Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat. Trucul genial care te va ajuta foarte mult

 Trucul genial care te va ajuta foarte mult
Trucul genial care te va ajuta foarte mult

O gospodină care a pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat, fără să vrea, a descoperit un truc pe care îl puteți folosi de fiecare dată când faceți curat. Ea a fost foarte entuziasmată de rezultate, iar din acest motiv a împărtășit și cu alte persoane. Iată care este trucul!

Gospodinele se confruntă foarte des cu calcarul, în momentul în care vine vorba de curățenie și poate fi o adevărată provocare să scape de el, mai ales dacă s-a depus de multă vreme și nu a fost curățat.

Citește și: Care este ingredientul care nu are ce căuta în cârnații de casă. Acesta va strica gustul și textura

Ce se întâmplă dacă pui o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat

O gospodină a împărtășit pe internet un truc pe care l-a descoperit fără să vrea. Ea pus o șosetă îmbibată cu lămâie în mașina de spălat și a reușit să scape de calcar foarte ușor și rapid. Nu este nevoie să depui eforturi foarte mari pentru a elimina calcarul din aparatul electrocasnic.

Tot ce trebuie să faci este să tai o lămâie în jumătate, iar apoi să iei două șosete, fiecare dintre ele îmbibă-le în toată zeama de lămâie.

Apoi, pune restul de lămâi în șosete și leagă-le bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pune șosetele îmbibate cu lămâie în mașina de spălat și alege programul clasic de spălare. Lasă mașina de spălat să funcționeze în mod normal, ca și cum ai spăla diverse articole vestimentare. La final vei observa că tot calcarul a dispărut.

Citește și: Ce trebuie să adaugi în cuptor pentru o friptură suculentă. Bucătarii pricepuți folosesc acest truc

Cum să folosești lămâia la curățarea mașinii de spălat vase

Lămâia poate fi folosită și pentru a scăpa din calcarul din mașina de spălat vase. În cazul acesta, este recomandat și oțetul. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o cană mare de oțet cu zeama de la o lămâie și să introduci soluția în compartimentul dedicat detergentului de spălare a vaselor.

Gospodinele folosesc oțetul la curățarea sau dezinfectarea zilnică a diverselor aparate sau instrumente din casă.  Poți utiliza oțetul pentru a curăța sau desfunda aparatul de cafea. Umple compartimentul în care pui apă cu oțet. Setează aparatul la un program normal, ca și cum îți prepari cafeaua dimineața. Repetă, apoi, procedura.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Calcarul se va îndepărta ușor, însă, trebuie să te asiguri că vei clăti foarte bine, cu apă din abundență, aparatul. În caz contrar, băuturile pe care le vei prepara vor prelua din gustul oțetului. Cel mai bine este să lași aparatul să funcționeze normal, doar pe bază de apă, după ce l-ai spălat.

 Trucul genial care te va ajuta foarte mult
Trucul genial care te va ajuta foarte mult[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ce legumă te scapă de mucegai. Trucul care îți va schimba viața



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum să faci unt la tine acasă. Vei avea nevoie doar de un singur ingredient

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies