Ce se întâmplă dacă pui oțet în peria de păr. Trucul este mai puțin cunoscut de femei

Ce se întâmplă dacă pui oțet în peria de păr. Trucul este mai puțin cunoscut de femei
Ce se întâmplă dacă pui oțet în peria de păr. Trucul este mai puțin cunoscut de femei

Oțetul poate fi de mare folos și în ceea ce privește curățenia. Peria de păr este un accesoriu esențial pentru femei. Este folosită pentru a-și pieptăna, aranja și descurca părul.

 Deoarece este utilizată zilnic, este important să aibă întotdeauna grijă de ea. Experții recomandă o soluție simplă pentru a o menține în stare bună, și anume oțetul.

Citește și: „Îmi place să fac carnea singur.” Cum prepară Sorin Bontea burgerul. Rețeta uimitoare care te va da pe spate

Cum te ajută oțetul să menții sănătatea părului

Indiferent cât de multe produse utilizezi pentru a-ți menține părul sănătos, este important să ai perii curați pentru a evita deteriorarea stării podoabei capilare. Cu toate acestea, menținerea lor într-o stare impecabilă poate fi dificilă, deoarece peria este expusă constant la murdărie și sebum în exces.

Oțetul de mere a demonstrat că poate fi un aliat valoros în îngrijirea părului, fiind inclus în rutina de curățare și eliminare a impurităților de pe scalp de către multe persoane.

Se mai spune că acesta conferă instantaneu un aspect strălucitor părului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe lângă beneficiile menționate, oțetul poate fi utilizat și pentru curățarea periei de păr. Această substanță activă are capacitatea de a îndepărta orice urme de murdărie acumulate în perie, inclusiv reziduurile chimice provenite de la produsele de îngrijire a părului.

Pentru a curăța peria de păr, vei avea nevoie de o cană de apă fierbinte și o cană de oțet alb

Pentru a curăța peria de păr, amestecă cele două ingrediente într-un recipient adecvat. Înmoaie peria de păr în amestecul de apă și oțet și las-o acolo timp de o oră. Dacă peria are perii delicați, este recomandat să o lași în amestec pentru maximum 30 de minute.

Apoi, continuă curățarea periei cu ajutorul unei periuțe de dinți, frecând cu atenție întregul contur al periei. La final, usucă peria pentru a elimina excesul de umiditate.

Această metodă simplă te va ajuta să obții o perie de păr curată, utilizând doar oțet. De asemenea, acest truc contribuie la menținerea unui păr impecabil, fără aspectul gras.

De ce multe femei aleg să își spele părul cu apă minerală

Din ce în ce mai multe femei optează pentru spălarea părului cu apă minerală. De ce? Pentru că aceasta se dovedește a fi extrem de eficientă atunci când părul este uscat. Indiferent dacă a fost decolorat sau vopsit recent, sau dacă a fost expus prea mult la soare, apa minerală poate fi un ajutor de nădejde. Dacă îți speli părul cu apă minerală, vei observa că acesta devine mai strălucitor și mai moale la atingere.

Acest efect benefic se datorează pH-ului scăzut al apei minerale.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Tort Cheesecake cu sos de ciocolată. Pas cu pas către perfecțiune!

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cei mai buni cârnați de casă. Reteta tradițională și savuroasă pentru o delicatesă casnică!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies