Ce se întâmplă dacă pui praf de copt în frigider în fiecare săptămână. Trucul îți va schimba viața

Ce se întâmplă dacă pui praf de copt în frigider în fiecare săptămână. Trucul îți va schimba viața
Ce se întâmplă dacă pui praf de copt în frigider în fiecare săptămână. Trucul îți va schimba viața

Dacă urmezi câteva reguli simple, igienizarea frigiderului poate deveni o necesitate mai puțin frecventă. Există trucuri practice pentru a menține interiorul acestuia curat și lipsit de mirosuri neplăcute, majoritatea utilizând ingrediente obișnuite din gospodărie.

De la utilizarea săptămânală a prafului de copt în frigider până la alte ingrediente din bucătărie ce pot fi de folos. Iată câteva sfaturi utile.

Citește și: 10 rețete delicioase și sănătoase pentru slăbit. Cum să mănânci fără să ai grija caloriilor în plus

Ce se întâmplă dacă pui praf de copt în frigider

Nu rar se întâmplă să te confrunți cu un miros neplăcut atunci când deschizi frigiderul, cauzat de alimentele depozitate. Umezeala din interior creează un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor, așadar o curățare regulată a frigiderului este esențială pentru a preveni astfel de inconveniente.

Există modalități de a combate mirosurile neplăcute în frigider folosind ingrediente obișnuite din bucătărie, iar praful de copt se numără printre cele mai eficiente.

Amplasat într-un recipient în interiorul frigiderului, acesta absoarbe nu numai mirosurile alimentelor, ci și umiditatea.

 Totuși, trebuie să fie înlocuit cu alt praf de copt aproximativ săptămânal pentru a menține efectul dorit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce să faci pentru ca frigiderul să nu mai aibă miros urât

În plus față de strategiile menționate mai sus, este important să implementezi câteva măsuri pentru a menține frigiderul curat și pentru a elimina mirosurile de alimente.

Ambalează mâncarea corespunzător

Mirosul specific al cărnii afumate, mezelurilor, brânzeturilor sau peștelui se poate răspândi în întregul frigider. Pentru a preveni acest lucru, asigură-te că le ambalezi corespunzător, folosind hârtie de bucătărie și pungi. De asemenea, mâncarea gătită ar trebui să fie depozitată în vase acoperite cu capac sau în caserole ermetic închise.

Asigură-te că aerul circulă corespunzător în frigider

Frigiderul are un orificiu special pentru ventilare în interiorul său, care poate să se înfunde cu ușurință, perturbând circulația corectă a aerului. Astfel, pot apărea mirosuri neplăcute, acumularea de apă și chiar formarea gheții. Pentru a remedia această problemă, poți utiliza un băț de frigăruie pentru a curăța acel orificiu și a restabili fluxul de aer.

Citește și: Ce trebuie să consume femeile pentru a fi complet hidratate. Băutura care hidratează mai bine decât apa!

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Leacuri bătrânești pentru creșterea părului. Tainele naturii revelate!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies