Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta

Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta
Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta

Iubirea de sine este acea stare in care toate aspectele vietii iti sunt imbunatatite, pornind de la felul in care interactionezi cu cei din jur.

Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta. Iubirea de sine este acea stare in care toate aspectele vietii tale sunt imbunatatite, pornind de la felul in care interactionezi cu cei din jur, pana la productivitate, cat si felul in care arati si in care te simti. Este un fel aparte de a trai care porneste din respect fata de propria ta persoana si care nu poate decat sa iti aduca multa bucurie si implinire.

Iata cateva modalitati in care tu vei reusi cu adevarat sa iti oferi iubire si intelegere, cu scopul de a trai o viata implinita.

Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta
Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta[Sursa foto: PixaBay]

Invata-i pe cei din jur sa te trateze cu iubire si bunatate

Intotdeauna ii vom invata pe ceilalti cum sa ne trateze, prin felul in care ne tratam pe noi insine. Alti oameni au tendinta de a oglindi fara sa fie constienti de asta.

In plus, in functie de limitele pe care le impunem in relatiile noastre, acestia invata ce isi permit si ce nu. Nu este un lucru rau sa le faci observatie cu blandete prietenilor si colegilor tai atunci cand acestia ajung intr-o zona care tie iti aduce disconfort si te deranjeaza.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta
Iubirea de sine si acte de bunatate la adresa ta[Sursa foto: PixaBay]

Acorda-ti timp de pauze, pentru satisfacerea nevoilor tale

Sa iei pauze doar pentru tine si sa ai grija de corpul tau si sa iti reamintesti de cat de importanta esti este un act de iubire. O pauza poate insemna un moment mic, dar acel moment ar trebui sa iti satisfaca tie nevoile tale si sa iti ofere ocazia sa te pretuiesti mai mult.

Nu te mai face mica pentru altii

Poate fi ok sa iti recunosti defectele in fata celorlalti, reprezentand drept o acceptare de sine, insa pana la un punct. Nu mai cauta sa iti minimizezi darurile si talentele, nu te mai face mica doar ca sa se simta bine cel de langa tine cu el insusi. Iubeste-te pe tine si fii mandra de tot ce ai realizat pana acum, stabilind in acelasi timp o conexiune autentica cu ceilalti.

Dragostea de sine este un cadou minunat de la tine pentru tine.

Citeste si: Ce se intampla in corpul tau cand iubesti cu adevarat

Citeste si: Cum să îţi păstrezi iubirea de sine chiar dacă eşti într-o relaţie



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies