Ce să faci în timpul liber ca să nu te plictisești

Ce să faci în timpul liber ca să nu te plictisești
Ce să faci în timpul liber ca să nu te plictisești

Fie că suntem în concediu, sau e weekend și suntem liberi, cu siguranță am simțit cu toții că nu știm exact ce să facem în timpul nostru liber și cum să-l organizăm.

Majoritatea dintre noi alegem să facem cât mai multe activități în timpul nostru liber: jogging, dans, fitness, fotbal, cititul cărților, etc. Iar unora dintre noi, pur și simplu ne place să lenevim. 

Există probabil persoane calculate, care își planifică toate activitățile de relaxare din timp. Dar ce se întâmplă dacă, câteodată planurile nu ies așa cum trebuie? Ei bine, în acest caz o plimbare în aer liber, un somn liniștit sau chiar un film de dragoste poate fi alternativa potrivită.

Cea mai bună alegere, dintre cele prezentate mai sus, este vizionarea unor filme de dragoste. Sunt relaxante, te înveselesc și nu trebuie decât să găsești filmul potrivit, să te așezi confortabil pe fotoliu, cu un pahar de vin lângă tine, și iată, modul perfect de a te relaxa!

Câteva dintre filmele de dragoste pe care trebuie neapărat să le vizionezi, atunci când ai prea mult timp liber!

A star is born

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Este un film de dragoste care te va impresiona până la lacrimi. Regizat chiar de actorul principal, Bradley Cooper, filmul prezintă povestea de dragoste a unui muzician, pentru o tânără talentată, pe care o va ajuta să devină celebră. Vârsta înaintată a muzicianului și problemele pe care acesta le are cu alcoolul, vor pune piedici în relația lor de dragoste cât și în carieră.

Este un film care, cu siguranță merită văzut!

Adrift

Înspirat dintr-o poveste reală, acest film prezintă povestea unui cuplu care s-au întâlnit întâmplător pe o plajă, se îndrăgostesc și decid să traverseze marea împreună. Pornesc în aventura vieții lor, în care se vor confrunta cu unul dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. Este o poveste despre supraviețuire, iubire și sacrificiu.

About time

Este filmul perfect la care să te uiți atunci când ești plictisit, trist, sau chiar fericit. La vârsta de 21 de ani, Tim descoperă că poate călători în timp și schimbă ceea ce se întâmplă și s-a întâmplat în propria sa viață. Decizia lui de a-și face viața mai bună prin obținerea unei prietene se dovedește a nu fi la fel de ușor cum credea.

Acest film, vă va face să vă dați seama cât de minunate sunt toate părțile din viața voastră și vă va lăsa bucuria de a vă simți recunoscători chiar și pentru momentele plictisitoare.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Midnight sun

  Acest film prezintă povestea dramatică a unei tinere,de 17 ani care suferă de o afecțiune ce o împiedică să iasă la lumina soarelui. Cu toate acestea, nopțile și le petrece afară, astfel își întâlnește sufletul pereche cu care va avea o frumoasă, dar scurtă, poveste de dragoste. Un film care ne trezește la realitate și ne va face să fim recunoscători și fericiți pentru lucrurile mici din viața noastră.

Me before you

  Filmul urmărește povestea unei fete tinere, Lou, dintr-un orășel mic, lipsită de perspectivă dar cu o imaginație foarte bogată, și a unui barbat, Will, de succes, care în urma unui accident, a rămas paralizat. Will, este foarte demoralizat și simte că nu mai are pentru ce trăi, până când nu apare Lou, tânăra infirmieră. Este un film despre viață și iubire, care merită vizionat oricând.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Alina Pană, din nou la Exatlon? Ce a apărut pe pagina de Instagram a fostei războinice

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

O tânără de 20 de ani a rămas paralizată din cauza unui gest banal pe care îl fac multe românce. „Doctorul m-a întrebat dacă am avut vreo rană. Atunci mi-am amintit totul”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies