Ce sanse ai sa te impaci cu fostul iubit in functie de zodie

Ce sanse ai sa te impaci cu fostul iubit in functie de zodie
Ce sanse ai sa te impaci cu fostul iubit in functie de zodie

Toata lumea a trecut printr-o despartire dureroasa si, uneori, cu totii am face orice ca sa ne vedem inapoi in bratele celui iubit. Iata care sunt sansele sa te impaci cu fostul/fosta in functie de zodie.

Berbec: Este inebunit dupa sex. Lui îi place să lupte şi e un războinic, dar, de asemenea, îi plac săruturile şi romantismul. Chiar dacă fiecare relaţie a lui se va încheia cu o hotărâre absolută de a nu mai vorbi cu fostul niciodată, el are un punct slab care îl va face să cedeze: amorul. E suficient să i se facă o propunere şi va ajunge în braţele fostului iubit.

Taur: Iarta, dar nu uita. Pe cât de încăpăţânat este, pe atât este şi de iertător. Dacă a fost neîndreptăţit în amor şi decide să tragă linie, el îşi va ierta până la urmă iubitul, dar nu va uita ce i-a făcut. Partenerului lui ar trebui să îi pară extrem de rău pentru ce i-a provocat, asta dacă vrea să fie din nou cu el.

Gemeni: Este nestatornic, iar odată ce a ieşit dintr-o relaţie, şansele sunt între 40 şi 60 la sută să se reîntoarcă la fostul iubit. Este foarte bun în a vedea toate laturile unei situaţii, dar acest lucru îi poate face pe alţii să profite de el. După ce a fost rănit, acesta nu iartă atât de rapid precum ai crede.

Rac: Are toate şansele să se întoarcă în braţele fostului.

Acest nativ îşi vede partenerul ca pe cineva la care se poate întoarce acasă, cu care se simte în siguranţă şi de care să fie mângâiat. Atunci când o relaţie se destramă, Racul este pierdut şi are nevoie să se ataşeze cât mai repede de cineva. Atunci când fostul face aluzie la iertare, el îl va primi din nou în viaţa lui, chiar dacă nu imediat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Lili Sandu, a treia eliminare din echipa Faimosilor: “Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am castigat aici, la Exatlon"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies