Pregătirea preparatelor culinare este un adevărat spectacol, unde ingredientele și tehnicile joacă un rol important pentru ca persoanele să obțină gustul pe care și-l doresc.
Bucătarii experimentați folosesc diverse tehnici pentru a da un gust divers mâncării, iar una dintre acestea este adăugarea zahărului pe carne înainte de a fi gătită.
Cu toate că pare neobișnuit, acest truc poate da un gust divers mâncării și îți va schimba complet modul de a găti.
Citește și: Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!
Trucul genial al marilor bucătari
Nu este un secret pentru nimeni faptul că zahărul este un ingredient care poate îndulci orice preparat sau orice băutură, dar chiar și așa, în procesul de gătire rolul său este cu totul altul.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Unele preparate au nevoie de mai mult timp pentru a fi gătite, mai ales cele care au la bază carne. De exemplu, dacă preparatul nostru conține carne de găină, timpul petrecut în bucătărie va deveni și mai lung.
Trebuie să avem foarte multă răbdare, mai ales în momentele în care alegem un preparat care necesită fierberea cărnii. Printre acestea se numără supele sau mâncărurile cu sos.
Dacă vă doriți să fierbeți cât mai repede carnea de găină există un truc de care nu mulți știu. Pentru început, carnea trebuie tăiată în bucăți cât mai mici, pentru a putea fierbe mai ușor, deoarece cu cât bucata este mai mare, cu atât carnea ca fierbe mai greu.
Ce trebuie să faci dacă vrei să fierbi carnea mult mai repede
Dacă îți dorești ca procesul de fierbere să nu mai fie atât de lung, ei bine, tot ce trebuie să faci este să dai foarte bine cu zahăr pe ea și vei realiza cum carnea se înmoaie foarte rapid.
Pe lângă acestea, în oală poți adăuga și o linguriță de inox și un păhărel de țuică. Când vei observa că apa începe să fiarbă, poți adăuga o linguriță de bicarbonat de sodiu.
Citește și: Ce trebuie să facă gospodinele pentru a obține cea mai bună fasole! Trucul neștiut al marilor bucătari