Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.

Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.
Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.

Ai greutati in viata si nu mai stii cum sa razbesti? Incearca sa privesti partea plina a paharului si sa fii un pic mai optimista.

Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte. Ai greutati in viata si nu mai stii cum sa razbesti? Incearca sa privesti partea plina a paharului si sa fii un pic mai optimista.

Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.
Ce sa faci ca sa fii mai optimista, in functie de zodia din care faci parte.

Berbec

Berbecul este o zodie foarte increzatoare de fel, plina de incredere in propriile forte. Cand incepe un proiect este plin de entuziasm, dar il pierde pe parcurs, pana dispare de tot.

Pentru a evita acest lucru, berbecul trebuie sa isi noteze toate lucrurile care il entuziasmeaza la inceputul unui nou proiect. Astfel, isi poate revedea cele mai pasionale ganduri mai tarziu, cand are nevoie de o doza de optimism.

Taur

Taurul nu exceleaza la capitolul dispozitie buna, prin urmare nu este nici foarte optimist din fire. Este in schimb foarte muncitor si ambitios si nu se fereste de provocari.

Ceea ce trebuie sa evite el este caderea intr-o groapa a prudentei. Taurul tanjeste dupa siguranta si stabilitate si are nevoie ca aceste lucruri sa ii fie oferite, in special acasa, ca sa fie optimist.

Citeste si: Ce planta sa iti aduci acasa si sa te bucuri de ea, in functie de zodia din care faci parte!

Gemeni

Gemenii sunt oameni schimbatori, prin urmare incearca mereu locuri noi si acolo isi regasesc optimismul si entuziasmul. In asemenea conditii, dispozitia gemenilor se poate schimba de la o zi la alta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Rac

Persoanele din zodia rac sunt extrem de sensibile, acest aspect este si binecuvantarea lor, pentru cine ii merita, dar si blestemul lor, cand pica pe maini nepotrivite.

Atunci cand un rac este ranit, acesta se izoleaza si se inchide in carapacea lui.

Leu

Leul este o zodie foarte optimista de fel, in special cu el insusi si cu viitorul lui. Optimismul lui se poate extinde si la cei carora le lipseste pozitivismul. Are o capacitate ampla de distractie si divertisment, dar atunci cand se simte amenintat poate deveni rece ca gheata, gelos si agresiv.

Fecioara

Nativii din zodia fecioara sunt oameni foarte optimisti cand vine vorba de propriile idei, dar au nevoie de putin ajutor pentru a extinde acel optimism si in cazul celor din jur. Lipsa de control ii poate trimite intr-o tornada de ganduri infricosatoare, iar standardele ridicate pe care le au pot face ca niciun proiect sa nu fie suficient de bun pentru a fi terminat.

Balanta

Nativii din zodia balanta sunt fire optimiste si cunoscute ca fiind adorabile. Acestia pot avea cu adevarat probleme daca permit situatiei sa le acapareze optimismul, ducand la colapsuri majore chiar si atunci cand cele mai mici lucruri merg prost.

Scorpion

Scorpionul traieste si simte totul la intensitate maxima. Cand iese la iveala latura lui pesimista, acesta devine secretos si obsedat.

Scorpionul trebuie sa invete sa ierte, sa mearga mai departe si sa intalneasca oameni noi.

Sagetator

Sagetatorul este cel mai optimist semn din zodiac. Este expert in discursuri motivationale, povesti de inspiratie, iar scloganul speranta si schimbare este practic despre el. Dar asta nu inseamna ca nu poate cadea victima gandirii pesimiste, la fel ca toti ceilalti.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Capricorn

Capricornul este o zodie foarte critica la adresa propriei persoane. Este de asemenea una din cele mai pesimiste zodii din semnele zodiacale. Este extrem de independent insa trebuie sa abia grija sa nu se izoleze.

Varsator

Varsatorul nu are nicio problema sa aspire sus si sa fie optimist cand vine vorba de viitor, dar are probleme in a vedea binele din prezent. Acesta se poate pierde in gandirea existentiala cand apar greutati.

Pesti

Pestii sunt in general persoane optimiste. Necazurile pot aparea atunci cand empatia si sensibilitatea lor intensa ii fac sa preia din pesimismul celor din jur. Unii sunt atat de sensibili la emotiile celorlalti incat preiau sentimentele lor exagerat de repede. Dupa ce identifici sursa evenimentelor, vei putea in cele din urma sa le analizezi.

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies