Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei. Semnificația acestui simbol

Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei. Semnificația acestui simbol
Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Mâna Fatimei!

Mâna Fatimei este regăsită sub forma unei mâini cu un ochi în centru. Acest simbol a fost folosit în culturi diverse, deoarece vine la pachet cu beneficii pentru oricine dorește să îndepărteze energia negativă și să se protejeze de rău. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre Mâna Fatimei!

Ce semnificație are Mâna Fatimei

Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hidratarea picioarelor acasă. Ia-ți o pauză și răsfață-ți picioarele cu cele mai bune măști făcute în casă!

Mâna Fatimei reprezintă un mijloc de protecție împotriva ochiului rău, fiind adesea folosit ca amuletă incorporată în diverse contexte și obiecte precum bijuterii, sculpturi și elemente decorative. De altfel, Mâna Fatimei poate simboliza multe lucruri diferite.

În momentul în care aceasta este purtată ca amuletă, Mâna Fatimei orientată în sus aduce protecție persoanei care o poartă, reprezentând un semn de oprire împotriva negativității ochiului rău.

Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Atunci când Mâna Fatimei este folosită în casa, se spune că are puteri de binecuvântare a locuinței deoarece ține departe energiile negative. Simbolul orientat în jos aduce prosperitate și binecuvântare în gospodărie. Acesta este asociat cu actul de dăruire și împărtășire a norocului și bunăvoinței către cei din jur, aducând în același timp beneficii spirituale pentru întreaga familie.

De asemenea, Mâna Fatimei simbolizează norocul. În tradiția evreiască, acest simbol este văzut drept un talisman de noroc, fiind regăsit destul de des în cataloagele de artă evreiască și în magazinele de bijuterii. Cu alte cuvinte, Mâna Fatimei este considerat un simbol care aduce o protecție specială și atrage energii pozitive în viața purtătorului.

Citește și: Descoperă secretele transformării. Cel mai eficient mod de a pierde în greutate pentru femeile peste 40 de ani

Ce se întâmplă dacă porți permanent acest simbol

Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei[Sursa foto: freepik]

Persoanele care decid să poarte permanent Mâna Fatimei vor fi protejați de rău dacă acesta va fi cu palma în sus. În momentul în care degetele simbolului se întind în sus, acestea au puterea de a îndepărta negativitatea și ochiul rău. De asemenea, se spune că protejează oamenii de propriile gânduri negative, menținându-i calmi și fericiți.

Simbolul minune este recomandat a fi purtat drept bijuterie, mai exact colier sau cercei, pentru a primi protecție zilnică. Pentru a ține departe răul, oamenii folosesc Mâna Fatimei pe ușa ta de la intrare pentru a ține departe răul. Mai mult decât atât, mulți oameni își tatuează pe corp acest simbol pentru a simți în permanență protecția acestuia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, purtarea sau folosirea simbolului cu palma în jos ar putea îmbunătăți norocul. Se crede că Mâna Fatimei aduce noroc atunci când degetele se întind în jos. Se spune că această orientare ajută oamenii în găsirea răspunsurilor la rugăciuni, ceea ce o face ideală de purtat atunci când au nevoie de ajutor și îndrumare suplimentară.

Ce se întâmplă dacă porți Mâna Fatimei[Sursa foto: freepik]

Purtarea simbolului cu palma în jos pe un colier, inel sau brățară este o modalitate excelentă de a simți norocul.

Mai mult decât atât, Mâna Fatimei este adesea brodată și pe haine pentru a amplifica norocul atunci când oamenii au nevoie. Nu există reguli în purtarea acestui simbol, atâta timp cât este purtat cu intenții pure. Odată ce inima și sufletul oamenilor se aliniază cu gândurile, ei se pot aștepta deja la binecuvântări.

Cu toate astea, dacă oamenii aleg să poarte un colier cu acest simbol, trebuie să ia în calcul curățarea acestuia. Mâna Fatimei trebuie ținută sub apă curgătoare sau trecută prin fum de tămâie. De asemenea, cea mai folosită metodă de curățare este lăsatul peste noapte pe o farfurie cu sare.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Iubirea de sine. 9 cele mai bune moduri de a te iubi din nou

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies