Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume

Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume
Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume

O banală rolă de hârtie igienică poate fi ajutorul tău de nădeje, ieftin şi eficient, în multe situaţii.

Deseori, chiar şi când deschidem frigiderul ne confruntăm cu situaţii neplăcute. După cum ştiţi, peretele din spate este acoperit cu un strat gros de gheaţă, iar asta duce, fireşte, la îngheţarea rapidă a tuturor produselor din preajma lui. Lesne de înţeles, putem apela cu încredere la serviciile unui profesionist, dar suma pe care o vom plăti pentru aceasta intervenţie este una substanţială.

Ei bine, puţini s-ar fi gândit că o banală rolă de hârtie igienică, pe care cu toţii o avem în casă, ne poate scăpa de probleme, fără cheltuieli majore.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în frigider. Așa scapi de o problemă care apare des

Cum ne ajută hârtia igienică să "salvăm" alimentele din frigider?

Aşezaţi un sul de hârtie igienică pe un raft din frigider şi verificați rezultatul după câteva zile. Hârtia va fi, bineînţeles, udă, însă peretele din spatele frigiderului nu va mai fi acoperit cu picături de apă sau cu gheaţă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, veți observa că alimentele nu mai îngheață ușor, iar mirosul neplăcut al produselor mai vechi va lipsi cu desăvârşire.

În altă ordine de idei, în ceea ce privește brânza și cârnații, trebuie să ştim că aceste alimente trebuie să fie împachetate în şerveţele înainte de a fi puse în caserole.

Astfel, alimentele de acest gen rămân proaspete mai mult timp.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat

Alt pont ingenios: hârtia igienică poate proteja şi legumele

Hârtia igienică vă poate ajuta, de asemenea, dacă vreţi să vă protejaţi legumele. Dacă puneţi o rolă în sertar, legumele se vor umezi și vor rămâne gustoase şi proaspete vreme îndelungată.

Şi ce este cu adevărat important e că veţi rezolva atâtea probleme cu doar câţiva lei, fără să fiţi nevoiţi să apelaţi la specialişti care vă vor cere, cu siguranţă, câteva sute bune de lei. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies