Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc

Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc
Ce se întâmplă dacă pui zahăr pe carne, înainte să o gătești. Marii bucătari folosesc des acest truc

Pregătirea preparatelor culinare este un adevărat spectacol, unde ingredientele și tehnicile joacă un rol important pentru ca persoanele să obțină gustul pe care și-l doresc.

 Bucătarii experimentați folosesc diverse tehnici pentru a da un gust divers mâncării, iar una dintre acestea este adăugarea zahărului pe carne înainte de a fi gătită.

Cu toate că pare neobișnuit, acest truc poate da un gust divers mâncării și îți va schimba complet modul de a găti.

Citește și: Cum pot femeile să își vopsească părul cu cafea. Metoda naturală prin care scapi de firele de păr albe!

Trucul genial al marilor bucătari

Nu este un secret pentru nimeni faptul că zahărul este un ingredient care poate îndulci orice preparat sau orice băutură, dar chiar și așa, în procesul de gătire rolul său este cu totul altul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Unele preparate au nevoie de mai mult timp pentru a fi gătite, mai ales cele care au la bază carne. De exemplu, dacă preparatul nostru conține carne de găină, timpul petrecut în bucătărie va deveni și mai lung.

Trebuie să avem foarte multă răbdare, mai ales în momentele în care alegem un preparat care necesită fierberea cărnii. Printre acestea se numără supele sau mâncărurile cu sos.

Dacă vă doriți să fierbeți cât mai repede carnea de găină există un truc de care nu mulți știu. Pentru început, carnea trebuie tăiată în bucăți cât mai mici, pentru a putea fierbe mai ușor, deoarece cu cât bucata este mai mare, cu atât carnea ca fierbe mai greu.

Ce trebuie să faci dacă vrei să fierbi carnea mult mai repede

Dacă îți dorești ca procesul de fierbere să nu mai fie atât de lung, ei bine, tot ce trebuie să faci este să dai foarte bine cu zahăr pe ea și vei realiza cum carnea se înmoaie foarte rapid.

Pe lângă acestea, în oală poți adăuga și o linguriță de inox și un păhărel de țuică. Când vei observa că apa începe să fiarbă, poți adăuga o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Citește și: Ce trebuie să facă gospodinele pentru a obține cea mai bună fasole! Trucul neștiut al marilor bucătari

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

De ce trebuie să pună femeile frunze de dafin în apa cu care spală podeaua. Trucul neștiut cu efect surprinzător!

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies