Ce sa iti spui dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat

Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat
Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat

Felul in care vorbesti cu tine este foarte important. Este dialogul tau cu tine, despre viata ta si bunastarea ta.

Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat. Felul in care vorbesti cu tine este foarte important. Este dialogul tau cu tine, despre viata ta si bunastarea ta. In fiecare dimineata, cand te trezesti, initiaza o discutie cu tine in gandul tau, in care sa iti aduci aminte cat de frumoasa esti si cat de multe lucruri poti realiza, daca iti propui. Este o discutie care te va energiza si iti va da increderea de care ai nevoie astfel incat sa treci prin zi cu mult entuziasm, energie si ambitie.

Doar asa iti potii cultiva iubirea de sine, cea mai importanta si mai frumoasa iubire. Citeste aceste randuri pe care le-am pregatit pentru tine in fiecare dimineata si invata sa ai mai multa grija de tine sis a te pui pe primul loc si sa te iubesti cu adevarat.

Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat
Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat[Sursa foto: PixaBay]

Gandul 1

In fiecare dimineata cand te trezesti, adu-ti linistea in suflet si iarta-te pentru greselile facute ieri ori in trecutul tau, iarta-te pentru deciziile proaste pe care le-ai luat.

Priveste aceste experiente ca pe niste lectii care sa te ajute sa devii cea mai buna versiune a ta. Ele sunt o rampa de lansare, nu o sentinta pe viata. Iarta-te.

Gandul 2

Elibereaza-ti mintea. Invata sa devii mai flower power si sa inlaturi din mintea ta gandurile negative si fricile. Sa fii overthinker nu face altceva decat sa iti aduca stres in viata ta, posibil generat chiar din probleme care nu exista, ci doar ti le imaginezi tu ori le amplifici in mintea ta.

Transforma-ti mintea intr-un loc pasnic, cu ganduri pozitive, aspiratii, recunostinta si vise marete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat
Ce sa iti spui in fiecare dimineata pentru a invata sa te iubesti cu adevarat[Sursa foto: PixaBay]

Gandul 3

Apreciaza-ti viata. Relaxeaza-te, nu mai incerca sa iti schimbi destinul. Exista atatea motive in viata ta pentru care sa fii fericita. Invata sa fii mandra de tine, de realizarile tale.

Gandul 4

Alege-ti cu grija oamenii. Fericirea ta este direct legata de oamenii care te inconjoara. Fii atenta la persoanele pe care le lasi sa intre in viata ta, a caror prezenta te influenteaza. Petrece timp cu oamenii care te inspira, care te iubesc si care iti sunt alaturi.

Citeste si: Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta

Citeste si: Legi despre viata care sa te ajute in 2022



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies