Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Care sunt alimente cu cele mai puține calorii.

Ce să mănânci că să slăbești repede și sănătos  | Alimentele cu cele mai puține calorii
Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Care sunt alimente cu cele mai puține calorii.

Ce alimente te ajută că să slăbești repede și sănătos. Cum poți slăbi fără dietă dacă respecți doar câțiva pași.

“Ce trebuie să mănânci ca să slăbești repede?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor, atunci când încep o dietă. Fiecare persoană care dorește să scape de kilogramele în plus, începe o adevărată procedura în privința căutării informațiilor necesare. Pe lângă informațiile găsite, mai ales după căutări multiple de forma “vreau să slăbesc 5 kg”, mulți fac listele de cumpărături pentru dietă. De cele mai multe ori nu dieta este cheia, ci felul în care tranformi mâncarea sănătoasă într-un stil de viață.

Odată ce revii la obiceiurile nesănătoase pe care le aveai în trecut, kilogramele vor fi din nou acumulate de organismul tău.

Ce să mănânci ca să slăbești repede fără să-ți afectezi organismul

Citeste si: Ce înseamnă Intermittent fasting? Beneficii și pericole

Vreau sa slabesc repede 20 de kg
Legume frigărui[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Legume

Legumele sunt primele alimente ce trebuie introduse în alimentația ta atunci când vrei să slăbești sănătos. Există cea mai largă varietate de legume din care poți alege sigur câteva sortimente care îți plac: ardei, spanac, ciuperci, castraveți, conopidă, broccoli, morcov, sparanghel. Acestea pot fi garnituri perfecte pentru tine, odată ce sunt utilizate în mesele tale alimentare. Slăbirea în kilograme și în centimetrii o să fie vizibilă, pentru că sunt alimente cu foarte puține calorii.

Fibrele pe care le conțin îți vor da sațietate garantată până la următoarea masă, pe care o vei lua în câteva ore.

Citeste si: Care sunt diferențele între risotto și orezul obișnuit?

Vreau sa slabesc rapid si mult
Pește la cuptor[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cura de slăbire cu pufuleți îți aduce- 12 kilograme într-o săptămâna

Pește slab

Peștele reprezintă proteină care poate fi aleasă într-o cură de slăbire. De fiecare dată trebuie să ții cont de calorii, mai ales că peștele se împarte în trei categorii: peștele slab, peștele semi-gras și peștele gras. Din categoria peștelui slab fac parte codul, știuca, șalăul, merluciu, chefalul roșu. Toate aceste variante conțin puțin peste 100 de calorii la 100 de grame. Necesarul zilnic de proteină poate fi atins cu alegerea unuia dintre acești pești.

Slabeste sanatos 5 kg
Supa de morcov cu ghimbir[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cura de slăbire cu mămăligă. Topești 10 kilograme în 7 zile!

Supe

Supele, în dietă reprezintă probabil cele mai recomandate feluri de mâncare. Datorită faptului că au un aport caloric foarte mic, acestea ajută să consumi multe fibre, minerale și vitamine. Multe persoane aleg varianta slăbirii prin introducerea mai multor tipologii de supe, pentru a crea diversitate pentru organism.

Senzația de foame poate apărea mai repede pentru că nu au consistența necesară timp îndelungat, cum are o proteină. Gustul supelor poate fi îmbunătățit în funcție de preferință cu o gamă largă de condimente, ce le poate scoate din “anonimat”.

Ce sa mananci ca sa slabesti 1 kg pe zi
Piept de pui la gratar[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cura de slăbire disociată cu una dintre varinatele 111, 222, 333, 3+3, îți aduce -15 kilograme în două săptămâni

Carnea slabă

Proteinele reprezintă baza unui regim alimentar sănătos și de durata, odată ce sunt consumate în parametrii normali. O persoană are nevoie de 60 g – 80g de pe proteină pe zi pentru a nu-și pierde masa musculară. Acestea ajută organismul să fie ferit de boli și diverse infecții. Carnea slabă întrunește mai multe categorii de proteină din care poți alege: carne de pui, piept de curcan, mușchi file de porc, mușchi de vită și carne de vânat. Întotdeauna ține cont că proteina trebuie gătită la abur, pe grătar sau fiartă, în niciun caz prăjită!

Ce să NU mănânci dacă vrei să slăbești repede

Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Obiceiurile nesănătoase  reprezintă cel mai grele lucruri pe care trebuie să le combați, atunci când vrei să slăbești sănătos și repede. Chiar dacă ai trișat cu un aliment nesănătos, nu reprezintă o “catastrofă”. Ideal este să ai o singură masă de “trișare” într-o săptămână. Alimentele nesănătoase sunt din categoria produselor semi-preparate, dulciuri (ciocolată, napolitane, prăjituri, torturi) produse de panificație (pateuri cu diverse umpluturi, cornuri, brioșe, merdenele, plăcinte) și sucurile acidulate bogate în zahăr.

vreau sa slabesc repede intr-o saptamana
Tort de bezea[Sursa foto: PixaBay]

Ce mai poți face ca să slăbești repede și sănătos

Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos. Slăbirea normală pentru un organism trebuie făcută cu o scădere în greutate între 0.5 – 1 kilogram pe săptămâna. Începerea unei diete presupune înțial că poți slăbi mai mult de 1 kilogram in prima săptămâna, doar că trebuie să știi că initial elimini apă. Conform statisticilor slăbirea propriu-zisă începe abia după două săptămâni. Multe dezbateri au fost pe tema "cât de des să te cântărești?". Un răspuns bun ar fi să ai această fecventa odată pe săptămâna și nu mai des de atât. Fii atent la porțiile de mâncare pentru că trebuie să ții cont de cantitățile pe care le vei mânca la o singură masă. Sportul poate deveni prietenul tău, atunci când vrei să slăbești sănătos și repede. Pe lângă o dietă eficientă, sportul poate completa tabloul tău de slăbire. Poți începe să mergi mai mult pe jos, să începi să realizezi sport acasă după sugestiile oferite de internet sau chiar să îți faci un abonament la sala de fitness. Schimbarea obiceiurilor nesănătoase și introducerea sportului în viața ta, fac pentru corpul tău adevărate minuni!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cura de slăbire cu MĂMĂLIGĂ. Slăbești 10 kg în 7 zile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies