Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 lei! Anunț de ultimă oră pentru a cumpăra alimente și mese calde!

Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 lei! Anunț de ultimă oră pentru a cumpăra alimente și mese calde!
Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 lei! Anunț de ultimă oră pentru a cumpăra alimente și mese calde!

Un mesaj clar pentru persoanele din România cu pensii sub 1.700 lei!

Dacă nu vă mai găsiți cardul furnizat pentru achiziționarea alimentelor și meselor calde sau dacă ați uitat codul PIN, iată la ce număr trebuie să apelați.

Citește și: Veste incredibilă pentru milioane de femei din România! Cine poate beneficia de 400 de lei în plus, din partea statului

Ce trebuie să faceți dacă v-ați pierdut cardul pentru alimente sau ați uitat codul PIN

În situația în care ați extraviat cardul acordat pentru cumpărături de alimente și mese calde, sau dacă cardul este temporar blocat, trebuie să contactați de urgență emitentul cardului, fie prin intermediul serviciului de Asistență Clienți, fie prin utilizarea aplicației mobile a emitentului. Emiterea unui card nou și expedierea acestuia la adresa dumneavoastră se vor efectua în termen de 60 de zile de la data în care ați notificat emitentul că v-ați pierdut cardul.

Dacă ați uitat codul PIN, puteți accesa funcția "recuperare PIN" din aplicația mobilă sau puteți contacta Serviciul de Asistență pentru Clienți al emitentului (prin telefon sau e-mail) pentru a solicita un nou cod PIN.

EDENRED ROMÂNIA SRL: Telefon: 021 301 33 03/ Email: [email protected];

SODEXO PASS ROMÂNIA: Telefon: 021 204 46 64/ Email: [email protected];

UP ROMANIA SRL: Telefon: 0374 66 22 73 (apoi tasta 6)/ Email: [email protected].

Dacă vă doriți informații referitoare la suma disponibilă pe card, blocare card, asistență utilizatori, apelați la 0374 66 22 73, tastați 6 si introduceți cele 16 cifre de pe fata cardului, apoi diez(#).

Dacă cheltuiți banii pentru alimente pe alcool sau tutun, primiți amendă

Guvernul României vă informează că, dacă utilizați suma destinată alimentelor și meselor calde pentru achiziționarea produselor alcoolice sau a tutunului, puteți fi supus unor sancțiuni financiare de până la 6.500 de lei și riscați blocarea cardului dumneavoastră.

„Se pot aplica amenzile care nu sunt deloc de neglijat pentru că merg până la 40 de puncte de amendă, undeva în jurul a 6.500 de lei, însă, dacă vom vedea că acest fenomen se generalizează, putem introduce şi sancţiuni mai dure.

Dacă vedem că lucrurile iau amploare, atunci probabil că vom modifica Ordonanţa şi pentru cei care sunt în această situaţie le vom retrage cardurile sociale”, a avertizat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Cum puteți afla câți bani mai aveți pe cardurile pentru alimente

Verificarea primirii sumei nu necesită pași complicati. Trebuie doar să descărcați aplicația UP România pe telefonul dumneavoastră. Aceasta este disponibilă fie în Magazinul Play, fie în App Store, în funcție de marca telefonului pe care îl utilizați.

Odată ce ați instalat aplicația, urmează să introduceți informațiile dvs. personale și să stabiliți un nume de utilizator și o parolă pentru a putea accesa contul. Dacă aveți dificultăți în utilizarea aplicației sau nu dețineți un telefon pe care să puteți instala aplicații, nu există nicio problemă, deoarece orice emitent de card oferă un Serviciu de Asistență pentru Clienți pe care puteți suna.

Citește și: Veste proastă pentru milioane de femei din România! Ce categorie de persoane va primi mai puțini bani

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

 

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum ne machiem pentru a ne alungi trăsăturile. Care sunt trucurile pe care trebuie sa le incerci?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies