Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc

Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc
Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc

Pregătirea preparatelor culinare este un adevărat spectacol, unde ingredientele și tehnicile joacă un rol important pentru ca persoanele să obțină gustul pe care și-l doresc.

 Bucătarii experimentați folosesc diverse tehnici pentru a da un gust divers mâncării, iar una dintre acestea este adăugarea zahărului pe carne înainte de a fi gătită.

Cu toate că pare neobișnuit, acest truc poate da un gust divers mâncării și îți va schimba complet modul de a găti.

Citește și: Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!

Trucul genial al marilor bucătari

Nu este un secret pentru nimeni faptul că zahărul este un ingredient care poate îndulci orice preparat sau orice băutură, dar chiar și așa, în procesul de gătire rolul său este cu totul altul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Unele preparate au nevoie de mai mult timp pentru a fi gătite, mai ales cele care au la bază carne. De exemplu, dacă preparatul nostru conține carne de găină, timpul petrecut în bucătărie va deveni și mai lung.

Trebuie să avem foarte multă răbdare, mai ales în momentele în care alegem un preparat care necesită fierberea cărnii. Printre acestea se numără supele sau mâncărurile cu sos.

Dacă vă doriți să fierbeți cât mai repede carnea de găină există un truc de care nu mulți știu. Pentru început, carnea trebuie tăiată în bucăți cât mai mici, pentru a putea fierbe mai ușor, deoarece cu cât bucata este mai mare, cu atât carnea ca fierbe mai greu.

Ce trebuie să faci dacă vrei să fierbi carnea mult mai repede

Dacă îți dorești ca procesul de fierbere să nu mai fie atât de lung, ei bine, tot ce trebuie să faci este să dai foarte bine cu zahăr pe ea și vei realiza cum carnea se înmoaie foarte rapid.

Pe lângă acestea, în oală poți adăuga și o linguriță de inox și un păhărel de țuică. Când vei observa că apa începe să fiarbă, poți adăuga o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Citește și: Ce trebuie să facă gospodinele pentru a obține cea mai bună fasole! Trucul neștiut al marilor bucătari

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies