneriat de suflete care a durat peste 25 de ani.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo.

I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, povestea, acum mult timp, Ileana Ciuculete.

Citește și: Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Am vrut să ne înțelegem”. Scandalul dintre fiii Ilenei Ciuculete și moștenitoarea lui Cornel Galeș a ajuns la final! Ce au decis aceștia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies